Törölt nick Creative Commons License 2023.08.08 0 1 15781

1. Emlékeztetnélek alpárikám, hogy te hangoztattad folyton hogy nem foglalkozol velem, nem is válaszolsz nekem, mégis minden egyes hozzászólásodban engem emlegettél, velem foglalkoztál. Épp az imént intettelek óva hogy olyan témába vágj bele amiben tuti nem lehetsz nyerő, erre tessék. Ez már az öregkori szenilitás sokadik intő jele, ideje volna komolyan venned agyalapi.

2. Azt is kinyilatkoztattad hogy te soha nem kérdezel. De azóta már csomó kérdést nekünk szegeztél. Tényleg emelni kellene már a gyógyszer adagodon alpárikám, mert nem lesz jó vége.

3. A te szokásod válasz nélkül hagyni azt aki tőled kérdez. Én a nekem feltett kérdésekre 99%-ban válaszolok, a maradék 1%-ban pedig azért nem mert vagy elterelődik a téma vagy egyszerűen elfelejtek rá írni. Ez (is) köztük a különbség fidernyákkám. Vésd jól az eszed helyébe. De ha igényled néha megismétlem neked ha esetleg a gyógyszeradagod mégsem emeled és elfelejtesz dolgokat továbbra is.

Szóval ÉN válaszolok neked. Mert ennyivel is különb vagyok nálad. Tehát.

Hogy hány milliárdosnak van magángépe azt számszakilag nem tudom, de előfordul egy-kettőnek itthon nálunk is. Nyílván tőlünk nyugatabbra sokkal több gazdagnak van saját tulajdonú repülőeszköze. De ezt nem is úgy kell érteni hogy pl. rá van írva a légijármű tulajdonlapjára hogy tulajdonos: simicska lala. Itt az esetek 99%-ban cég vagy más egyéb szervezet áll. Amikor azt mondjuk hogy a Csányi repülője akkor nyílván tulajdonilag az OTP nevén van. Mint ahogy amikor azt mondjuk hogy a gazdád vagy lölőke repülőzik nyaralni Mallorcára, azok a gépek se az ő nevükön vannak természetesen hanem pl. a Honvédségén.

De vannak erre szakosodott cégek, akik egész gépparkot tartanak fent kis business jetekből, ezektől bérlik egy-egy útra a gazdagék. És persze van olyan is, hogy egy-egy ilyen repülő bár nem a bérlője tulajdonában van, de a bérbeadó cég kizárólag egy bizonyos bérlő részére tartja fenn (külön díjazás ellenében).

Kimerítő volt a válaszom alpárikám? Nem tereltem, nem hazdoztam, nem mellébeszéltem?

Előzmény: aki a kisinget (15779)