Adani12345 Creative Commons License 2023.07.28 0 0 23485

Komlóra most kezdtek az utaosk visszaszokni, mióta van jónak mondható menetrend és Dombóváron csatlakozás minden irányba, azóta már megtöltik a Bz-t az utasok 60-70%-ban az pedig már jónak mondható. 

 

Nagyon hasraütészerű most  a 10-es halállista, látszik ,hogy semmilyen vizsgálat nem volt előtte korábbiakat vetették össze aztán kb. dobókockával dobták ki, hogy a sellyei marad, a komlói nem, utasszámok alapján épp ellenkezőre lehetett számítani.  Komlóra a busz fél órával több menetidővel megy majd és a csatlakozások is elbuknak, ráadásul a teherforgalom miatt személyzetet sem lehet megspórolni. 

 

121-esen is max. Makón lehet fogni egy forgalmistát, de amúgy MERÁFI vonal 2 órás ütemes menetrend is elmenne ott plusz személyzet nélkül.

 

 

38-as esetén meg bezárással pont lenne felszabaduló Bz oda, de az kb. várható volt ,hogy ha zárni kell járműhiány miatt ez lesz zárva, ott amúgy is rendszeresen járműhiány miatt pótlás van, alapból KN-es vonat, köztes megálló nincs, mindkét oldalon a buszállomás a vasútállomás mellett van és végig párhuzamos közút van, menetidő meg ugyanannyi.

Előzmény: Lovrin (23484)