repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 274

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                 4.:Kávézzuummm... ime apuékkal beszélgetésem egy pár szóval,hogy itt is minden örökcsodák csodája, ami sose volt lesz? -da van! Ez az iratokban, hogy aki nem lát csodát, nem lát! -de láthat, ha ha ha...fiteljatok,most men nem men?- ez a A.I:-ROBOTS! őrültség, és ez, egy az egyben az!!! Itt az hogy... nem lehet ebbe bele szólni, mert ezek nem hallanak! -nem látnak! és nem gondolkoznak! -ezt csak ugy, hogy a fiaim ma is, ezeket nem érti senki, de hogy ezek, mihez értenek, ami most...Fita a felesÉgem, mondom mondhatok valamit, ami nem azt a hülyéseged... na csak az... ládd és nem tudok, hogy ne beszélgetnék, ami azt akartam modnani,rühelem a büdös melegséged, de az is, ládd ezek ténleg aida robotok, na most teremtsünk humanoid (majom) robotokat ami KÉP, fiteljal ez egy eee...szar! -se ért, ért? -szarhoz? -ahoz se!(nincs super naturál, sőt a természet végez végzett velük?) Szóval most kirohanom mint Zrinyi Mikice a szigeti? (Szondi, sárvár?) várból, na itt azok a magyarok, kis szigetek ---fita, mondom én az egész magyar családom...most az a szó, amit mondtam, hogy össze verbuválom, ládd a két mosmár három fiad, na csak azt! ami künnyü, mert ők is akarják, Fita ez nem azt jelenti, hogy ne irjak, hanem ugyzse...ami fitlljal, (a tüzbe benne kell lenni) mégis itt a INDUX HU, HUHUHUHUUU... nincsak ténleg, ha hiszitek ha nem, mi a NAP GYEREKID DIK, VAGYUNK!
                  5.: Most ugy, a fejem felett van a mennyország, és most ugy... ládd erre, csak az utolsó pinalátbang emlékeztem, ami rögtön...most ugy hogy fel fel ébredtem,meg vissza mentem, és ezt ugy vegyétek egyétek mint a disznósajtot? Fita, mindennek más ize volt otthon, még mikor 1999 utolsó hárm hét, és most jövok menek, nicsak mi történt történik? Na fita,én meg apumék, a magyarok testvérek közösÉge, (csak örök szertlek szerrek van,és nemvehetik el, ládd a kis gyerekinket lkapják ma is az anyukja karjából???) mi egy más világban, ahol valóban világbank vagyunk, és ez itt van, ládd ahogy mi gondolkódunk meg gondoskodunk magunkról= egy más vagy hangom hangod hallod, vagy halt az üresete rüheset jelent! Fita tüzzel vassal vassodroNUKkal kényszertitenek, hogy ha ők nem bedszÉlnek, (parancs???) senki, na most előbb a JUDÁSAINKKAL A BUKOTT ANGYALAIKKAL ládd én többet setlerekenek hivom őket, na Kani Bellámi,kell egy rud szálám lufa? -kolbász? -itt a szalámi? Fita, ami üzemannyaggal men,az nem men, és itt maga az iratok, tesz tanu bizonsáGOD? -nadon fita meg nyemec a vak süket meg nema, nemá? Most az álmom, látni kell!!! Fita a BbLila iratokba, Saul robbika, na előbb az 3.-mennyezetbe, majd a heteDikbe,DIK?- na fita, mert te meg én krükköt, fita én ma is tüzetesen tanulmányozom ugy a BbLila iratokat, mit minden olyan iratok, ládd a tudósokat és kutat áss, jaja maguk alatt,fit itt csak kattogkása meg zsir rizsIzsák rizsák fart irsátudóik, na most ...ha egy ember ténleg kutatja az igazsáGOD, fita akik Isten nevet ad az ő GOD ZILLA? -az is aida csida artifasza robotica... cica cica sicc...
               6.: Zitt most, az hogy végre, fita azok akik ezt... eddig,most fita, mert amit egy, ládd nekem a mieink, mikor taállkoztam velük, na most egy egy robot ruha, ami igen igen, hogy felvettük a fekete rühe ruha, na fiteljal mert amit most a robtok... na ez az egész, amiládd a tulon tul szaporák, az olyan hogy gépies, és itt ... ami engem, hogy most megvan az a testünk, ami ténleg egy fény-alapu anyag, VALÓBAN NAPRUHA!!!- és azt akiknek megvan,na most megint nem beszélhetek, itthon se, mert monduk, a félelem az a TUDATLANSÁGUNK GYÜMÖLCS? CSÖK? KÖCSÖGÖK? CSÖKÖLŐK? Nina, én gyerekkoromba,hogy jönnek az hős oroszkatonák tonna számra, és csak lőnek lőnek men a hülye zezen...sose tároznak,töltenek, meg most DICSÓ FELSZABADITÓINK, MENN A MOST SZABAD A KANICA, TRAKTOROS ELVÁTÁRSNÓ, PU PU PU...KAPARJA A TARLÓT, ÉS ODAUGRIK RUNYÁK ELVTÁRS, LEKAPJA A TRAKTORRÓL, A TRAKTOR PU PU PU...MOST BORITJA FEFEL AZ GAZALOKAT, ÉS ÉS BEVÁGJA EGY KAZALBA, NA A TRAKTOR IS RÁJUK MÁSZOTT, RÁJÖTT A HAPPÁRÉ? Fita magyar gyerek, ezek azok, amit a tranforma, ezek mindig trancba franba vannak? Na fita, mert az összes akiben még szikra magyar -ok embergyerekeknek gyere kid, kid? -dik? Két megoldás van, vagy vagy, vagy vagy...
               Innenn... Fita, ez egyenes-ből jön, ha most könyveket irtam volna, előszőr is, ezér is, na most azt hiszed én vagyok a kinNő tok?- oka? -nem hanem ezek bukott kiselejtezett rohadó robotok, amiket a JudásAInk, nincsa azok nélkül, lenne kül telek?-győrtelek? -beltelek?-abra, tied a föld? -fiteljal, hány kiló vagy? -pestIzsák?
100! -oááá...
...https://www.youtube.com/watch?v=f5cPzD2a_Ao
...https://www.youtube.com/watch?v=laXhTcko-lg
...https://www.youtube.com/watch?v=1x9EFiDWLzI&list=LL&index=6
...https://www.youtube.com/watch?v=8Ey5UaDhcWc&list=LL&index=7&t=15s
---fita, ha nem jön le, vay this junk inde mail...na ha az, akkor miért nem lehetne...mi nem?
BBa ba bla bleee...

Előzmény: Törölt nick (273)