Semmisem Creative Commons License 2023.07.30 0 0 1653

Nem tudhatjuk, hogy mi egyértelmű. El tudok képzelni másik forgatókönyvet is. Főleg azok alapán, amit elért. Akinek ilyen testtudatossága alakul ki, saját erőből végzett gyakorlás által, azért nem hal bele egyzserűen a covidba.

Amiket idéztél fentebb a hozzállásról, abban nem látok kivetni valót. A gyógyszer "ellenesség", inkább csak egy egészséges kérdés feltétel. Kell e ez nekem feltétlen? Hol van a sjaát erő? Az egyik nagy üzenete "Gephardnak", hogy vállalj felelőséget magadért és kérdezz, keress, kutass. Feltette életét ezekre a kísérletekre, nem tudjuk mi történt vele. Covidtól független, sok egyéb okból is el lehet halálozni, vagy egyzserűen cska eltérni az internetről, és élni az életet, másképp.

Inspirálónak találtam mindig is a gondolatait, és eredményeit, főleg, hogy látszott, h saját erőből jutott egészen messzire, lehet próbálgatni magunkat a területeken, amiket megmutatott.

A topic témája pedig : " Az emberi hang- gyógyít? , nem pedig, a gyógyszerek gyúgyítanak? :) Tehát nyilván csak olyna bejegyzés fog itt születni tőle, amely ezt a megoldást propagálja, így nem gondolnám, hogy helyes következtetés a gyógyszer ellenesség. Nézzék meg az emberek bátran, mit tudnak a hanggal.

Kínai irásjele a zenének és a gyógyírnek:

 

Előzmény: Hoaxvadász (1647)