RnD Creative Commons License 2023.08.09 -9 8 1344

Ne legyetek már ennyire gyerekek.

Persze h nem lehet meggyőzni engem - de szerintem senkit sem aki az ilyen fórumozást valamennyire is komolyan veszi - olyan állításokkal és érvekkel amelyek nem igazak és gyakran pluszban még rosszindulatúak is.

Bohus Bea kilencven százalékban ilyeneket kapott itt néhány kommentelőtől (akik zsigerből utálják a NEKÁt valamiért). Szó se róla, Bohus sem tökéletes, neki is vannak hibái, de szó nincs arról h 'nem ért a szakmához' 'nem tud meccselni' 'eszetlenül cserél' 'borzasztó a keret kialakítása' etc. etc. És ha valaki azt írja h a 'meccsek közbeni cserélések inkább csak hátrányt jelentenek' akkor talán szabad megkérdezni h konkrétan milyen cserék jelentettek hátrányt DEN ellen például....?

Én komolyan veszem ezt a témát, annyira feltétlenül h spontán nem írok ide be mindenfélét ami elsőre eszembe jut. Másoknak is ezt javasolom, legalábbis ha nem akarja h aztán kijavítsam.

Egyébként visszaolvasva általában igyekeztem mindenkivel normális stílusban vitatkozni és mindig írtam érveket arra h szerintem miért igaz/nem igaz egy-egy állítás. Ami itt messze nem igaz mindenkire.

OFF

Előzmény: Handie (1342)