Lovrin Creative Commons License 2023.07.28 0 0 23484

A járványügyi menetrend legeslegutolsó pótlóbusza - egy pár Zajtára - most lesz kiszedve a decemberi menetrendváltástól. Ha lehet hinni neki, és nem zárják be Zajtát addig.

 

Egyébként a 4-5-45 vonalak most simán be lennének zárva, ugyanezekkel a hazugságokkal, ha nem kezdik el a járványügyi menetrend után a tényleges menetrendi helyreállításukat.

 

A mostani vonalak tehát azok amik

 

1, nem érték meg hogy helyreállítsák a menetrendüket. 125a, 121, 114, 103, 78, 146

 

A 121-esre Vitézyék még ígérték is, csak a járműhiány miatt nem tudták. Ha meg tudják lépni, biztosan lett volna azon a vonalon annyi utas hogy ne merjék

 

2, van két (három?)vonal ahol helyreállították úgy-ahogy a menetrendet, de nem jött be. 98 és 47. Komlóra valamiért nem volt sok utas, aztán már bézé sem. A kishidasi meg a semmi közepén megy, ha a feje tetejére áll a vasút se lesz utas. Ott több értelme lett volna hidas-gönc között egy rendes ütemes menetrendet csinálni, az egyetlen menthető viszonylat belőle. A 89-esen nem utaztam a menetrendbővítés óta de gondolom ide sorolható - az erős buszos konkurencia miatt, bár kinézem hogy ha lenne utas akkor is ezt vagdosnák, mint a miskolci térség leggyengébb láncszeme.

 

3, és ahol utas is volt, jó menetrend is, csak bézé nem, és nem is akartak rá keríteni, az a 38-as. Kb itt mérhető le, hogy megint térképről nézték ki hogy ami rövid zsákvonal az zárható, utasforgalomtól függetlenül. (Lásd még Gyöngyös bezárásának kísérletét 2020-ból)

Előzmény: Fizolti (23483)