nscatto1 Creative Commons License 2023.07.17 0 0 23235

Nem. Nagyon sok emberrel basztak ki, nagyon sokféle módon. Nagyon kedves ismerősöm vidéken felújította a nagymama házát  - leköltözött - mert drága volt a pesti albérlet. Családi összefogással, ismerősök, barátok által megvolt a majdnem teljes renoválás 15 millióból, ennek jelentős része kölcsön, amit majd meg kell adni. Aztán jött a tavaly, amikor kiderült, hogy a gáz drágább lesz, és a havi fűtésszámla 100000.- forint volt. (Nem csak neki, hanem mindenkinek, aki annyira hülye, hogy Nógrádban él, ott lakik, stb.) És elment 700000.- forint arra, hogy ne fagyjon meg a nagyi házában. Közben jött egy papír a fúrt kútról (70 éve fúrták, van csatorna), aminek a költsége 500000.- + lett volna, mert hát vízminőséget kell kontrollálni a fidesz szerint. 

Szóval hidd el, hogy szélpen lassan kibasznak mindenkivel, és akinek a pénztárcája érzi a faszságot, ostobaságot, beleszarást, az emlékezni fog erre a szavazáskor. 

 

Ráadásul: amit évek óta mondok, az az, hogy ha a puhos meghal (visszavonul, lerokkan, tökmindegy) abban a pillanatban szétesik a párt, mert a zemberek nem a fideszre, hanem a viktorra szavaznak, mivel ő a nagy vezér, és nem a párt ideológiája a fontos.

Előzmény: főgóré (23234)