UFOzzuummm... miEeee... ember? -ember volt ő is ember volt? -ki tudja? -aki tudja, meg nem mondhatja? -Volt/Amper? -Watt a fak?
1.: 8/11. A KÉP? -ismét a masnis álmom, hogy minden ami van, az i-zés? -izé izé s izes? -Most az hogy Isten, na csak a Hangok vannak, és csak az lenne hogy... Na apuék, azaz én mikor kisgyerek voltam, honnan jönnek a gondoLatrok, Zna itt azonnal, látok?-ami ténleg egytok tokok, és toko? -A legjobb gondolát adó, az a tököm?- s Sára ára, -de a tökömbe se vagyok, vagy ki töke tőke? -üsd a tőkét tökét a tökösöknek nagy farkukkal leverték az egek 1/3 mada madba, de, most vasba? -az avasba? Szóval, itt csak i i i---izék, ez az, hogy most azt a fekete masnit, most iii...keresztbe -betükre vágtam, és össze akartam rakni, ládd ez anyu ez apu, és iii...itt vannak a gyerekéik, és azonnal, hogy ezt játszani akartam a masnikkal, eltüntek, vissza mentek az eredeti nagy masniba! Zitt a gyerekkori gondollátom, mi lesz nagymam ha meghalsz, mert akkor én is, ha nem leszle, meg akarok halni, na NINCS! NINCS HALÁL! Most szószerint igy mondta, Jézusnál (fita, Fén??? -magyarull te nyomrult nyomot na rom mor, no nyomor?) meg találsz! Na kora gyerekkoromba minden este a BbLilát olvasta, (de először hallára, Sámule, a sámlini, szól szóltál nagyapu, nem megint nem, és msot mondjad, szól uram, hallja a te szolgád,( na lehet breszéni Istennel??? -aki megdöglött DOG GOD A HANGOD OD KI BESZÉL? -DÖGÖL DÖGÖLT, AKI ÖL DÖGÖL???) és most MI NEM VAGYUNK ZSIDÓK! -NEM VAGYUNK ZSIDÓK? Mott rögvest rögtönte azon, FényekFénye IstenAtyánk, na itt mikor állandóan Istenkedek,(nincsa itt te nem Juhus sózol? sőttt..te ti sehogy nemsózol sózó) akkor most itt is tudnak hozzám-hozzánk, Hoz reánk vig keszkenő, beszélni apuék, sőt, mikor olyan kurva egyedül vagyok, mert én azokat akik szeretni tudnak Magyar Testvérek KözösÉge IGE BIGE, BIGÉZZÜNK, valamit nekünk is kell pinálnunk?-akkor igy?- SOSE VAGY EGYEDÜL, MINDIGVELED VAGYUNK, és itt is mikor Isten, csak a magyaroknak van,akki ISTENATYÁNK!!! Értitek, mi vagyunk a szüleink, a tesvérenk, és az örök egbe, tahát a FÉNYÜNKNBE, AZAZ TE FÉNY VAGY, VAGY JUDÁCOK, JUHMÖRDÖRIZSÁKUK, JUHUSUK A KOSER KIRÁLY UK? NEM MNDEN JUHUS KIVÁNATOSZ? -PLA, A FENEKE LUKA FEKETE?
2.: Na FÉNYEKFÉNYE ISTEN ATYÁNK, A TE GYEREMEKÉID, ITTEN? -ÖSSZE GYÜTTENEK, na bennem, hogy örök együtt lenni, na ez az, mindenek előtt, hogy itt magyarok, együtt lehetünk, lehetünk vagyunk? MI is (ufok) vagyunk! -na téjleg, sőttt... UFO-k? -made in Hu? -Whohohooo... hogy mad, ládd médek a madba? -VASBA, A HASUKBA? -NEM TE NEM KELLESZ MERT NINCS HUSA? -HUSÁN GOD? LU FA? Fita, mert most olyan, mert rá kell hogy lépjek a gáz pedálra, hogy az hogy az hogy a HAN GOD, Nincsak ha nem adtok nekem, hangot, (Hazám hazám te mindenem, jaja fénytesvérkéim mmm...tudom hogy életem nektek köszünhetem, vagy akiért meg kell döglenünk?-gogzok? -gyorsan muatas meg a frakkod van farkatok? - vagyok? ) KI A HANGADÓ? GOD GIVER OF DEAT DE AD, JAJA HANNAK MIT ADNA? Fita,mert most azzal hogy a PÁLciákkal, azaz tegnapra, hogy van a VILOGOSSÁG ÉS FÉNY VILÁGAI, és most ez, egy fekete 0 shogy minden ami vasgolyós égi testek, azok is 000... na most itt PATKÓ BANDI, A MAGNESSESÉG ÉG SZÁMIT TANA! Nincsak én EGY NAGY NAGY NAGY MAGNES PATKÓS LOVAS VAGYOK, AZAZ MI HUNOK MAGYAOK NEM E LOVAS NEMZETSEGGEK SEGGÜNK FELTÜRVE PÁLOZVA VAGYUNK, SŐTTT...ÖSSZE VAGYUNK NŐVE A LUVAL, VAN AKI A SZMARÁVAL, NA MEG MONDUK...MI A AZ ÁLLAT CSÖKEVÉNYEK? Fita, aki olvasod a psss... piszkozzAtom, annak kell legyen esze, mesze eszünk,mit eszünk,na most az lenne az első, hogy mi csak FÉNYT ESZÜNK nyelükn, ládd Édesanyánk hangja nyelve, MEG CSAK FÉNYT OKÁDUNK, mig az akádok? NEM AZ Ő SZARUKAT HUD FSSS...AZ AGYATOK HABZSOLNUK, ZSOLTÁROK KÖNYVE, NAM MEG A SZENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, JAVITJA MEG A HELLZETET, MILYEN HELL?
3.: Sép hell jó hell Teherán, de ott is teher ám, 9 feleség? Fita, na csak EGY MASNI VAN, AZAZ EGY VASKARBON, ládd FÓLIA? Fita, mikor Roswelrul van nagybaszó és fólia,na ezek egy mást is lövik, orba szába seggbe, ezek mind közös végbél nyilások nyálasok ész? -esz a fene szellentések!!! -kloákká kloákká káká tátonGana, gana, gané dombook? Fiteljal mit olvasztanak ki az irástudóik, a viláGOD...fita, ez az, kora gyerekkorom óta, NEM AZOKKAL AKIKKEL MOST NAGYON SZIVESEN CSEVEGNÉK, LÁDD HA NEM BÁNT SENKIT, HADD EL HADD BESZÉLJEN, NA MEG OI OI OI...ISMERŐS ŐS, MERT sitim pitim,csak amagyarok szamara?-iá iá iá...baxod ahol megáll, ne ez csoda csida, na meg a ló dörgője, szamár püffÖlője, bika csök, fida, mégis be tudtuk el játszani, a bazári majmot? -na meg tudNUK baxni, ki a bax? -hol a buxa?-apu kasza, kő?
Innenn... magamnak annyit jegyeznék fel, hogy a kis i pálcikámmal játszottam volna, de állandóan ha fel álitottam, el tünt? Fita, én egy magnes patkó patkóm is van,vagyok, és nagyot tudok rugni? Fita, most ha vas reszelet egy papiratra, és allá vasalat, pösze magneses vas van, mit hoztál létre? Fita, a HAN GOD VAGY, és most nincsak, kinek minek van HUN GOD, A HUNKY -MAGYAR HANGÁRUNKBA,MONDIK A HANGUNK MINDENNÉL TÖBBET ÉRNE? -HALLOD, VAGY HAJ HAJJA HAJJA ..AZ ÉGNEK ÁLL? (JANUK 8:51) Fiteljal, pitim, maradjatok meg magatok? -nem hanem mi veletek vagyunk, hallod? -TOKO?
100! -oááá oázisok, s ha összejött, az egész nyáj, nap váltja fel az éccakát?
...Fita, az egyetlen megoldás itt a fizikaki sikon, nekünk amit Alföldi Gézenguzunk, hogy egy MAGYAR OLYAN OVODA NAP KÖZPONT, (MTK FOCCISOK) MERT HOGY IRTÓZATOS ÖRÖK ÖSSZEOMLÁS UK (FITA HOVA LETTEK A NAGY NAGY BIROD ALMA MAK MAK MAK...MAKINK MONEY?) VALA, ÉS MOST AKIK ITT MARADTOK VALA, MERT NEM VETTÉTEK FEL A KERESZTET IGEN CSAK AKIK GENYÓIK, DE HOGY A FILEDBÜL KIPISZKÁLTAD VOLNA AZ ÓLMOT, AZOK ITT MARAD$TAK EZEN A SIKON, AMI IGY AHOGY VAN, BORZALAM,(VAK VEZETI A VILÁGTALNAT) ÉS MOST IS LÁDD AZ ELSŐ NYIKORGÁSOM,BÁR EZ SOSE LETT VOLNA, NA MOST AZ ÖRÖK HATVÁNYOZÓDIK DIK BENNEM!
...https://www.coasttocoastam.com/
BBa bla bla bla...