Cleaning Cloths Creative Commons License 2023.08.01 -1 0 22

Hogyan is kezdem én a felkészülést a Templeton-díj:  és 1,1 millió angol font ~ 482 -500 millió forint díj elnyerésére?

 

- Nos már folyamatában van, mert a hozzá szükséges tudományfilozófiai, logikai, erkölcsi és élettani felismeréseket kikutattam és egy részüket már publikáltam is. Erős szerencse, vagy tudatalatti (C.G. Jung)  tett volt, hogy ezek erősen a Tepleton-díj témaköreibe esnek és azokat érintik. 

 

- Valóban a nemzetközi és döntés szempontjából lényeges ismertségemen és elismertségemen kell javítani és ott kell tenni a legtöbbet. Szerencsére nem olyan bonyolult dolog, mert ennek is megvannak a bevált metódusai, amit meg kell tenni és az meg bekövetkezik. Szerkeszteni és publikálni kell a többi írásomat is és legalább két három nyelven és neves könyvkiadóknál is és szerepelgetni kell tévékben videókban és lapokban is. Magyarán el kell kezdeni a neten kivüli IRL nyűzsit is.

 

- Nagy segítség, hogy itt az emberi érzelmekre, erkölcsre, memetikai, pszichovirulógiai folyamatokra és bölcsességre is építhetek és nem fontos a tudományos módszertan maradéktalan betartása sem. Tehát hanyagolhatom az esetleges mások által eddig is tömegesen megemlített élettani Nobel-díjra való koncentrálást. Így valójában bizonyítási kötelességen sincs. Elég az elhitetési képesség.