cafon Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1068
Szia!

Le vagy maradva. Molnár Robika 11 vádpontjából 8-at kapásból hülyeségnek minősített az ügyészség, és a maradék három hülyeségből csak egyetlen egy érinti NS személyét, a másik kettő meg olyan dolog kb. mint a gyorshajtás. Nagy kaland. Nem ide írták, hanem oda meg ilyesmi. Még ha találnának is (persze eleve röhej mert több, mint egy éve a HGYben lakik az Apeh és semmit nem találtak, ezért szükséges a tésztát nyújtani ezzel a nyomozással) mi van akkor? Kifizetik a bírságot azt jónapot. De nem valószínű, hogy találnak. Merugye eddig se volt semmi. 1,5 év nagyon sok idő ám. Biztos jól eldugták a cselesek, mi? ;))

A másik, ami a szólászsabadságot érinti egy esettanulmány a magyar demokrácia fideszizmusában, vagy fordítva. Először is speciálisan összeollózott videoanyag a bizonyíték, ami innentől kezdve nem bizonyíték. Ugyanis megvan az eredeti és azon ez egyértelműen kiderül. Másrészt nem nyílvános összejövetel volt, hanem műhelybeszélgetés értelmiségi fiatalokkal. Tahát az uszítás is kilőve.
Harmadrészt igaza volt, mert Vatikán tényleg a Dúcsétől kapta a spájzkulcsot. Ez csak nálunk botrány. Kicsit nyugatabbra ezen röhögnek. Akit persze érdekel.

Molnár Robika ügyes volt, mert amikor megtörtént a feljelentés nagy mellénnyel mondta, hogy kész a bíróságon is vállalni a vádpontokat, erre amikor kiderült, hogy az ügyészség kukába dobta állításait, rögtön elintézték a mentelmi részt. A tanúlság az, hogy nem kell olyan szélesvásznon vetíteni, mert megcufja az ember.

Üdv!

Előzmény: Okos Mikulás (1065)