N.21 Creative Commons License 2023.08.12 0 1 17418

Hát az, finoman szólva is. Négy légióssal, alsó kategóriás felnőttekből illetve reményteljes, de még nem bizonyított, hogy kezdő szintű húzó ember fiatalokkal, mint magyar maggal, nem nagyon lehet más célunk, mint a gond nélküli bentmaradás. Ha jönne is kesőbb még egy légiós, valószínű azért jönne, mert vmelyik légióst cserélni kellene ésvagy mert bajban lennénk kiesés ügyileg. Ahhoz, hogy azért jöjjön, mert esélyünk van a 8-ra, nagyon extra légiós sorunknak kellene összejönnie, amit Abell-ből kiindulva, egyelőre nem latok túl valószínűnek. Nem tartom őt rossznak, félreértés ne essék, de nem topextra.

És akkor arról most ne is essék bővebben szó, hogy Váradi sem az a húdebizonyított edző, akiben látatlanul is hinni lehetne, hogy nem lesz gond vezetőedzői poszton.

 

Amúgy várom ezt az új csapatot, mert ha hajtós lesz, ha Halmai-Paár-Puska-Antalics igazi szerepet kap és meg is állják a helyüket, ha lesz összerakott védekezésünk végre, és támadásban is látni majd elkepzelest, akkor még a 10-13. hely ellenére is ki lehet járni jó szájízzel a meccsekre, nem úgy, mint tavaly. 

Előzmény: TYHilton (17417)