Kedves pszeudo?
1. Nem jó Német úr uszítási technikája?
2. Nem vagy rá fogékony?
3. Nem érted meg?
4. A fenti három mindegyike?
5. Mén lenne törvényszerű, hogy aki az uszítást hallgatja az engedelmeskedik is neki? Ha én elkezdek holnap örjöngeni, hogy lőjjük a Dunába az összes drótszőrű foxit, és mert a foxikat nem lövi senki a Dunába, attól én még uszítok és a bíróság is úgy fogja megítélni.
Nézzétek, én sok mindent elhiszek, de meséld el nekem, hogy milyen szövegkörnyezetben hangzott el, az a mondat, hogy az arab terroristának születik, és csak utána arabnak. Rántsátok le a leplet a hazug fideszesekről! Várok. (Csak mellékesen teszem hozzá, hogy az ilyen megnyivánulásokat inkább zsidó ismerőseimtől hallom, a nyilvánvaló érintettség miatt, semmint a keresztényektől. Ez is erősíti, hogy a HGY egy keresztény szekta....) Egyébként a ti társaitok szokták felírni a falakra, hogy "Jézus eljő és ítél" meg hasonlók? Mindegy, akárki csinálja is, csúf dolog összemázolni a falakat.
Amellett nem válaszoltál, hogy elítéled-e a kiszólásokat, avagy nem. Néhány dolgot ugyanis megvilágítana a válasz.
Mesélj: Ha nem, akkor valószínűleg kifejtetted ellenvéleményed, biztosra veszem, hogy erre van lehetőséged... De akkor miért követsz egy olyan vezetőt, akivel nem értesz egyet?
Ha igen: akkor javaslom, hogy gondold át, milyen alapon vádolsz valakit rasszizmussal, ha magad az vagy.