UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kuNUK a kaja kos a huselosztó?
1.: 7/11. A KÉP? CSAK AZ ÖRÖK VAN MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na én az vagyok, amit ÓH ÉGI FÉNY!!! -TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN! Na itt a körités, Maya Belléemi itt a szalámi? -Kátár kotor (bélsár)kolbászbul BULL,- van a kerités? -a kissertés a mentő autóba?-nem te vagy? Na ÉN AZ A TESTVÉRETEK VAGYOK, AKIT SRÉGEN RÉGEN VÁRTATOK, HOGY GYERE VISSZA siTiM piTiM jaja ha el se mentem? -el sedaj sedó, na meg el dorádók torito? -dornya? -torna, na hogy lenne az arany warrososoknak tirnya, trona? Tronuk trona trotty? Apum, olyan 3 -4 évesen, éhesen, nem mert tömtek mind a két nagyapóm, ÉGI MÁLNA? Na mi az hogy magyar szabadság, az az hogy mindent szabad, de nem minden használ, és az neked tudni kell!!! -hallani -látni? Zitt rögtön akik nincsak mit csinyál velünk, és most most me mi lett??? ITT BÜDÖS ROHADT OLYAN ROHADTÓ KÉNTÓ KÉNKÖVES GERNYÓ GENYŐ BANDÁIK VANNAK, AMI SOSE VOLT-LESSS...HA LENNÉL, FŐLEG FÜLED HALLÁSRA SZEMED LÁTÁSRA, BENNE VAN A SENDE SANDA SZANDA IRÓK SIRASAI SIRÁSÓK? Te rohadt gernyó genyó, ezt te magadra érted, veszed eszed? -van eszed? Na ugRA$$UK KI A NYULAT, KOMÁMASSZON BSXXOM BAXXAMEG MEG 1 MNT MINT A LUFA NYUL, UGROTT KIS CSIPERKE BOKORBUL BUUU...
2.: Igaz vala hogy Fercsi bátánk, Komorozsiék, az öreg, halálos ágyán, arra vigyázzatok, hogy a magyarok sose tudják meg hogy kik?-mi ki MO? Vissza apumhoz, akit Zoli bátánk, a világ mindenidők legaranyasobb tábornokunk m,agyar ember, aki többzörös orosz szovjet gyürün át vágta magát ezredével, és csak az angalokkal, azokkal is ugy,hogy minden magyar katona szabad, tették le a fiegyvert,de mi a fegyver, ver? Na most akik Isten szónkat nevet, ráverik a FIN IDEGEN GOD, nem beszÉlni magyart, főleg nem is értheti, a szerencsétlen magyar magyarok gyere kid diked? Fiteljal, ami ez, ez egy fin god $$$,,, 00 e$$ le az egbull $$$... 00 $$$... FITA EZ ELEVE KI FINGOTT A FIN GOD, UGORJ? Fita, a BbLila a pna iratokba, hogy EZEK KIVETTÉK A RÉSZÜKET, tehát ez egy olyan KISÉRLET AMI SOSE VOLT LE$$$... na apumÉK, most az van, hogy mikor JÉZUS JÉZUS JÉZUS...ládd volt mikor megfogtak és olyat szoirottak, és a fejen kellett volna...nekik trofinak, pl.-a Bermuda szorosban, és csak JÉZUS JÉZUS JÉZUS...hogy valaki azt mondja ő chrristiáNUK, na meg az OROZLÁNUK JUHH ..DÁS? JUH MÖRDÖRÖK, JÓ PÁSZka TORR, NA MEG DISZNŐÓDISZEK,DIS NO TORR ORGIÁIK, OLUK, HUSGYÁR HUS FEL DOLGOZO MÉSZÁR SZÉKEIK VÁGÓ HIDAIK, ÉS TEMT LOP OSZT? -KULA. MINDEN SPEKULA, NA MEG A JUHUK KÖRBE KERGE KERITÉSE,,, hogy monduk, juh aklAIk? Kin kinba a bárány, bent a farkas?
3.: Na onnan, apum, mindent szabad... de mi az hogy magyar szabad? -azonnal olyan nincs!!! .- fita, itt az hogy semmi stock? -Fita kő kőre rakva, és kő kövön nem marada, de most erre az évre apumék, pitim, neked meg kell marad...Fita, most akikkel... MEGNYITOTTUK A MI EGÜNK NAPUNK KAPUJÁT MEG A PUJA? PUJA? A PU? Most onnan, ládd most... az első szél ütés, ha nem vagyok, senkinek, akkor most... fita, vissza... HA MINNENT SZABAD, AZ A MAGYAR SZABAD, akkor,az előtt is, nekem senki nem mondhatja meg hogy mit álmodok, na ezt később, fiam, ládd igazbul meghaltam, végleg, én ezt nem csinálom, és a fiam még jobban ugyaz ok? Most amit a fiam, nekem küld találtakat, csak el gondolkoztató, nincsak sehove nem tudja küldeni, csak nekem, mert letiiltják! Fita amt én fel rakok, azokat se olvashatjátok, nem merem neki megmondani! -de akik értettek a con fa szukhoz, azok ha rázzátok, na azok meg mé ugyzse? Fita, most egy az egyben, bár tudnék többet hogy most ABBA A MI ÉDENI BOLYGÓNKON VOLTUNK, AMIT AZ IRATAIKBA, HOGY...fita ezek eleve, DÖGÖK, KOIN (KIN KAIN) KON DÖGÖK? Fita itt most a zsidóIKa, értik, most végem van, mert azzal midnenkit meg lehet... baxni? Na még egy palacsinta... turós...
3a a aaa... kislán, baxhatjuk NUK? LÁDD MINDIG VAN EGY OLYAN, HOGY AZ ÖRDÖGI KÖR HÁRMAS, HÁMOS HÁREMOS? Zna az EREDETI MI ÉDENÜNKBEN VALÉK, ÉS MOST AMI MINDEN AMI ITT CSIDA NAY KŐRAKÁS9OK? .fita, az hogy most csak közönsegged magyar nyelven, fita csak az a a aaa..ami most ha te érted, akkor te ISTEN VAGY, AZAZ ISTEN GYERE KEKE KAKA, aki ládd van nállam ingo bingo dingő de porba pu? Na az éjjel, most azt is le kéne tudnom festeni, hogy az hogy te egy fa vagy kőrakás vagy vas koporsódba... az hogy senki, de senki nem mert raJtatok kivül... LÁDD EZEN IRATOKKAL most az az...hogy SZAVATOKTA KELL HOGY MINDEN NEKTEK ENGEDELMESKEDJEN,és most itt a VÉGE? KENBELE KINT CSÜNGENE, na most az a félelem, ládd legjobban a FÁBA SZORUL FÉREG, hasonlit ahoz amit érzek érzünk, és itt nekem, önkéntelenül...FITA ISTEN AZ NEKÜNK AMIT APUNKÉNK PUNOK, PANNÓN OK, DE AZONNAL, AZ TÉNLEG ...itt történ, azt neked, nekem kell ismer nem?- merem? -ha verem, jaja jeh hova, ha nem a másik juhukk sggibe, Mária seggit? Zna fita, most MI AZOK VAGYUNK, AMIT ITT NEM TUDUNK, CSAK AKIK KERESIK A MAGYAR OK IGAZ? -GAZ? KI NEM AKARNA SANTA IST VAN, NA AZ AZ ISTENUK, NE MEG KONOK SETLEREIK CHON KONC (KRUCZIFIX?) KUN NUK UK? Fita, te egy olyan, ládd ufo? -te midnenek felett egy olyan magnetikus mag (ömlés)ami örök mag makk makk makk...na most minden ami anyag, az meg maggal (NUKleus) megnetikus titok? Nincsak... most megnyil,10 nyil meg nyál... igen akik A FÉNY-T JÉZUS, JÉZIM BE FOGADTATOK, AZAZ NEM VAGYOK EGYEDÜL... Fita mi lett? -less...a fenekünk...
Innennn... Fita, most én az vagyok,amit ládd a végzet zzz...torr? -disznó no no no...
100! -oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
...difita, Kennedyék, abcula zulla ugy mnt Nixon, ellenezték hogy dzsuganler dzsugaNUK? -nincsa lenne dzsuganler dzsugaNUK nélkü ku ku kukukk...most rögtön azonnal, nincs pénz nem?- azaz semmi olyan tarha meg tarhazák, nincsak a názi, az nemzti pénz, vaccog a foguk, van?- akkor mi lett ha magyar igaz? -ki tudód (NimRod) ut...turó?
BBa ba bla beee...