advocatusdiaboli Creative Commons License 2023.07.15 -1 1 434937

Elon Musk az utóbbi időben már inkább elqr mindent, egyébként sem tudom, hogy akkor most ő szerinted maga az Isten, és amit gondol, az úgy is van?

Rengeteg hülyeséget gondolt és tett, erősen narcisztikus szociopata vonásokat mutat ő is, még a legjobb nők is lelécelnek mellőle most már igen rövid úton, pénz és hírnév ide-oda.

 

Hivatkozási alapot bármilyet találsz, ez nem igazol semmit.

 

A Krím vízellátása önmagában nem volt, és nem is lehetett háborús indok, és újra csak, míg a nagyonhülye megszállott agyad fel nem fogja: EZ MAGUK AZ OROSZOK SEM ÁLLÍTJÁK. 

Nem mondják azt, hogy a Krím vízellátása miatt kellett háborút indítaniuk, még "az ukrán fasiszták elleni küzdelemről" is inkább hazudoznak, de a víz nincs ott az első tízben sem az érveik között. Te nem Musk-al, hanem valójában magával a háborús agresszor oroszokkal vitázol, amikor egyfolytában arról hablatyolsz itt, hogy nem is amiatt háborúznak, ami miatt saját állításuk szerint is teszik...

 

Az a helyzet, hogy egyfelől szívvel-lélekkel egy nácibolsevik, diktatúra-elnyomás hívő, mélyen frusztrált, nyugatot, "kapitalizmust" gyűlölő bukott életű vénülő lúzer vagy, akinek nem jött be, amit elképzelt magának, és most ezért legszívesebben az egész világ bukását szeretné látni. Mondván, hogy akkor már legyen szar másnak is...

Egyfelől ez gusztustalan és végtelenül hitvány - másfelől benned még mindig megvannak a jóérzésnek és morálnak azon szikrái, ami mentén nagyon is érzed, hogy ez a népirtó háborús agresszió a világon semmivel sem menthető, igazolható, magyarázható, ez egy rohadt háborús bűntett, és ha putlert nem nyírják ki a saját haverjai-emberei, akkor remélhetőleg egy börtöncellában fog majd kipurcanni, mint Milosevic. De te mégis neki szurkolsz teljes gőzzel, és ezért saját magadnak gyártod a hülye és aljas elméleteidet, amivel legalább saját magad számára próbálod igazolni, hogy "de szegény nem tehetett mást".

 

Hogyne tehetett volna, és még egyszer és utoljára - azt a gátat háború nélkül is ki lehetett volna iktatni. De talán nem kellett volna eleve a Krímet elrabolni, meg általában a létrejötte óta megállás nélkül megpróbálni Ukrajnát tönkretenni, elbuktatni. Semmilyen valós biztonságpolitikai vagy gazdasági fenyegetés alatt sem volt Oroszország, nincs semmilyen méltányolható indok arra, ami történt. Nincs és kész, ha mást állítasz, hazudsz, mint a vízfolyás, egyben beállsz cinkosnak a háborús bűnösök közé.

Előzmény: zdcmchy (434935)