UFOzzuummm... miEeee... szav -ad? -sav -ad? -fsss... az agy ad? Lám mit ad az Isten, csak jót ad? -hogy felvitte a kendtek dolgát...
4.: Kávézzuummm... mostanában, hogy katona vagyok, az csak most kezdem érteni, mert ez az agyunk állati? --az!!! Na most ezt megint ujabb sültszlonna szallagokkal tüzettel tudnám, de most akanék maradni, hogy az hogy egy FÖLD ALLATI algutakban vagyunk, és ugy ahogy mondom, szellemek!!! (jaja a föld belsejébe?) Ezt mindig akarném megláttatni, és ahoz az illetőnek magához kell térni, szószerit észhez? -Most kezdenünk látni, ami amit a BbLila iratok is, lehetelen, ha valaki nem lát, ami az ami repcse, te nem látod azt a fekete....na az minden itti az a pillanat, mikor ténleg nemcsak nem látok semmit, hanem most hogy ténleg, az agyunk az irtózatos szörnyen büntett...(jaja te nem gondolkodhacc) ezt leirtam egy jó párszor, hogy a fiaiam, állandóan, NEM LÁTOD HOGY NEM OLYANOK MINT MI! -Osztán, fsss---az agyad, ami ez nagyon nehéz, gondolni! Fita, ezt jobban megtudom nektek mutatni, ami ténleg...te is rögtön rá tudz tapintani? Na most, nekem ez az első pinaláttól, hogy mi fene az álmom? - és ott mndig otthon,vagyok, ládd az éjjel is, és ez az hogy nekem...ami itti GONDOL LÁT? -ohhh... na kis hugom, itt van az végtelen fekete...fita, a hugom vagy, és ez olyan, csak breköpöm, neked is van élet párod, mindenkinek akit érdekel a sorsa, Óh mily sors óh mi sors leend? Na az élet párod, lebukott!!! -csak nehezen tudom ki mondani, és én se tudom, hogy mit lehetne pinálni?-melleseg nem, hanem én is szeratlek, ládd ténleg az édes tastvérem vagy, de Jéizmmel,meg biztos hogy az élet párom is szeret! Na az ami az szerelem, a csövet, az az hgy mindig egybe egyek akarunk lenni, ez az, apu, én olyan kurva egyedül vagyok,(1984 Julius 4re?) sose! Fita ez a valóság!
5.: Most vissza az hogy...ezt ugy lássátok, hogy ezt én se tudom hinni, ami rögtön nekem én látni akarom, erre te kommunista atepisa vagy? Szóval ugy a második fiam megszületik, na fita,olyan 4 éves körül, felébred,és beszéltem a nagy nénénkkel, mondta a nevét, és nagyon szeret bennünket, aki fehérvérüségben halt meg! Ezt ma, na az ami velünk történt, most letagaják az eget, is, mert főleg rajtuk csattant, ládd a gyerekéink, madzaGOD miatt, lettél magzatod hamvere, ládd én ténleg TULRUL MADÁR VAGYOK, AMI MA UFO? Zna most hogy láttam őket, ami az a RUHÁNK, az az a a aaa...ládd amihez közel sem lehet menni, hogy a magyarok Jézusa nem halt meg!-kész, neked kell több, na most próbáljÁtok hogy milyen fsss---agyam van, az akkor is, mi ÖRÖK ÉLÜNK ÉLTETJUK NEM BAXXUK EGYMÁST, TEHÁT HA ÉN ÉLEK. AZ ALKALOMMAL, AKKOR MOST TI IS, és itt van, látjátok a fsss... agyam? -na most végre magyaragyam agyaram ham ham, hammolok? Fita, ez az hogy ez bele ég, ládd a KÉP? Ezt még otthon, egymást közt, hogy hogy lehet a legkönnyeben megjegyezni emlékezni, ami most kiragadol egy olyan KÉP, ládd az éjjel, hogy mi magyarok, ládd én, szolgáló századnak voltam katona, ami rosszabb vala a futkosónál, mert éjjel nappal.főleg állandóan fogdás 125 nap.(itt a katona pajtim, s sok cikkeit felrakok) a szazad parancsnokom, pita, ha életbe maradsz leszerrel, ohhh... na mindig csak velem breszélgetet. ha együtt voltunk!
6.: Na most, ez az agyunk, most én azt hogy...ládd felrobbanjták ezt a gollobist, most látom a kis göröket a levegőbe, ür, az az ogy az lett e helyén, és nekem teljesen hülye élvezem látnom. na most az hogy ezek addig fognak hőccögni, mig ténleg doomsdayozni tudják, na fita, ÉN MEG FIGYELEM, ÉS MOST HA LENNE IZÉ, RAJZOLNÉK, de nincs, mert csak az övön felül vagyok? Na fita, ez is benne a BbLila a pna, hogy Ég és föld elmulik, de az ÉN...FITA EZEK AZOK, LÁDD EZT TE IS MEGTUDHATOD,ládd olyan fsss--- az agyam, hogy mikor látom a mi ÉGIEINKET, sőtt az én rajom, és besötétül fekete lett minden,(te is katona vagy pitim?) nincsak MI AZ A KATONA VAGYUNK, AKIT NEM LEHET MEGVAKITANI, MERT CSAK AZ VAN, ÉS AKI ÖRÖKKÉ ÉL, NA ÉN MOST BÜNTETÉSBŐL TI IS, AZ ANYÁTOK VÓT EGY JÁNY? Valami olyan, hogy itt azonnal,most az értelmes felébredt embereknek össze kéne jönnünk, és rendet csinálni. A első.na most itt vissza,mert vakember mindent lát? Ez az, ami most ládd...fita ha vissza lehetne menni, az összes repcsepita irataim, mikor, na ennek van nem egy, hanem végtelen párhuzam olyan hogy mi a KÉP? -(ha te most ténleg megtalltad magad, magod akkor msot ehez, csak tóditani tudz) Fiteljátok meg, hogy most tegnapra, NA AMIT GYEREKKOROMBA ÁLMODTAM IGAZ, LÁDD AZ ELSŐ A MENNYEI BÉKE, DE AZ A MOM, AZAZ ITT...majd lirom, hogy vagy szAlma vagy széna, észnél vagy?) AMI CSAK MENNYEI ÖSSZEKÖTTETÉSBE (FITA EZ AZ SZERELEM MMM...) ÉS CSAK ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN FFF...
Innenn...az amiről Caihoo-X... na ami az, hogy fent vala,a fényben,(ez olyan, hogy saját fényed napod van, (AMI LÁDD TUDOK HOLLIPINÁZNI) és most az az... ládd egy ARANY DE FÉNY... TÖMÉNY FÉNY SZOBOR, (ez megint, nem sötét ládd amit most látok, az lenne az akit vártak?) ÉS AZ ÉLETPÁRJA, MIKOR MUTATJÁK HOGY LUCZI FARRt, LEHUZZ... NA UGY...NA CAI HOO-XNEK, NINCS MEG A LUCZIFERRUM ZUBBONA, mnt nekem? (FITA ITT CSAK AZOK AZ ÜSZKÖS FEKETE...(na ami a második találkánk, és üszög koromfekete korompor füst (megnes tér) ránk támadtak, de sporul a tüzes sparhellre sggre estek, a farkuk... érzed a szagot?- rögtön montam! Jaja a jó (TurulMadár) madarak egymásra tálálunk szá szá madárrr...
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...fiteljal, előbb hogy felébredjünk, kell egy ébresztó óra? -hány óra?