Ha csak két pontot adok meg két végpontot,a bryton szoftvere sajna akkor sem eszi meg (a komputer különben Bryton750, de mez léynegtelen)
Be tudom tölteni különféle programokba, Strava, Természetjáró, stb majd elmentve újra viszont már megeszi.
A file-okba nem néztem mélyebben bele, ha lesz időm megteszem és megpróbálok rájönni mi a különbség.
A túl sok pont problémáját kizárnám, gondold el többszáz km-es túrák vannak, akár pl 600-1000km-es bringatúrák, és gond nélkül működnek, önmagában ez nem lehet gond.
Az alapvető gond az, hogy pl sem maga a Bryton telefonos appja sem az online applikációja nem eszi meg a fájt, azaz nem a komputerbe nem tudod letölteni, hanem már a letöltő/feldolgozó szoftver is hibát dob. Van saját útvonaltervezője - elég szar különben - oda se tudom betölteni.
Ez pl. az online alkalmazás esetén jön fel, de hasonló üzenetet dob a telefonos app is
Van egy külön Bryíton-os fb csoport ott is sokszor előjön a probléma, hogy bizonyos gpx-et nem fogad a bryton szoftvere, eddig arról volt szó hogy a route nem jó és a track oké, de akkor lehet van más baj is.