UFOzzuummm... miEeee... a fa feláll, az ész megáll, nameg bameg ennek a Gomb Bözsikének a szive megált? -dobogni, dobogó kő?
4.: Kávézzuummm... okvetlen,képzeljük el a leges leg leg leg...nincs? -has has has... csak az!? Zna ezek,giggezeg,akik a szent iratAIkból ezt rád rám ol vasszák, baxxák bukxa? Fita, akik a a aaa...fita, én nemtudom bevenni, de akik ezen ezeken felül vannak, azok OLYANOK MINT ÉN, és erősebbek!!! Ezt én ha egy szempillantás se, át változom, akkor nemcsak mindent meg lehet tudni, hanem tudom!!! Itt én egy az egyben, látó és főleg beszélő, és most BECSNGETNEK auumék, GONDOLKOZZ, ami azonnal felnézek az Égre, és amit akartam oda van irva? Na csak nagyon csuffrán, ha mindenhogy meg kell halni, akkor te vagy, én nemtudok, hanem essünk tul rajta, és olyan erős az öngyilkos rohamaim, most az utólsó estékbe is, hogy estem pestem a seggemre,de hogy a pofámra? Fita, ti akik had beszéljen, meg ismerős???- na meg csak egy barát, iszom a borát, s elirom a niknveketek is, meg ahogy most nekem bejön, csak arra emlékszek, tröha sLeut ut uton vagyunk, van kiut ebbül? Na ti is nézzetek vissza, főleg az otromba irAtomba INRI viselkedésem,meg mikor mindennap a gyerekekkel összejöttünk, na én azt akartam, ládd ha hiszed ha nem, és ezt nem lehet hinni, na egy az egyben, nekünk meg van az a ruhánk, ami NAPÖLTőze? Hunor Magyar- két dalia na meg a napaggancsos? ELLENKECSKE MEEE... Napba vagyok öltözve,na ez szószerinti inti rinti tinti...
5.: Ma beszéltem a iföcsémmel, és vagy kétszer, szétkapcsolt,ami nagyon most be vagyok szarva, mert össze kell verbuválnom, tehát...na kétszer is szétkapcsolt, és azt monja a villany is? -levágott? Na nem az én ufom volt az bitta! Na neki is,közbe felmen a hangom a legfelső ccc...mondom neki, ezért monják a gyerekek, hogy buzeráltam őket, meg most is nayon félnek, ládd a fiam, valakik a szobámba motottak, és főleg a conputer meg az irattára közt...Zna ha itt vagyunk, vayunk? (fita neki a neve is Ut Nap Isten!) Mi is ufok vagyunk? Fita itt akik nyitotta azt a topikot, miért tett rá !-? Zna még jobban, hogy mi akik már ..apumék, a tojáshéj leesett a seggiról, me a feje lágya benőtt, na most nekem, ládd HA NINCS SENKI, na most én ma is, most, mi magyar gyerekek, ládd a fiaim,miután öngyilkosok akartak lenni, na én VAGYOK NEKTEK, MINDIG, kiáéűssuk előbbutóbb lássuk magunkat?-is?- ez talán egy seggberugás vala, és ez ha nincs bannünk, az a a aaa...Jézim, na Jézus is fény, azt jelenti, na az ládd nem egy szempillantás, hanem én magam, jaja egy az egyben át váltottam ünnep NAP NAPI NAPI NA ruhámra, (most is ha kell?-mit gondolsz magadba, ezeket honnan szopom) ami amit akarnék, hogy egy gizs...fita de nagyonis gondolok az Index hu, és akik ezt...fita a durung irásaim, hogy irtóra, na itt van egy olyan valami, apum szerint is a levegőbe, hogy a legkis sebb magyar családi csalántba nem üt a menkő?
6.: Na fita, ami ládd...A TE TUDOD, AZAZ MOST AZ,HOGY ÉN, ADDIG NEM MENEK SEHOVA HOVA, JE HOVA? Mig most, minden az a véremgénem testvérem, fogaDom hogy melelelem,zitt nem érdekel (hogy baxódott aszódott össze!?) ha van benne az én Jézim szikra helle, (fita ha juhus, meg vay baxva?-buxa?) tehát az ÖRÖK TESTVÉR PÁROKNAK MEG KELL TALÁLNUNK NUN EGYMÁST, és most az NEM A PÉNZÜK ÁLTAL TÖRTÉNIK, NA A KINLÓDÁSAIM, HOGY ABBA A TESTÜNKBE TUDUNK HALÁLKOZNI...AMIVEL ÉN TALÁLKOZTAM A MI TURUL RULL MERT CSAK AZ RULL MADÁR MAGYAR RULL TESTVÉREIMMEL, ÉS ITT AZ HOGT INGYEN ENERGIA LU FA MEG KIGYÓÓCSIKMOCSIK MOCSINGA BINGA BIGYÓK KÓGYIK MOGYIK A MO MO MO...NYÁLUK FARKUK VERÉSE CATOGÁCSA GACSA TELE A GATYA ACSARKODÁCSA ITT A HAMUBA SÜLT POGÁCSA? Na most, itt amit meg kell tudnia minden kis csilkónak, hogy az övön alul luli, vay felül ládd a Kirlán fotóba, ami igaz!!! Na ha ezt tudnuk, amihez a DZSUGAN boherek egykupacba, és igen igen ők a legokosabbak bak,de most még gondolátban sem hogy ad be vedbe, ami az uré juhé? -na meg ITT A MAGYAR OK, MI ÖRÖKEGÉSZEK EGÉSZSEGGESEK VAGYUNK, ÉS NEM TUDOK NEM AZT ADNI, LÁDD HOGY TUDOD MEGBONTANI A SEMMIT?-na abból vagytok tok? -JAJA CSAK AZ LEHET? Nadon, dzsana dana don, a fiaim is félik olvasni, na meg félnek rólla beszélni, na most az MAGNES AMI ÁGNES, FITA, MI ÖRÖK EGY KUPACBA NEM KUBACCKA...fita, az a testetek, ami NAP NIMRÓD NAPAPU FAKAPU UT NAP ISTEN APUNK -.ATYÁNK, NEKÜNK CSAK AZ VAN! Nincsak a fiam, az előbb, hogy a föld alatt, mi van,nem is gondolod... na nem ott vagyunk, hány % -lék a földnek fff... rabbjAIk, -nincsak mikor levágodd,(a kigyóddal ami bizon óriás!!!) olyan kurva durva földrengés lett, meg olyat élvezel, mnt soha napján vasárnap, jött meg folyásom...
Innennn... fita, hogy ha te magyar RULL gondolkódulsz, akkor ez a test, nincs is!!! -látod a fényem mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...