Sajnos nem láttam a döntőt, mert ES2-m nincs, és az ES elképeztően mostohán és undorítóan bánik a wimbledoni licenszével, én meg nem vagyok hajlandó csak azért playerezni, mert ők erre akarnak kényszeríteni.
Na mindegy, szóval ezt jó lett volna látni, de közben persze családi nyaralás miatt úgy sem ment volna. Ilyen meccsek után azért mindig belegondolok, hogy tényleg hihetetlen feje van Djokovicnak, hogy ilyen tényleg konzerv-tenisszel, ahogy valaki alant nagyon találón említette, ennyi GS-t tudott behúzni szinte csak a fejével (a kondi, a rugalmasság és a stabilitás már rég megvolt, tényleg röhejesnek tartom azt, aki szerint az utóbbi 3-4 évben nyújtott tenisze bármilyen szinten a korábbi szintjéhez közelítene), szóval mindenféle ellenszenve ellenére ez tényleg óriási elismerést érdemel. Volt egy összefoglaló a 26 perces game-ről, ott látszott, hogy mennyire magával játszott jó ideig, Alcaraz igazából csak a mentális nyomást tudta odatenni.
A gyerkőcei meg még aranyosak is voltak, bár némi hippis beütést éreztem az öltöztetésükben. :D
Enne tükrében fantasztikus amúgy, amit Alcaraz művelt, ilyen meccseket tényleg simán be szokott húzni a szerb. Ha Alcaraz mellé nem nő fel más fiatal, simán benne van a rekorddöntés.