repcsepista Creative Commons License 2023.07.31 -1 0 337

UFOzzuummm... miEeee... Semmi x semmit kin kint, kinzót kinját nemtudjuk el fogadni, mert mi vagyunk, Mi is ufok vagyunk! Örök vagyunk magunknak Éljen a magyar FényeFénye Szüleink, FényekFénye Tesvérieink, örökké élj élj éljen!
               4.: Kávézzuummm... mi a fene az a korompor hömpölyögnek, azok ami eme föld porából, és vasferrumUK korompor is, amit mindenki kivétel nélkül,nyakamon érzem, sggem mily nehéz, azaz... Itt vissza, hogy az ürbe, vagy a csillagokközti térben, (seol) mint porok koPorsók, kripták, na vannak azok ami mikor másodzor talkozunk a Mi Fényufosaink, Fénytesvéreinkkel, egy ilyan nagy fekete üszög gomolygó koROMpor feleggek, ránk támadnak, ami most vissza... Zitt én fülkék? -vezér fülkék,na azok, nagy mint egy nagy óriás teknősbéka...na ezeket ott ezek a korompor rühek, körbe vesznek, na ezek magnes töltésüek! Most incslkedtem velük, na mikor ránk támadtak, ezek vezér fülkéiket dematarizáltuk,és olyan mint a szőrös töke szőre (sir) a légyenk, lett belőlük? -Na a GOMOLYGÓ fekete minta koromporok KOPORSÓIKBA (inkább kripta, mert többen valának benne) voltak akik még ébren voltak, ládd ezek olyanok itt is, mint a bestia dögök,vagy vérszoporoWarok, tele eszik szivják magukat és dögölnek? Na mikor megláttak a fényben, elájultak! (fita a fényem bahatolt a korompor fekete koporsójukba,fita itt egy az egyben az a hellet, hagyják bennünket megdögleni?) Fiteljetek, itt is mi történik?-elalélnak? Nem birják a gondoláttát se a fénynek?
             5.: Na mott, mikor meglátogattam a felesÉgem Édesanyunkat, akkor leirtam, egy szivárvány gömb és hat emeles házuk van, és én az emeleten lantoltam! Ezt mindig szerettem volna, hogy itt ugyan én is felvettem ezt a a aaa...na az ami vasmagnez féreg rüha rühe, azok nyözsögnek rajtunk mint férgek, és megeszik az ÁLDOZATUIKAT a husodat, TEHÁT EGY SZERÜEN KISZIVNAK BELŐLE MINDEN AMI ÉL ÉLÉT NEDV (FITA ÉN IS SZÁRADOK KIFELE!) ENERGIN? Ogy ezek, akik most az ami minden idók test (FRIGYLÁDÁD) s fény gyilkosa, azt BenŐ? -ha valaki be engedi, ládd nekik a szived kell, de mindenhogy elkapták az aortád? Fiteljál, akiket már ÁT ÖLTEK, ládd áldoznod kell, azzal te minden ami él, megölted, kezdve magad? ÖLt ÖL? Na most, veduk itt legutóbb, a kis hugom, szintén egy ilyan fénygömben vannak, na meg Ivi? (nem hanem a hapsik bukknak, ládd lát jákhogy a fdöld leányai sépek) hanem az élet párja, le farcolt -fallcolt! Na az hogy ÉDENKERTEK, ami az, hogy egy csoda olyan KIS FIOK, LÁDD AZOK, LÁTOGATNAK IDE, ÉS KÉTSEGGTELEN, LÁDD MOST AKINEK A ÉLETPÁRJA LEBUKOTT? De láttam a kishugom, és rögtön...na fita, az egy olyan valaki egyedi különbüz amit itt dimenzion, azaz az Én Atyám házában, sok sok sokk...kis kertek? -vannak, azaz, ha valaki bele kezdene részletezni, amit most is, azt itt... Fita, mért NEM TUDHATUNK SEMMIT, ami vissza a mára álmomhoz is, hogy...FITA AZ ZÁSZLÓNK, FŐLEG A PIROSFEHÉR ZÖLD SZALLAG KOKÁRDÁNK...DE AZ ÖSSZES (MATYÓNBK MOTYONK)HIMZÉSEINK, MINDEN AZ A a aaa...nincsak telejesn foss lett az agyam, és itt...fita, NEM AZ AGYAUNKKAL GONDOOLKODUNK, SŐTT ...na DNS SZALLAGOK!
              6.: Leirtam hogy a gurunkkal, tudtam magammal vinni, és egy ilyan kis ÖRÖK HÁZASPÁR tesvérünknél, na azt ugyzse lehet ide behozni, semmit, mert ez NINCS!!! Na most magára agatta...ami hasonlit ami itt a drága fémek, de az olyan,mnt a juh gyapot, és jöttünk... ládd te teljesen szabadjára vagy engedve,hogy csodálkozz, (mellesleg mnden egyedi) de olyan hogy te most el tulajdonitol, az meg bocsájthatatlan ugy, hogy soha többet en sem látogathatom meg őket, (fita kerek perecmegmondta,azt várták, mikor megyünk szét és a házakat átveszik,.fiteljal naivak vak?) Zna most ...a VILÁG VÉGTELEN NAGY, DE MOST ITT...HA TE LÁTSZ EGY KINZOTTAT, ÉS TE NEM FIGYELMEZTETEL MINDENKIT, KIT? AKKOR AZ ÖRÖKKÁRHAZAT ÉS MOST AZ IZZŐ ROTYOGÓ MAGMÁBA KERÜLSZ UGY, HOGY TUDOD HOGY GONDOLNI KELLENE, HOGY A KINT KINOKAT, MÉG GONDOLÁTBANK SEM, LÁDD NE ÖLJ GONDOLÁTBANK SE NE XEXÖLJ!!! Ezt állandóan beszéltük otthon apuékkal, és már otthon, a kinom el viselhetetlen ma is,mikor megütüm Edély milyen mély, Erdő mélyén, estii csendben, hallod a csalágány édes dallamát, szivedbe zeengi bánaatát hallod? Fita, amit leirtam 1986! -na most ha nem hallasz, de az lufa, hanem ezt nem tudjátok el hallgattatni, és akiket nem, most ég, ládd a sumér Bblia, egy nagy tüzvészben, a föld megtusztul, na most fida... ezek a korok körök, ne mag szakörök szak ökrök?
            Innen.. amit beraktam,egyet se tudtatok rá menni, én rögtön, próbáltam és nekem bejön?
100 juhocska beee... 100 oááá...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (336)