FERENSZ Creative Commons License 2023.08.09 0 0 2612

Hát igen, érkeznek az érdekesebb darabok :D

6/4 - Altaya Renault B120 Coca-Cola:

 

 


Ez nekem inkább a régi Master.
Adott egy forma amihez általában társítom a típusnevet, így ez nekem nem B120 mivel az nem mond semmit, hanem a régi Renault Master, dobozos kiadásban :D
Mikor láttam hogy ez is érkezni fog a spanyol kishaszonos sorozatban, nagyon örültem neki és rögtön "beszerzésre vár" listámra is került.
Ugyanis a Coca-Cola a kedvenc üdítőm, egyaránt simában, és vaníliásban is szeretem, a zero-sat meg igya meg akinek két anyja van.
Persze nincs azzal semmi gond, csak sajnálom hogy néha az újítások, új ízek, rögtön zero-s változatban vannak és normál kiadásban nem elérhetők.


De lássuk is a modellt:


Elől szép kis lámpákat kapott, krómos berakással.
Jól néz ki, mivel az irányjelzős rész is jól látható rajta, noha nem lett kiemelve sárgával.
Utánanéztem neten, tulajdonképpen úgy is és így is reális, mivel volt olyan amelynél sárga volt az irányjelző rész, és volt ilyen is, melynél csak maga az égő volt benne sárga, a búra, szintén átlátszó volt.
Kapott spanyol rendszámot, jó a kis Renault embléma is.
Az orron lévő szellőzős kitüremkedés külön berakás és természetesen színre fújt :D
Jók a tükrök is, oldalra kapott céges Coca-Cola feliratot is, természetesen az eredeti betűtípussal.


Oldalt és hátul is nagyon jók a műanyag felépítményre nyomtatott képek, melyek még így is remekül néznek ki, persze nagyítva a kóla jeges körítésében már felfedezni a pixelek nyomát, melyet Én még tinikoromban előszeretettel néztem közelről reklámplakátokon :D


Kapott szép piros-sárga kis lámpákat, szintén a rendszámot, valamint a rendszám mentén két osztott lámpaberakást, bal oldalra egy piros-feketét, jobb oldalra pedig egy fekete-fehéret, mely jelen esetben - a feketék - a rendszámvilágítást fedő részek, a piros meg természetesen a ködzárófény - vagy ha úgy jobban tetszik ködféklámpa - jobb oldalon pedig nyilván a tolató.


Remek kis példány.
Imádom.
A Coca-Cola talán Földünk egyik legismertebb üdítőitala, rengeteg országban van jelen, ott is ahol nyilván könnyebb hozzájutni mint a tiszta ivóvízhez.
Filmekben is előszeretettel szokott lenni valamilyen kólás utalás, logó, vagy maga az üdítő.
Ilyen volt pl az "Ellenséges Terület" című film Owen Wilsonnal, melyben egy felderítő repülő egyik tagját alakítja, kinek a társát megölik és menekülni kényszerül a szerbek elől mivel katonai mozgás és népirtás nyomait sikerült lefényképezniük.
Egy hídon átszaladva ellenállókba ütközik kik majdnem elütik, de felveszik és elviszik magukkal Hac-ba.
A platón kérdezi a srácot hogy van-e vízük, de az nincs.
A platón utazó másik fél egy fiatal lány, mégis előhúz egy zacskóból egy fél literes Coca-Colát :D
Szóval nincs víz......de kóla van :D


Megyek is és iszom beszerzésére egy Vanilla Coke-ot :D