JAWA SK/CZ Creative Commons License 2023.08.10 0 0 81887

Mi, alulírottak, tótok, magyarok és németek Magyarországnak azon területén születtünk vagy telepedtünk le, amelyet most a csehek erőszakkal a maguk államához akarnak csatolni.

Ez itt megit csak egy hazugsagon alapszik,mikor hogy a szlavok-a Magyar a orszag-ba szulettek volna:),vagy ott telepedtek volna le:),mikor a Nagy szlav-alfoldon keresztul idevonultak,es ugy van eloadva mindha a szlavok-Eszak-Del-Kelet-iranybol lepik el a kiralysagot:))

A Javorinan-megtartott testveri talalkozo,is egesz mast fejez ki mindt amit itt eloadnak,erdekes errol szo sincs pedig mindig a valosagot kell emliteni nem hazugsagba elni eteren:)),Musíme poďakova žuďom, ktorí v roku 1848 založili túto tradíciu. Meg kell koszonni a 1848-as embereknek,kik meg abba a idobe leraktak e tradiciot.

 

,To, že ste tu, svedčí o tom, že máte v srdci niečo, čo je vežmi vzácne v tomto svete. Je to porozumenie, láska a hlavne spolupatričnos‘‘...Azt hogy itt vagyunk arrol tanuskodik hogy a szivukben valami nagy ertek van ebben a vilagba,ez a megertes szeretet es a egybe tartozas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: egy hazafi (81886)