Törölt nick Creative Commons License 2023.07.31 0 0 132223

Telefonon írtam, egy rossz mozdulat, s a "<-" elnyelte a tökéletesen megkomponált válaszomat.

Szóval rövidebben:

- a P50-et a feladás utáni pár hétben bejártam, konkrétan az első 35-36 km-et Cshegytől-Dkőig, majd másodjára majdnem a P65 második felében mentem, Dkő-Nagyszénás, onnantól viszont Solymárig. Úgyhogy ez már nem motivál.

- a még meglévők közül a cserkészes Emléktúra sem, egyrészt télen felkészülésképpen a legnehezebb huszasát bejártam, másrészt a főszervező ígérte, hogy majd megírja a frissítési helyeekt, de egy emlékeztető ellenére sem tette meg.

- a Budai 50 nagyon motivál, hiszen az az egyetlen, amit 2-ből kétszer feladtam, ráadásul olyan 10-20 m különbséggel ugyanazon a ponton. Meg ez volt felnőtt korom első tt-je (előtte egy sikeres Gerecse 50 részeges gimnazistaként, meg egy feladott K100 kialvatlan egyetemistaként)

- a Téli Mátrát sem engedem el, hiszen a Mátrát messze nem jártam be úgy, mint a Pilist és a Budai-hg-t.

A felajánlott segítséget köszi, de 2 éve már megtetted, amikor a kért tt-kről küldted a fotókat. Gondolom, az 1997-2023 között hiányzó 2001-2003 túranaptár utólagos felöltését már elengedted, annyira partikulárois igény mutatkozik rá. Attól nem változott a helyzet, hogy nicknevet változtattam, még mindig kevesebb mint 2 ember vetette csak ezt fel, ugye? :-)  

Előzmény: efemm (132222)