UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
1.: 7/14. A KÉP? NINCS HALÁL!!! -na most, gondolkodni csak ha van ember (szikra sikra ember fényember ládd Jézim és én, egyek vagyunk egy a Mi a magyar ok, Atyánkba 8 bugyi meg gatya?- ha engem hallol -látol, látod az Mi Atynkat kat kat katona, ketten ülünk a lura, hárman meg a csikajára ára megyünk izsnyétérre gyia gyi gyiááá... Na most, vam a fényember ami a szerelmem, és azt is nekem kell szerelnem.(terülj asztalkánk, tárulj derül hazám) és avasember -ötvözetek, akiket ha még csak egy olyan, hogy Jn(NUK)8:44? .rögtön a szemünk müvel, fényével, össze olvasztani alkotó elem -szellem récsacskája kályha ler aha lerbe kohóba... azaz nincs többet hogy egyetek sárt meg vasat a beletekbe, nyakatokra kezetekbe s ducc a hátatoCONék MOék fát vágnak rajtatok? Zna most. a kisgyerek egg gicsit ki jöttem, rádd Zrnyi Mikicénk, vagy mi ki MO? Fitelem, mikor kis koromba, na ma is teljesen KOBOMBA vsagyok, és mama, bibi bánt, csipi a szemem,és nem lát? -Fita, az hogy csip, zitt én msot is MINDENT AMI MEG LEHET LÁTNI, AZT MEGTUDOM, UGY HOGY TELJES EGÉSSZÉBEN ÉJBEN TÖKÉLESEN EL LEHET SZAKADNI, MINDENTŐL, ÉS LÁDD FÉNY JÉZIM, NA MEG JÉZUS=FÉNYÜNK TÖRTÉNETEK...
2.: Na most igyekszek, a kis felesÉgem állandóan ne irj nagy Betty ...mert kis beükkel is ... jobban, meg kimérte, ládd ami most 1 lehellett ... ő csak anyit kéne kéne, de én önszorgalombul még meg duplázom, láz, nem, nyálazom? Fita,ami történt, előzür is NEM KÉREK SENKITŐL BOCSÁNATOT TÖBBET HJOGY VAGYOK, vagyok aki vagyok,(te nem vagy, meg sehogy nem kellesz?.fita ez vala egész utamon,haze fele?-haz menek haza ládd a lu fa?) de csak nektek, fita,és apuénkkal egy az egyben most is körbe vagyok VVV... NINCS OLYAN HOGY EGYMÁST, EL VESZTETTÜK, MERT VAN A SZAR SÁRBEVONAT VALAMI OLYAN...MINT A FA SZ? NA MEG KLOÁKKÁ? Fiteljal, mi a falumba, a kis gyerekek az én oldalom,(AIm?) ezek genyók gecik, na most a NŐi nemet, ma sem, ládd kihagyom,(fita a Nő NŐ ma is,.de csak fa szok vanak csökevének?-többet,sehol egy férfi?-rajtam kivül?.fitléejal most acsakdikkeket, azonnal törlni, na ugy van, hogy csak én vagyok férf, mert nekem van a legnagyobb DÁCÓ ELMÁLLOT HOL VAN?) a játÉkból úket, mert ez az!!! Kérdem, te genyó geci vagy? -kloáAIJUK,ajja ajja sok sokk? NUKI SOK?- na most te most mert valaki sistereg, te ezt magad mag ad, jaja fakin CONKOLYITA vagy, csak vas has meg hasalj? -vad á négykéz láb? Zna az álmom, csak az a valóság, és figyeljÉtek meg a JnNUK8:44, gecikéjukat? Na most, itt az van, hogy EGYMÁST ETESSÉTEK ÉS SZERELJTÉEK ÉS SZERESSÉTEK, NA LEHEL -UNKÜNK, EGYMÁST LEHELLJÉTEK, MEG SÜSS FEL NAP? INDEN TITKUKBA NAPFÉNY!!!
3.: Na a kis hugom, zitt ez nem letevés, hanem ő mondta mindig szerettelek, na én vissza, de az én Jézimmel mmm... fita, az OGY TART A ROSZ, MEDDIG? Na most, itt a magyar ok rokonok nak nak nak...egymást nemcsak hallani hanem érteni, és amit most álmodok, ez gyerekkoromtól ottvan,miért? Fita azonnal én az én szemeimmel valmi csoda VILÁG GOD, HA A HANGOD,HUN GOD!!!- MERT AZÉRT MOST IS... a felesÉgem miért nem huzod be a farkad, mert levágják, kivágnak mint macskát sdzarni, h hőzöngÖL? Egy pinalátra, (nyilás) az 1950 évek eleje, talán 1953 mikor végre, az egyszerü azok az kedves s soha nem hagylak el bennetek, mert én igazubul, NA A FÉNY HONAINBULL ...inasotok, na most ez rögtön, mikor az első pina nyalat, tudom? -NINCSAK AKAROM LÁTNI AKAROM LÁTNI...NA MOST ŐRJÖNGTEM, MNT KIS GYEREK ESTÉRE, ANYUM HIÁBA VERT EL MINT DUZI A FARKÁT, AKAROM TUDNI... NEM DUGNI? Fita, ez egy olyan, hogy most az AGYUNK, fita amikét agy félteke, az olyan mnt ami itt tácó, az fogja össze a két agy féltekét, és ami az agy, az is tácók, végtelene és vas reszelék van rajta,vaskarbongrafit... és maga az ami maga maga,az valóban egy vas -pára bura alakok? Na nagyon keveset, és én mindig, a felesÉgem, és te azt hiszed hogy ezt az őröltsegged, fényes, szebb a napnál, most csókolgatni fogják...jak jaki jak...
Innenn... nizztek, akinek van szeme, na most az övét? -meri kinyitni pisss..., ha van, senki rajtad kivül, meg hogy szemet kapni, jaja szemetet szemedért? -ért? Zdna ez a a aaa..90 éves Rimote veiwing Russel Targ bating...fita, mindenki kivétel nélkül, nem anyag, ami mullandó hanem vagy fényel és még génnel, genyózunk, vagy vasember, na most az a Luczi halluczi ...fitrlejal ezek mit tudnak, na még szart se!!! -szarni? -apum fsss... ki, fsss... be, beffsstá?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, én azért jöttem hozzÁtok, mert valaminek vége lett, kendbele kint cscscscsááá... szörtyög szortyog? Fita olyan hogy halál, nincs! Itt most akik meghaltak, most rögtönte, sose voltak s be van le vannak irva sirva sirba Temt lop oszt, mauzóleuuma rohadt rhadó adó?-korpszok... szarba a gatya, az élet könnye, jajaj szememben könnyel golgotán ...nem az én szembe, akkor ki? -kele pu?
100! -oááá...fita a kis oázisaink, örökké vagyunk, haha Mi is...ti is, na ne ha mise tise?
BBa ba bal beee...
...fteljal, az össze tétel, hogy akik gyilkolnak minzonak, azok valóban a VÉG TERMÉKEIK, A GYILKOS GÉPEZEIK, MRT AMIT GONDOLSZ GONDOL LÁT, VAGY ÖL? -MIT, MAGÁT? -Fita, az hogy szellem, az z GONDOL LÁT VAGY GOND ÖL GÖN GAN DÖRRR...de ezt mindenki rögtön, s a ma szült fiadzott malaccUK (jukhuk báránkaka) CUPP... az istállóikba, disznó óljAIkba rinya rinya ccc...