UFOzzuummm... miEeee... Vad láng cap az ódon Vad VárUKmőgyikék MOgyikaMO mo mo mo... ház? -vad vad vadmadár... Magyar madár FényUFO-k Ufff...
1.: 8/8. A KÉP, FA FABÓL VASKARIKA NYIHAHAHAAA... Abcullah ultilufa vagy fényes szellemek vagyunk, vagy fémes, mi?- UFO-k? -made in Hu? Whohohohooo...fényLünk, vagy vasazunk, (hasa fa sza) fényesebb a láncnál a kard stbbb...tbccc... Amit megfigyeltem tanulmánoztam mára, (fida, be kell tudNOM nem hozznom? -azaz te miorét nem emlékeszelé, ládd tegnap reggelre,itt is itt vannak azok, akik olyanok mint én juhusUK?)hogy MI FÉNY OKÁDÉKOK VAGYUNK, ÉS MI ÖRÖK VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY A VAGYONUNK, ming most vannak...na most ugy hivom őket,gyeride, ég a házad ideki, CORONÁS BITANGOK TANGÓSOK TAGLÓSOK...és azok ténleg, a legkisebb fényre, eltünnek, ládd a WampiRóka filmekbe,(fita miért menekülnek, ládd ne lássunk, ha ő ők tise mise van mise, semmise szecsak csicska kubaccka téátog a koákkátok nátod?) Róka koma sporul jaja minden ami éghetó, ők ÖRÖK ÉGEDELMEK CSAK ÉGETNI VALÓK, LŐK,LUBAXÓK,LU DÖRGŐK SZAMÁR PÜFÜLŐK BIKA CSOKEVÉNEK STBBB TBCCC...) MEK KEK MEG? Znamost, tegnao este előszél, amit Fercsi bátánk, hogy értelem ellen vanak, azaz ITT NINCS OLYAN, ládd apuék nekem, ez nem olyan az, amit te akarsz, Mit akara a magyar népünk? -süss fel nap? -osztán, ez nem neked lett csinálva, na most csináljunk már mi is valamit, rázágyukat, a szép kislánok filukák az ágyba a több az ágyuk allá, nem az van, Nátod? Dfita az az övék, midnen ami pusztitás puszijuk,az ŐK A TERFMTŐKÉSEK TÖKÖSÖK MEG SZÁRA SÁRAIK,A CORONÁS BITANGÓK KIRÁLYI POPSÁG SZENY SZAR ROTYOGO FORTYOGÓ MAG-MÁSOK -GYEHENÁSÓK HANNAH VERES A HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL?
2.: Na most az Roswelti arany (fehér) allaminum papir, és a pap pop leesett az ágygyrul twist és kiáltásUK iratUK? Zitt azhogy...egyjó párszor Ide csinált UFOnkkal, vida, akik ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, éljen, nem idegen, alien, oi oi oi ismerős...ti is UFOk vagytok a javábul, és itt többet, NEMHALLGATHAT HACC 666... EL SENKI BENNÜNKET, HA MI NEM, MONJAD NYOMJAD KI VELE,ENNEK KI KELL JÖNNI LÁDD AMESIÁSUK ENNEK KI KELL JÖNNI... MI VAN A BEGYEDBE BÖGYŐDBE (GATYA BUNDI BUGYI) BELEDBE? Naccóval, ITT ÖN MEG HASON LÁSS TÖRTÉNT, mikor NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK, GIGGAZOK A GAZ DÖGÖK? Fita, ha ezt most van oi oi oi...stoba,aki magára veszi érti, az megérdemli? Zna most, Mi azzal a vékon aluminium papirral, pap ir, nem ogy győgyir, kigyógyulnk,ha ugy látszék a ti Ati, világossáGOD, HUN GOD HANGÁRAINK, na ide, csak ugy hogy teljesen az a papir amit a Roswelt papirok, azaz itt ellenünk fordültek a mieink, és most nekik is meg van ugyanaz az a lehetősáége, hogy...fita, itt ezek akik CORÁNÁS BITANGOK,EZEK VASVESSZŐVEL PISZKÁLNÁK A KLOÁKÁTOKAT, amit most csak hogy a legkisebb az a fény, AMI MAGYAR ÉGI FÉNY, azzal nem lehet megközeLITani enni a hallandósáGOD, van hangod?-hamisa misehamise tise? -fiteljal gig azok, akik te meg zse mukk...Mena bika 7 kövér hentesfele...
3.: Most MI AKIK ITT VAGYUNK, AZ UR SZINE, fita mi minden tekintetbe A FÉNYANYÁNKATYÁNK KÖPETEI VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY, FÉNYÜKKEL ÉS FÉNNYÜKET UNK NYEL, ÉS AZ Ő TORKUKBA IS NEM BELE VERVE, HANEM VAGY FÉNY, VAGY KÉN KÉNE? Most onnan, LÁDD TEGNAP HOGY EGY HÁZ DREAZOK A TEMPT LOPOK HALÁLT OSZTOK,HONI PSZLÓK? CORONÁS BITANGÓK PILLANGÓK, ÉS KIRÁLYI POPSÁGOK NAGYSEGGEK A FENEKÜK NUKJUK EL TRAKAKÁRA NAPOT NÁTOD A KLOÁKKYOK KLOTTYKLOTY KLOTYOG TÁTONG TUDNA BESZÉLNI... Zitt, most vagy ha vagyunk, akkor legyünk és együnk, de fényt, és az az ami SZABAD ENERGIA GYIA, AZAZ TALLPRA LURA ÉS UFO FFF...Ezt nem kell hiinni, hanem Óh Égi Fény, itt vagyok, meg te ti tá dá? -vagy a CORÓNÁS CORÓNA LÁDD MOST JÖN A KIRÁLYUK KIRÁLYA HA MEG ELLIK? -FÖLDBOZSIKE VAJUDOK? JUHUS A KIRÁLY? JAJA AZ ELHIVATOTTAK ÉS ONNAN AKIT KIVÁLASZTOTTAK GIG GAZOK GI A LEG GAZ DÖGGÖB BÖG BÖGRE SÁRGA BÖGE UJ BILLI? Fita, itt az hogy USA? -megett megette a fene a CORÁNOK CORONÁSA MÁSA, A MASSZA, BAXXA MASZÁZÁSA, miért mentél Tojvanba, olyan maszázást kaptam, mnt soha, na és hogy hvod a gyereked? La Tojja, Gulunbu Ba Szása? Fita, ez a DUMDUM DAM? -DOM? Zitt ahogy bondom bondó, hogy most megnyilt csak a szemed, szemetek, mert MINDEN BENNED, BELED? Na ami van, EZEK AKIK... AKIKNEK CSAK ELLENSEGGÜK VAN, MOST RÁ LESZ VERVE, A GODDUK UK, MINDENKIT MEGDUG? (üket előbb) NEM CSAK A 10 SZÜZET, ÉS ANNAK IS, CSAK ÖTNEK ADOTT OLAJAT, HOGY KENJE A PETRENCÉS RUDAD DEAT DE AD, MOÉ BOTA, TE BUTA, DE BUDA BUDI FFF...
Innenn... Fita, amiket be dörögtem, az valóság, és most azok akik van magyar RULL fülemile mi lett,, szeme fa sza? - na mi igy monduktuk, ami jó a ka sza?
100! -oááá...
...Dfida, a néne nagyon jó, s emlékeztek sLeuthék, az kasikrekorda Korda, két keringő jut nekünk...na a harmadik alkalommal, onnan is kirugtak, de ez szar az egész, Alexanda Ria, na minden könytár többet, al aksa?- van szarabb, látNUK? Nátod, a szájad tátod, vagy a kloákká káká...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita,itt nemezekkel a husfa szokkal meg csicsa van dolgunk, hene...Nátod?
BBa bla bla bla...nincs blama?