MathiasR Creative Commons License 2000.04.14 0 0 111
Helló Mindenkinek !
Jacques Villeneuve-t nem magasztaltuk túl, minden, ami itt elhangzott helytálló. Én is néztem a Cart-ban, s többször is szenzációs dolgot láttam tőle. Sokan fanyalognak, hogy a Cart így gyenge, meg úgy f**a, szerintem igen élvezetes , nagy versenyek voltak, az oválpályákon elképesztő sebességgel és igénybevétellel, nem semmi azért ott nyerni, aki ellenkezőt állít, mennyen :-) és nyerjen.... Na egyszóval, a kis Jacques igen keményen nyomult, én is vártam az F-1-be jövetelét, és cáfoljatok meg, ha nem igaz :
Senna halála után ő volt az egyedüli, aki keményen lenyomta Schumachert, aki nem vonatozott mögötte, mint a jó gyerek, hanem támadta folyamatosan. És ezért az egy dologért már megérdemelné, hogy Ayrton örököse lehessen. (más kérdés az egyéniség, meg a családi indíttatás különbözősége, de a céltudat és a győznivágyás ugyanolyan benne)Bíztam a Barrichello srácban, márcsak a brazil mivolta végett is, de eccerűen nem értem, és nem hiszem el, hogy egyforma technikát és feltételeket kap a Schumacherval, nem létezik, hogy lassabb ennyivel !Ti hogy látjátok ezt a kérdést ?
Most Imolában másfél percet kapott, ez nem lehet,ha egyforma a kocsijuk.
Visszatérve az eredeti témához : Senna örökébe igazából egy brazilt vártam, lehetett volna Barrichello , vagy Gil De Ferran, a fiatal Fittipaldi, ám eleddig mind csak ígéretek maradtak. Lehet, hogy már gokartozik valahol Sao Paulóban egy Új Csillag ?
Ez jó is zárszónak, üdv mindenkinek!
MathiasR
Előzmény: kabala (110)