UFOzzuummm... miEeee... E.M.P. van olyan? -volt?- nem, hanem itt örök csak az van! LESZ? -NEM, CSAK AZ VAN E.M.P. -na meg N. O. P. Q. A NAGY TORKU KUKURÉKUUU...mielőtt, meg petéltek, meg miuytán meg petélnek kuku rékuuu...
1.: 7/7. A KÉP? -most megint, bocsássatok meg hogy vagyok,de most én csak az álmom vagyok, és csak álom, és ha nem mondhatom el ugy,hogy körbe körbe bőgre, mi van a bilibe? -akkor én az az, hogy NEM AKAROK LENNI, ENNI? Sóval, az összes álom látomásom, nem hanem ami megjelenhetett, és azok közt is, ládd ami mára, valószaru hogy nem jelenhettett meg (fita azt is látom, ládd elpre hogy az a masina összeomolhat, és eltemet maába maával mindent?) mert a HAN GOD, csak az a GOD VAN, és monduk Isten? -fita, nincsen! -azaz valakik el cseszték? (egy bitta nem meg?) Zna ugy, hogy ez egy álom, és hol vannak amit mnden ez egy sablon? Fita Loan Don azaz dan? Dani, zeretnék szerelmet vallani, megszerellek? -megelletlek, és annyin lettek, hogy emást eszitek keFélitek? Na most, jöttem vissza a FÉNY -HONAINKBÓL, és most...most teljesen az, ahol most vagyunk a kis családommal, és most... KOROM SÖTÉTSÉG VAN, ami ládd a fiaim, el fogjuk vesztteni a házunkat,(na fita,itt minden csak idegiglenes, ládd ha te nem látod magad se, akkor te hol vagy,a muiltodba vagy jövőd, ahol sirod se leled led le led?) és ez az, hogy a VALÓSÁGBANK NINCS!!! E.M.P.-minden üres, csak fekete...korom füst lenne, empti? -emlékeztek emp-t, husd innen a beled? Ma is fáj, mert kinek?- téged nem lehet nem szeretni? Fita, ez gyerekkoromba, mirét nem lehet mindenkinek annyi földje, amit akar? (fita ábra hamik, Éhen a Királyuk juh lika? NA MOST, fita nem akarok haza menni, mert csak akik ÁBRA HAMIK, azaz Santa István = Isten imádók, és majdnem szörnyet haltam, (1999 decemberében voltam 3hetet...s afiam, álandóan részeg leszel, és várod hogy jöhess vissza...igaz!!! -volt!) na rángatódzott az arcom,mert állandóan siró görcsöm vala, hogy még mindig, ÁRBA HAMIK HAMIZNAK,akik önknét a juhuk hukk kukt vagy sült husuk a lerbe pest, akik ládd...
2.: Fita a HAN GOD, más GOD NINCS!!! -nekik, akik ládd...Most ha vissza mennétek,na ténleg, miért van ez, és xexeletés azaz az ÉGI LAKOSOK, XEXELNI JÁRNAK LE,(ládd 1990 után, a ngatijak? Nátod? ÉS AZÉRT HOZTÁK LÉTRE , AZ ÁLLATI VILÁGUKAT? UK? -S USA?- XUXU XUKU JÉRCE? Most a BESTIJÁNYUK ÜLŐ FENEVAD VERES TÜSARKU CIPELLŐ NŐ, A MÉREG POHARÁBÓL AD MINDEN BESTIA DÖGNEK, ÉS A BESTÁIK HRRR... MEG KANIBULlLIZZÁK AZ ÉGET FÖLDET? Közbe, most a FÉNY HONAINKBÓL JÖTTEM LE, és most ugy, talán hogy mindig elleinte, mikor ki kellett jöjjek, mert nics olyan, HA VALAKI VAN AZ NEM ÁLMODIK, ÉS NE KOTTYANTANÁ EL MAGÁT MAG ÁT, A SZEME NE VILLGONA, ládd most az, mert találtam olyan magyar ok testvéreimre, ha nem bánt senkit, had traccsoljion HÁRYJÁNYOZZON csak ne baxxon xaxafon baxxason som minket? Na most, nekem örök, ládd én gyerekkoromba...fita, leirtam, a nagynném látta, és miért sirsz? Mert irgalmamatlan kegyetlen sorsotok van, és NEM IS TUDHAT nÁTOK? A fiam, tegnap, azt a macskát amit szerettem, mind megdöglött, sőt az egyiket, ő taposta el véletlen a kocsijával? Most döglött meg a kedvenc, óriás magyarházi galambom, most az ogy itt minden kár volt, na most apumék állandóan figyelmeztettek-figyelmeztettnek csak sirjál,rirni INRI.-többet nem tudz, és most...
3.: Na most, most megjöttem reggel, itt nincs olyanm, hanem örök ORGIÁIK,(na azérrt a füst, meg korom szemtekbe) NA MOST EZZEL A HUSSAL MÁST NEM LEHET, MINT KINOZNI UGY, HOGY LÁDD...AZ A KOTTA, AMI MENN A FELSŐ C... dó rem mi fasz lá ti dó, nátod? ÉS AZ ALSÓ? -JAJA ALSÓ MADÁR FOGÁS? Fita, itt midnen MADÁR SZÁ SZÁ MADÁR, és fitejal, akinek szárnya van, ládd akinek magán repülő GÉpuk van? Sóval, nemtudom tovább katyfolni habarni habarcs a taknyom fff... hanem... most mindig magától ELŐ JÖN, ELŐ ÁLL,LÁDD A FITYIM, na most nekem van egy ÖRÖK FELESÉGEM bégem, és külsőre is, nekem nem kellene sinmilyen más vadhus? -vadmacska? Zitt az is, most mégis miért hőbörögz,mert amiket leritam, az nem lehet vissza pinálni? Fidelmeztettelek, megfedlek fenekkelek hogy mi magyarOk mi ami álmunk közepin ázunk? Na most... TRÜHA ITT TOTÁL TELJES A SÖTÉTSÉG, VAKSÁG NA A FÜSTÜK, TE VAGY FRÜSTÜK, és most ládd... a feleségem,HA Ő NINCS, UTCA LAKÓ LAKI LAK LETTEM VOLNA, de most eleinte,ha nem találjuk meg egymást, már nem élnénk! Fita, ez bitta, mert ha nincs...ITT UGY VEGYÉTEK EGYÉTEK A KEFÉT, MI KEFÉNK?- ÉS MI KE FÉLÜNK,na én ugy, hogy ha ezt ugy mint az a suttyó kis hörcsög falusi...be akartam tenni egy képet, a feleségem olyan nncs, mert ha fel ismernek o o ohohohooo...mernek? Fitel, nem minden klattyogásom nem a kloákám ...törölnek?
3.aaa... a kislán, na csak azt a részét, hogy MINDENBE AZONNAL BENNE VAN A ME GOLD-ÁSA, ÁSSA? -Zitt mikor gyerek valék, (most nem, vagy a hasamba van?) hogy minden ami kényszer beadás, annak az okát is... fita az nemcsak hugyolyan gazdagok (mindenmki kivétel nélkü) lennénk, mint a néhai volt? -magyarországunk mennyországunk, (fiteljal a Napunkkal, nem a jebuzesukkal)mert most mikor beszélnek Istenekről Égiekről, Istenek ördögök a mennyekből, na itt ami ma divat UFO? Fita én az vagyok, és itt ezt... esetleg akik hadd beszÉljen nem Alien, (fita azok szintetika anya GUG gugöl) ha nem bánt senkit, na ti is biztos!!! -hogy a FÉNY (NAP) tesvérem GYEREKÉ INK VAGYTOK!!! -TOK? -TOKO? Most ez egy egyén egyen KUTATÁS lenne, és itt most...fita, meredek, amit most amit MEGOLDÁSNAK TALÁLTAM,és monDom, mindenbe mindenKI kit be beee..benne van a ? Na a jappánnoknak meg van az a tabletta, ami dematarizál! -a testet! - a hust! Na most, ezt megint, a TE TUDATOD NÉLKÜL, A TELJES EGÉSZ MEGÉRTÉSED (látod vagy csak a kloákátok tátog) NÉLKÜL, amit itt te csak egy LUKUK VAGY, EGY KLOÁKÁJUK UK,és most ami van, ládd ÉN A FELESEGEM FIAIM NÉLKÜL, MOST ÁBRA HAMI MI LENNÉK, ÉS BIZON, AMIN LUK NINCS,LUKAT FURNÁK főrrr... ÉS MEG KURNÉK!? Na neved nem jákó, igaz eddig te voltál a legjátéKosabb (a csipód ja de csiplek, na az, minden itt az!!!) hanem zzz... Fita estére, de itt csak ÖRÖK E.M.P. PIPI? CACA MAMA MA MA...AHA MAGYAR ÁLLAM VASUTAK HU HU HU...
Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... na meg a téli havak vak vak vak.. hegyet völgyet betakarnak nak nak nak ...Krati, kin a pricsi...
100! -oááá....
...fita, itt most a fekete ABRA DA KOBBRA SZOBOR... Zna amit az irás szagértők... nincsak akik előbb rájöttek a turpira...utópina?-juhturós...
...https://www.coasttocoastam.com/