repcsepista Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 268

UFOzzuummm... miEeee... $$MO mo mo mo... ZsMO na mo? -szöszmo? -mi a szösz pössz jössz...
                4.: Kávézzuummm... Nagy Istenem, Édes Szüleink, ha nézem a világunk, mely öröktől fogva van, nem volt, nem lesz hanem lesss... Mott ugy beszÉlek hogy én örökké élek, és most minden fénytestvérem, akik fénnyel nyel...nyeled? -eszünk, eszünk? -jaja fényt okádunk, nem kaka? Fény be fény ki, mig kaki be kaka ki? Fita, amit csak ugy, hogyha ezzel a hanguláttal kezdem, nemrég is, rötön törÖltek volna, smirna! -fsss....Fitelem, van a gondol lát világai, és most az alvilágok, ahol ha meghalok? -nevetnek rám az angyalok? Itt amit most csak ugy, feldobok, hogy honnan van ez a tudás, ami tanulni ölni, ami a másik angyalt, megkefélni és magad alláh baxni? Zna egy bitta, s itt Teszla Nikola, az információt, vagy amit meg akarta volna valóstani, az álmába adták neki? Fita, itt akik ITT E FÖLDI NAGYSÁGOK UK? Na minden ami kár azt onnan, és itt mese nincs, a gazdögök azok ha nem is mint én, de kapcsolátban vannak a GOD DUK-AL? Fita, minden mai tudás, az fentről...NA ITT amit én akarnék, amit próbálgattam, ami legelőször itt a Tejutról egy lejáró, hogy itt magyarok vannak, na ezek mindent megtudnak furni?
                5.: Ami hogy, irtam hogy mire a kisunokám oda érne, minden iratot ami hogy igen igen A MIEINK FELTÖLÖTTTEK ( EZ AZ HOGY FELEMELTEK MAGUJKHOZ MAGUNK? - FÉNNYEL, ÉS ÉN MEG AZOKAT, AKIK KÉSZEK FÉNYT NYELI, (FITELJAL ITT VAN OLYAN HOGY EZ CSIDÓ EZ NEM?-NEM RÖHELT, CSAK ŐK KINYNAK, HA NEM AZT FSSSOD AMI AZ??? NA NÖVEKSZIK, NEM FOGY EL!!! Mott nemcsak hogy a firkáim, amit mindig is pszkozatnak hivtam, de már nemigem fogom át passzirózni, hanem ha mégis...itt ma beszéltem a kis felesÉgemmel, nagyjából hogy mi van, ird le! Fita, ők...nincsak a két fiam, miután öngyikosok okosok? -akartak lenni, na hogy együtt csinálunk midnent, csak annak van értelme,és én most azokat a magyar gyerekeket, hogy NINCS HALÁL, és most az az, hogy (fita van gülümbün? ) egy GONDOL LÁT VAGYUNK, ÉS MOST ÉN UGY AHOGY NEKEM AZ ÉGI TESTVÉREINK (UFO) MEGJELENTEK ÉN UGY NEKTEK, AMIT ŐK MEGTETTEK, ÉN IS TE IS...tehát mikor JÉZUS AZ FÉNY!!! Ezt ugy, hogy irtó röhelyes, meg most a felesÉgem... ja ja jó...de most még mindig benne van a keserüség, hogy mindenki kiröhögött, meg hülyének nézett...na EZÉRT KELL, LÁDD ITT VAN A MINDEN NAP, NAPI ELEDELÜNKET AD MEG MI ATYÁNK A MENNYEKBEN MA IS, NA OTTHON, JÓ NAPOT, MEGADTA!!!
                6.: Ma hosszabban beszéltem apuénkkal, fita nekünk magyaroknak nincs az hogy halál, és itt most rögtön minden ami kényszer beadás meg adó, azt akkor se, és ugy,hogy azokat, na ezzel kapcsolátban, nert a TESTÉT A FORMÁT HIÁBA ZUZZOD ÖSSZE, MERT MOST MI IS...LÁDD HALANDÓ IS, MEG HALHATALAN, EZT HOGY ÉRTITEK? Amit jobban szerettem volna, hogy akik esetlek, SZERENCSÉSEK, (fita blaxx teh dzsugán, s zsigázunk? -na most szenecséd van, de nincs egy...senki? ) most azok, vahhon honnan értesülnek, mert mindem A HAN GOD? -fiteljal, most hallod? -neked beszÉlek, na ez egy feneketlen fene megette, még feneke s sincs, és most fita,ha valaki ODA ADTA MAGÁT, azaz az angyaloknak, na most ő ládd...itt az hogy vannak GOD OK? Na az az ALFA FAK? FARKAS ok UKUK? Na most, azok GOD UK, azok GÉPEK, és itt fita, minek az állatok, és olyan állat kinzás, ládd a Kruczifix? Most ezen iratokat, valhallod meg kéne tartani, ládd sLuth tesóm, fita rögtön az akasik rekordog házak, és én megtudom, és megtudtam, és minden itt lenti akasik rekordög táraikból ki tilottak,na egy dickkel lehet bemmeni miint itt egy niknév? -na most...képzeld el, mert monduk egy olyan, hogy ládd egy ablak... lecavarod, egy olyannal, most megint feltöltötted az akumlátort, de nen kelle,mert a te mágnes tered erőd, ládd nenm is tudunk rólla? -és egy hétik, ládd ha ott van, ki fogy a benzin, akkor bi bi bippel? Amit GONDOLNI TUDUNK, AZT MIND MEG LEHET VALÓSITANI, ÉS ITT IS, ÉS ITT VALAMI IRTÓ BÁRGYU PEDOFECA MAZOVISTA KÉJ KANNI BELLE VAN, May Bellámi? -na most...hogy ezek csak itt vannak? Fita most az a FEKETE ABRA SZOBOR, na most nagy...makk makk makk... ez az, hogy most vagy breugortak estek a nagy uborkába...
                Innenn... fita, apumék, ládd sirnod kéne éjjel nappal, nem az... na meg siró picha rántotta, meg sötétték lábosba...az ágy alláh dugintotta...titok?
100! -oááá...
      -fita van egy jó, legujjabb Ancient Alien dokumenta menta tea? Figeljal, Sallahmonyuk, démonokat meg ördögöket hivott fel, honnan? -temp lop oszt, na most itt HA VAN ISTEN, CSAK A MAGYAROKNAK, ÉS AZ FÉNY JÉZIM MMM... Ő MEG, LÁDD PITIM, OLYAN VAGY MINT ÉN, TE?
...Counting down the Wörld top 10misterius devices...
... Fita, sedó árny alakok, egyre jobban láthatók?
...https://www.coasttocoastam.com/
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (267)