UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
4.: Kávézzuummm... valamit, hogy ha valaki gondolkodik, na itt...apumék nélkül, nehezen tudtam volna, kimászni a saját mély... büdi pöcze gödrömbül, és ennyi, pitim GONDOLKOZZ!!! Ezt most körbe bögre görbe irni, igy csak az, hogy ho ho hooo... apunak hallom a hangod, itt vagy velem a pöcze gödrömbe fff... Na ami dögletes, hogy nekem lennem kell apu, szamara? Fita, ezt rögtön, és nagyon forintosnak tartom, namamama...ha meg halsz, én is meg akarok halni! -na nekünk nincs halál, és Jézusnál megtalálsz, na ő ezt igy mondta, ho ho hooo...??? -hogy mi nem vagyunk zsidók, közbe minden este a Bbliából olvasott fel, ami nincs...PTIM, GONDOLKOZZ ZZZ... hogy monduk, most szépen akarném lierni, de lüttek! Ime a hellzett, most 2023 Julius 1. többet nem kérek bocsánatot senkitől hogy vagyok, DEEE... dede, csak nektek, akik vissza szerettek, itt azok is, akik esetleg,ki kéna piszkáni a sárt...a fülükkbül?-nekik, vagy próbáldmeg... Csak röviden, az hogy ogy GONDOLOM KODOM, Znincsak a kis hugom valami kulcsról cseveg, na itt gondolkozzz...ezt itt csattant el, JAJA DE MAGYAR RULL!!! Fita, most nekem olyan hogy halál nincs! -akkor nektek se, mert...aki nem az ő hallhatatlanságát keresi mindenek előtt, az NEM gondolkozik, ládd... (ha te már örökvagy,akkor esetleg az tudNUK adni, seggit enni, Mária seggit?Fitya, a kis hugom, benne van a gondolát világomba, mert... Mely akaratr ugy, nem tudom kiolvasni a saját firkám, mögötte másoktól... jaja azt a fene megette!
5.: Ez megint nagy kása, és most itt kétsegtelen, hogy TÖMEG X ERŐ!? Ezt megint ugy...na az apai nagyapám, itt leirtem, tanitott hogy az akarat erőmmel, na az lenne az AURA vagy a magnes erőd ereje mezeje, ami vagy NAPPAL van, ládd a fény tére, ereje,vagy fekete lyukUK? -baxhatjuk NUK? Fitaljal,mag ad, mit? Hogy nekem NAPOM VAN, azt ugy, hogy valóban, és először 1986 Szilveszeter tübbzor sót minden Szilvesztwrkor megemlékszem szem?- és most behatoltam le le le...dörr, odáig,ahol annál mélyebb nincs, és egy fekete olyan gömbe hullttam (hulla) bele, ahol mndenbe bele eszi magát a sötötség, (fita a gyülölet megmarad) na most Beneséket felismertem, és a fényem ki akarták taposni, na most ezt...fita, teljesen azzá váltam mint Benesék, (fita ládd meghaltam, fide mert ezek olyn rodhataka mint soha nap vasárnap, jött meg a folyásom...) csak most mégis belül, a fényem ládd csak körbe vett, és ki akarták taposni, egyzerre dobbantottak halj leg dögölj meg halj meg dögölj meg... NA FELUGROTTAM, NA MOST AZ AMI LÁDD...MOST OTT AZ ELSÉ REAGA, (fita ha te nem dölecc meg, az a megbocsájhtatlan bün!!!-most mindegy mit ...bocccásartok ki mert vagyok, annál jobban rázkdók dik... AZÉRT SE! -ez az, ezt magamnak mondom dom? Na most LÁTOM A NAPOMAT, ÓRIÁSI, ÉS VELEM PÁRHUZAMBA SZÁLT LE, ÉS MOST (NAPLEMENTE KARÁCSONY?) PÁRHUZMBA A NAPOMMAL FEL JÖTTEM... IGEN IGEN A FÉNYBE, ÉS MOST IS MENNYBE FEL, EGYENEST,( ELHAJLIK A TÉR, FÉNY?) MEG MOST IS ITT A JÁTÉKUNK? JÁTÉKUK KUKUKK... Ez az, fita a BbLilába mindem ami esetleg, ládd ezen látomások, na a kis hugom nem vitás, LÁTÓ! Fita végre, talán először hallottam, Russ Tagló, hogy ha te valamit nagyon akarsz, nagyon akarásnak is szart ás a vége? (10búl 7 felmegy a tőzsde telálalálat?)Fita, ez a testünk, VAS -CARBON-GRAFIT, (de ez is, van saját magmes tere, amit te nem érzhetel, mert Mtrix az ősapád is tökig le van szippantva, szára) ÉS nemtudom,ládd AKIK GONDOLTÁBAN IS ÖLNEK, AZOK ... a kis hugom is, mások akarata van megette, a fene! (fita ezek rmületes tupasz meg jelenésük, ami ha igen, rögtön itt minden férgük a sggükbe bujik,vagy egymás)Fita, még beszoritom...
6.: ...ha végleg eltüntették az irataimat, na irtam, hogy az a BÁBEL TORNYUNK, NEM AZ ÖVÉK, NA AZÉRT VERIK A TAKNYUKAT A FARKUKAT? Na 28 éves koromba ténleg meghaltam,és nekem... most neked se.neünk nincs az amit ezek halál? Na visszajövet,(nekünk nincs reinkarNázi Natod?) itt a keleti magyar Ok, három nap mulva, se itt se ott, s össze is törtem ugy, mint soha, Atyám, én nem tudok kezdeni ezzel a ronccsal semmit, a következő pillanat, a fejem (csukra) tetetéjétül, ami olyan mint a forro olaj, a talapaimig,TALLPRA MAGYAR... ami olyan csoda jó ézés lett azonnal, csak most hónapokig, ha elvesztem az szarabb mindennel, (na ittvan a végtelen sötétsegg)na ha lenne halál, az lenne...Na most, legyen mega te akaratod, vissza DE UGY AHOGY A FILMEKBEN,( A HANG) LEGYEN MEG A TE AKARATOD ÉS MEGIN MEGIN ...NA VÉGÜL, LESZ AMI LESSZ.. (de egy vasárnao de, nézem a vallásos TV. -sirdogálok, én utálom ezeket is, olyanok int a patkányok, és 13 akkor tebeti CSILLAG és csoda üveghang...( na a tibetikinai énekek, de azbiza magyar, ládd minden ami égi egy az egy kapcsopát,lát?)SZOL-gÁLD HAZÁDAT! -na addid itt ezek, az olyan mint ha anyád baxnád, fiteljal a talmudba is az van!) TALÁLKOZOK A HALOTT BÁTYÁMMAL,MINDEN BENNED TE LÜKE? MINDEN KÉRDÉSEDRE A FELELETBE BENNE!
Innenn... mott ezt kis kutató társaságot, na én vagyok az utolsó mohókan, haboskan fff... na ezt a gyerekéimnek... és már álmodtam, hogy a kisunám, már semmit se tudhat... Na most, mégis jót ád az Isten jót ád...
100! -oááá...
BBa ba bla breee...