UFOzzuummm... miEeee...Fény Fény Fény ... az éjszakába, jönnek a magyarok jönnek a magyarok jönnek...UFO.k? -made in Hu? -Who ho ho hooo...
4.: Kávézzuummm... itt az előszél -cél, hogy mi magyarok is vagyunk, meg csak az! -jaja Mi is ufok vagyunk! -nem vitás, és hogy... zitt ami amit megpróbáltam, az irataimba, hogy ezek a fekete papruha pacruha rühe vasruha golyók, na az hogy fekete szellemek, azok ugy, hogy az aura, az egy fekete olyan, mnt a nap? -na egy fekete golyó, gojimajmuk nemes cimeres uri emberek?- és most azt az, hogy vannak a vasötvözetek, és az arany bornyusok -jön már a bika, és azarany warroSOSok süsük? Fita, itt midnen mindenki egy fekete gomolyag,(na azok a vasporok,és proból lettél porrá lesessz) aminek van (itt e legtető avezérek vezére akiket vazeliMOznak az agytröszt JNUK 8:44! -szöszi hova mész) vezér fülkéi, na most azok az agytröszt konputeres központok! Ez az ...ládd ha azorszok kilövik a Kievet központ vezérfülke...most apuék ereősen becsengettek,(ezért törölhetnek, fita minden hábruuk vissza rájuk, és monDOM mind a két oldal, megett megette a fene) ami most mi lett, a sggünk ki lett,mert annak akinek FÉNY (NAPJA) SZOKRÁJA VAN,annak nincs olyan hogy valagga Barna, kis asszon Szőke,kis asszon zongorázik,Vallaga meg furujázik, NA NA AZ HOGY HALÁL, AZ AZ HA VALAKI NEM TÁPLÁLKOZIK FÉNNYEL, (fita itt a le bukás le bugyi gatya be dácó, a xex azzal kontrtollálnakés véged,ha nem jöttél rá, a turpira) ezert a magyar gyerekéinknek az irataim, gyógyir, kigyógyul?- és valami az, hogy megtanulod hogy hogy kell tanulni?-vagy kinyulni, ald nyultak? -magadnak!!! -na nem tudnak többet eladni, ha az irataimat, tanulmányozzÁtok, ami megint...
5.: Mondom, ha most nemlett többet ez a porhvülyem, akkor csak ugy, hogy most ha ezt kutagatyátok akkor egy az egyben, mint én az Éigi Fény -testvéreinkkel, meg apuékkal, s ez tegyétek vegyétek egyétek...mert valóság, és ez az, hogy én apum nagyapum, addig ming testben voltak, nem tudtam fel fogni,(majd a tojáshéj leesik a sggedról, meg a fejes lágya benő) hogy mi az ami OLYAN CSODA MÉGIS, CSAK HOGY magyar ok VAGYUNK, JAJA UFO... Fita, nekem ki lett a kis izé, rögtön, én OLYANOKKAL AKAROK TALÁLKOZNI, AKIK ÖRÖK ÉLNEK, namamama... most igy hivja a kis unokám, deha még láttatok lüke kölyköt, eszi az uborkát nyers, szereti, és mondom, ugy se érti, lent ült a grániton, mondom, előtte a csülke, (picike, megbabrálja, mondom neki, adjál a nagylábujjodnak, és adot, na most az nayjának... ni ni ni...érti, persze hogy érti, nem mond neki hülyeséged! Apum, ha azt mondom, ugorj a kutba, nekem,mikor egg gicsit nagyobb voltam, mondom bele, akkor hüe vagy! Fita, már kérdeztem tőle, a szólitómra mutattam, gondoltában beszélünk, (ezt előbb ő mutatta) srázta a fejét igen,na az anukája megint...pedig igaz! (fita, csak azzal de ahoz fény kell, és itt senki, nincs nemgondolhatnak de hal, vagy hallanak?- nincsak jáccák befele a végidót?
6.: Most az, hogy okvetlen, na az irataim, nem baxatok senkit, hanem olyan elmaradatott vagyok, hogy most a dickjeimet, akarnék egy pár másolatat, (bitta eltünteik, még a a aaa... itt a magyarokat, de ahoz mi is kelünk fel kelünk, kellenünk CONP ENDRE?) ami fida, igaz!!! Te is midenki képes, találkozni az IstenSzüleinkkel...itt megint, na a fiam, NINCS JÉZUS! Fita, nincs!!! Na most van a FÉNYEKFÉNYE ISTENFÉNYMAMAATYÁNK ÉS FÉNYE SZEMEFÉNYE SZEMÜNK FÉNYE FÉNY TESTVÉREINK!!! -na most, az hogy juhus, ládd irtó gyötrelmeim -kinom van, hogy hogy tudnám ezt a tudást átadni azért,, mert itt a kis felesÉgem, meg ez a három gyerek,meg a kis menyem, és amiért 3 éves koruktól 17 kb, mert lehet, igen lehet AZ OLYAN, AZ ÁLMUNKBAN TUDATOSAN EGY AZ EGYBEN TALÁLKOZNI, na a felesÉgen tudja, de mindent tagad, azaz amit a fiai...ami most is félti őket, és csak arra emlékeznek, ma is a felesÉgem, hogy pofon vágtad őket, na a gyerekek is csak arra emlékeznek...(na csak hátul,megsuroltam a hajukat, ami hirtelen,na most a másiékét is, mert ebbül, bizon de nemütöttem meg őket soha) Na most a porblámám ma is, hogy igenis Jézus meg az összes többi olyan, hogy van meg kell közbenjáró, na meg mondom, ezt tegnap, és a szivem vérzett, hogy igen igen az akit Jézus, és fita, előbb egy Naptükörben, hogy olyan bagy mint én, jaja fényünk van, ami belül is mindenütt meg nincs árnyék (szék) gondolátta sss...
6a a aaa... pad, szakad? Nona, ezt most ugy, hogy AMI NEKEM VAN NEKED, ÉS AZ AZ FÉNY-ED? EDD! -TEHÁT, MINDEN FÉNY -TESTVÉRÜNK MNT EGY FÉNYFIUK, MEG FÉNY LÁNYUK, ÉS ITT VAN, nekem a magyar Testvéri KözössÉg ami ima? -nem hanem velük,együtt vagyok minden pillanatban mostmár itt is a MI FÉNYÜNK, FÉNYEKFÉNYE FÉNYMAMATYANK, ÉS TESVÉREINK...azaz legyetek velünk FÉNYATYÁNK ÉS APUÉK, A MAI NAP FOLYAMÁN, de az esti találkánk, A te igazságod, égesd itt,ami szivünkbe -elménkbe, és a TE FÉNYED, TARTSD MEG A SZIVÜNKBE, ÉS SEGGITSÉL HOGY MI IS MEGTARTHASSUK, MINDEN KÖRÖLMÉNYEK KÖZÖTT...na mott... okvetlen,amit akartam volna, ládd ha te nem táplálkozol, itt apuékkel állandóan ezt beszélgettük, most is, lád miért nem vettétek fel akik jelnekezeitt a magyar testvéri kzöösségbe, mert vagy az vagy, vagy...(ÉRTED, MAGYARITEN FÉNYATYÁNK FÉNYE VAGY?-TOK TOKO) FITELED A FÉNY JÁTÉKÁT, NINCS ÁRNYÉKA CSAK JÁTÉKA? Na most itt rajtatok, akik ha nem bánt senkit, na ezért, ládd juhus, és amiért... na most apuék, azokat se! Fita, ha a hit ellen mész, kész!? Ezt most nem tudom ugy belőni, de itt van, az irataimmal tudunk, ládd nekünk FÉNY AURÁNK -NA MOST AKIK NEM TÁPLÁLKOZNAK, AZOK EBBE A VASBURÁBA AURA GOLYÓ JUK LUK SGGLUK UK? Na most... azt csak van nállam nagyobb...ime apunagyapü, kis szógám, te ki szamara vagy?- iá iá iá...Fita, leirtam, csoda szőlős meg csoda olyan kertjük van, mondom apu, had legyek a napszámosod, na na na...neked is van, mindenkinek akinek esze, eszünk?- fényt?
Innennn... Na mennyi az a vasbeton városok (de a kalmazuk?) és vas ötvözeteik, ami egy főre, ha lenne... jut? -adó =halál, na a vasat rögtön, miden ami nem az élő temészet szamara,csak otthagyni, ládd Tvozzál a büntől, messze mesze (esze megesz megecc) el, mert megÖL a mérge, hogyha mész...közel?
100! -oááá...
BBa ba bla bell...