Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.08.03 0 0 17416

szóvalhogy volt nekem (nemrég szabadultam tőlük, lidlis iratmegsemmisítővel, ami kibaxott lassú, három hét volt) három mekdonáldszos krumplisdoboznyi Ügyem ... többezer oldal .. beadvány, tényállás, látlelet, igazolás, végzés, ítélet, jegyzőkönyv, megbízás ... idő, és ügytípus szerinti sorrendben, lefűzve, bebugyizva, széljegyzetekkel, fotókkal, hangfelvételekkel ... 

A magügyből kivirágzó mellékszálakkal, amik mint a tarack újabb, és újabb gyökereket eresztettek ... 11 évig voltam az Ügyem! volt, amit sikerült kijárnom, többségében azonban nem, és voltak, amiknek nem is mentem utána (magyarázattal sem tartozom!) ... 

Namost ... ha tételezzük fel, R. E. bele sem fog az utánajárásba, vagy akár félúton félbehagyja ... ismerve, és tekintettel a fájdalomdíjra, ill. az elkövető méltatlan büntetésére, Erika rendszer-szintű bántalmazására, elveszítené-e a jogát arra, hogy a vele történtekről valamilyen kapcsolódó téma okán beszámoljon, elmondja, h igen, vele is ez történt, itt, és itt ilyen, és ilyen szemétséget, visszaélést követtek el ellene, és számonkérhető lenne-e azért, vagy állításai igazságtartalmát meg lehetne-e azzal az alátámasztással(?) kérdőjelezni, h "nem ment útána, úgy kell neki, és/vagy fogja be a pofáját, és ne mocskoljon itt rendfenntartói, jogszolgáltatási intézményeket!"? ha pedig válaszol, hogy ezért, vagy azért nem ment utána, de ennek, és ennek meg igen, és akkoriban nagyon nehéz volt neki, meg lehet-e vádolni "mártíromsággal"? 

ellene követtek el bűncselekményt + rendszerabúzust! ha utána ment, ha nem, mindkét döntéséhez joga van, amit tiszteletben kell tartani, és nem utánaköpni, vagy mégegyet ráhúzni egy kilencfarkú korbáccsal, csak azért, mert nekünk a rendszerabúzust elkövető intézménynél dolgoznak kedves "barátaink", és ők #nemolyanok ... 

szerintem ... 

PH:

ÜGY LEZÁRVA!

Előzmény: Calamayca 2.0 (17415)