MathiasR Creative Commons License 2000.04.17 0 0 114
Heeló Emberek!
Vitába szállnék a Barrichello-ügyben, mégpedig : szerintem Rubinhonak (már korához képest is) igen komoly tapasztalata van versenyzés terén, én nem hiszem, hogy lelki gátlások gyötörnék a versenyeken.(volt már élen többször is,ennél lényegesen gyengébb technikával tudott dobogós lenni,stb....) Sőt , inkább doppingként hat rá a győzelem lehetősége.
Szóval ez a dolog sántít.....Be kell vallanom, hogy nem kifejezetten szeretem az öregebbik Schumachert, nem szeretem Eddie Irvinét sem, ám ő azért a maga fullánkos módján figyelmeztette Barrichellot, hogy mi vár rá a Ferrarinál, de ezt senki sem hitte, helyette sztárolták(és sztárolják) Scumakert. És láss csodát, Rubinho -az előzetes tesztek után ígéretes- gyorsasága szertefoszlott, szerintem ő sem érti,mi a franc történt.Lehet, hogy betegesen gondolkodok, de egyikünk se látta Schumáker szerződését, és én az előélete miatt kinézem belőle, hogy kikötötte magának a nem egyenlő feltételeket is.
Most a topic témájához szólnék: valamelyik rovatban olvastam, hogy az évszázad autós-motoros személyiségének választották Sennát, és hogy Németországban. Jóleső érzés, hogy ők (ellentétben számos honfitársunkkal) nem tévesztik el az értékrendet. Magam részéről azt tenném hozzá, hogy az általam látott legnagyobb versenyző volt Ayrton. (1970-től tudok értékítéletet mondani.) Többek közt ezért írok most ide .
És talán néhányan még emlékeztek Laudára, s hogy a Ferrarinál már akkoriban is érdekes dolgok történtek.
MathiasR
Előzmény: Asszem (113)