TBence666 Creative Commons License 2023.08.12 0 0 445

Mint magad is elmondod, semmi közöd az ügyhöz. Akkor mi a francnak jössz ide osztani az ész, hogy ki miért érdemli meg hogy átverjék.

 

1. Senki nem érdemli meg, hogy átverjék! (Bármilyen "naiv"  is.) Mellékesen jegyzem meg neked, hogy elsőként kötik ki, hogy nem veheted fel a kapcsolatot az ingatlan tulajával. Igen ez lehetne akár gyanús is, de aki kevés pénzből tud lakást vásárolni, az képes félretenni az ilyen dolgokat, nem azt feltételezve, hogy át akarják baszni.

 

2. Ezek a köcsögök (Vavrik, Zelei, Kóczán Andorkó, Cigány, Zörényi, Vince, Tatár...sorolhatnám napestig) ingatlanokat árulva, szándékosan vezetnek félre embereket. Jó duma, jó megjelenés (így is hirdette az állásokat a főköcsög Vavrik). Márpedig, a Btk szerint is, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

 

Ha nem tévedek ezek pont ezt csinálták, vagy csinálják még mindig. Úgyhogy az észosztásoknak itt nincs helye, aki nem érintett ebben, az húzzon innen. Ahogy a mondás is tartja, kibicnek kuss!

Előzmény: Passzív befektető (444)