repcsepista Creative Commons License 2023.07.07 -1 0 264

UFOzzuummm... miEeee... N O P Q a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N O P Q
                 4.: Kávézzuummm... hogy vak? -vezeti a világtalant, azt hogy lehetne meglátni? Na amit mára, hogy a vasszobor, az lent ázsia és az körül most, vastelepek kezdenek hogy tornyosülni, na az körül, meg belül, hatalmas vasBázisAik, kezdenek lenni, és az hogy fekete anyag? -az csak a vassal (meg ötvözetivel van, és minden itt...amibe beöltöztünk, mikor a Tejut felfel elágazásál, magyarokra okra orka találtam, visszajöttünk, és beÖltöztünk feketébe, ugy hogy a barlangjainkat is, befestettük fektére! (fireljal, ez amit látsz, minden a föld alatt van, hádesz a fene esz, vay megette?) Na itt mindenkinek ami ki? -csak mi ki MO? -fita, itt amit teremttsünk ember, az ő ÖL elől azaz megxexxelnek? - KÉPük, másUK hasonlatosszságok, na minden ami xexel kezdődik, azok állatok! Zitt most...csak azoknak beszÉlek, akik ha nem bánt senkit, na csak az az ember, de most hogy kerültünk a husba gusba,meg a hus darálóikba?-szecsak vá
gók? Tróha, ami teremtsünk állatokat, na azok KOR LÁT, ÉS KORLÁTOLTAK? Rögtön, van a BÜN TETŐ TETŐTEREMTŐI KÖZÖSSÉGEK, (fita azokat ki bünteti?) na azok, amit, tudok mondani, olyanok mint én! Fita, most az hogy JÉSUS SÜSÜ VAK KÉPEIK,(fita mind giccses és xexi?) most az hogy mi bocsánatot kell kérnünk, tüllük, hogy egyáltalán vagyunk, mert mi mayarOk nem az ő ők képük másuk? -mások vagyunk? Fita, itt van...ládd midnent el követünk, hogy ha én mi nem bántunk,(olyan fütyre lábam sem lendite, hogy azt bántsam, ezt érizetek látjátok, de ezt lehet...ládd itt is, na boccsássatok már ki, fingani?-szellőzni) . tise? -de ha te nem fexxel le nekik, nem tejelsz le, most a magvad is dis judis kiirtandó, na most az hogy SODROM -GOMORA?
              5.: Zitt vissza 2002 -2 -22 mikor, miért nem, itt van, NA EGY MI UFONK, ládd azzal, minden vasat össze tudunk csak egy nyil, (fita ez valóság, és jobb ha tudNátok) olvasztani, és leirtam, hogy előbb a KON PUTERÜKET... na onnan kirugtak, és olyanok mint a MIEINK! Sóval, tudom hogy hihetEtlen, mert itt minden állati? Hogy a mieink valának, most se tudnám... hogy nem? Figeljunk, itt az hogy idő, az az hogy mindennek van aminek van kezdete eleje s vége, na nekünk, magyarOknak nincs olyan!!! Ehez, akinek van titka, és titokzatos és azt csak hinni lehet, spróbáld meg nem! Na a másodk próbálkozásom som, hogy a föld belseéjben van két ÓRIÁS ATOM GERENRÁTOR -AMIT HA LEÁLLITOK, AZZAL MEGSZÜNT A TEREMTÉS,akkor közelebb leritam,(fita az bazkapca ultimátumor fegyver, az a HUN GOD -TOK!!!...NA AZZAL LÁDD A BÁLNA BUGGÁSSA, SZÉT FRÖCCSENTETTÉK A GOLYÓ KRISTÁLYGOLYÓ GOLYÓIMAT, AMI LERITEM, HOGY NEM TUDOM A FIZIAK BAROM ÁLLAT BUUU...) hogy minden ami NINCS!? -NA MEG HOGY ENERGIA, na most a Matrix film, csak itt az,hogy ténleg minden az!!! Zitt amira ki akanék lukAdni, ami most kezdek egggicsit...tompulni,és azt akartam! Fita amit ezek Juhusoznak,véreznek, a fakaput?- most rendkivül óvatos vagyok, mert már emlitettem, hogy APUÉMÉK, na ha figyeltek, hagyjam az egész süket dimát, na de most...most hogy felizgott az AIdázás? Fita, az ÖRDÖGÜK AIDÁJUK, DE FEKETE MEG ÜSZKÖS BÜZZE P$$$... $$$... 00 $$$... meg tud jelleni, a Bbliába is, mint fényes angyal?/jaja ha vak vagy War Juhlika< -na most oda kell figyeljek,mert vegyük ugy.hogy most ŐK? -GIGAZOK,MEGMONDJÁK HOGY MIT MONDHATOK (GOD DUK SAVA) ÉS GONDOL666.... Fita, hogy tMünk, s hogy az egy nagy ufo? -az!
              6.: Na most, hogy most őket az összes ufo koromporosokat... FITA, tehát teremtsünk embert? állatokat, amiitt is próbáják saccolni, fita itt KÉP ernyőjukra,csak az KÉP, amit ők festenek, de fekete, mert hinni kell!!! -minden ami hit hinni, az fekete, vagy fekete anyag blackmeter? -hány méter? FIN GOD? FiteJjal, hogy fing ugratnak bennünket, s nem fingunk? -nem FIN OTT OTT SZALADJ A FING ELŐTT, UTÁN? UGORKA? KI FINGOTT? Zna most, ha valakinek nincs meg a a aaa... Na mikorra teszik, a majmuk meg jelenését?-fita ha husa van, akkor az majom, most láttam a KÉP ernyőn, hogy ugy 50 -100 év, és most ismé tmajom fazoNUK, (NKIZÁSUK UTÁN?) vannak, ami most... Zna CSAK KATONNAI BÁZISOK VANNAK, AMI UGY...LÁDD EGYENES TÖRLIK HA EGY NÉP, SZEMET KAP? Fita, a háboruk, ládd Jitlerék miért állnak meg Moxva előtt? Most 50 Kmterre vannak Kievtől, mirét álltak meg, miért nem bozmbázták szét kievet? (fiteljal ők is benne a 7bika? Vissza kozz...most 2021re Karácsont második napjára, hogy AZ AZ KÉT HÁ ROM SZÖG, AHOVA BEJÁRATOS VOLTAM, ÉS MOST A HÁROMSZÜG CSUCCSA, NA AZ LEFORDÜLt, ÉS MOST az ami most van, az oroszokkal, hogy EGY KÉZ, most itt... mi az orosz -ukrán népekkel..zitt UGY HOGY...NA FITA,ezt vegyétek egyétek komolyan,HA NEM BÁNT SENKIT, DE HA BÁNT, MIÉRT, AMI ITT RON PALCSINK, HOL A TURÓS...JUHTURÓS? MIÉRT GYÜLÖLIK USÁ-T? USA USA???? Na most, itt azzal kezdtem, hogy USA MEGETT A SÖTÉT ALIEN...fita azok ha angyaluk -ördögük -démonuk, fita, a juhok tul szaparodtak, és agyarokat növesztenek ewolválnak, farkasok lettek?- na most ezek lejártak a juhuk luka hust, kefélni? Az hogy történhetett meee...JUHUS A KIRÁLY? PÖSZE ABÁRDÖLVE COFFOLVA NA MEG FASIRTBA?-de előbb bedugingozzák? -na hogy lenne juhus? -ha krályá avatják? aaa... vaaa...tár?
              Innen... na 2023 Julius 5? -de jó hogy vagyok, nektek, s ti ti ti...tá tá dá? -hangom hangod, hangod hangom hallom mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (263)