UFOzzuummm... miEeee... oh oh oh... bocsásatok ki sarni kell, hogy vagyok, na meg hogy nem tudok nem lenni enni, meg ogy meg ne egyelek, de etyele petyele besarok, a sarokba, Atám, a gatyám, tele, a te kezedbe adom -moda ne rohh roohh röhöhöhööö...
4.: Kávézzuummm... szabadulni akarok, de mi az hogy szabad dulni, fulni? Most lezáródott, azaz betelt, azaz steleszar, és a felesÉgemnek igazat adok, hogy nálad csikkenebb... beszaribb nincs, ő a következő? Na fida, van a gondol lát világAInk, és csak az van, és csak azt lehetne gondolni, amit szeretnék nektek is, hogy most is, előbb szeretnék az öreg rozoga testemtől szabad lenni, de nincs olyan, hogy most azok, akikkel ÖRÖK EGY TEST ÉS FÉNY ÉS SZERETET ÉS EGY GONDOL LÁT VAGYUNK, AZOKAT EL HAGYOM HOGY VEGYÉK TŐLLEM, AKINEK A HAN GOD NEKI ADTA A FÖLDET, AZ AZ ÁBRA? - Na itt azonnal a föld -birtokosok,ami semmi de semmi gülümbün büz, mnt övék a föld, azaz akik ma is... kié a föld? Szóval, olyan van, hogy minek vagyok itt, és most az hogy, Jézus? -fita nem cifrázom, de itt minden ami intelem lenne, tegyük fff...ne mássz a fára, nem esel le, nem menj a vizbe, nem fulsz bele, kés villa ollo, nem gyerek kezébe való stbbb tbccc...de monduk az eget födlet robbasztó gépezetek, ami most... Zna arra a halluczináci pináci Kácc Mózsi, hogy ténleg Jézus én nem innen, nem ebből a világ? Fita, kié a nap? -kié a csillagok az égen, kié fény tengárok végtelen világAI? Zna most, én nem tudok lenni, gondolkodni se, a családom nélkül, sose tudtam, és most olyan nincs, hogy a kis stuncsgram megjött, de a fiaiamat se, na meg mindenki...ládd akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD KARATTYOLJON TOJJON, CSAK BE NE? -az ingem, jaja de a gatya marad?
5.: Na most bocsánatot kérek mndenki nevében, akit esetleg, monmduk én senkit nem ismerek ugy, testben? -értitek, mert itt csak az az ismeret van? Na most, mi ez, ha ha ha...fita, apumék nem engedtek hogy ...ládd 28 éves koromba,kész, nekem ennyi ebbül elég, igen ám, de mi lett a két öcséddel, na azonnal...FITELJAL, most olyan nincs, hogy velük ezt ami most történt velem, ne tudatnám tudtukrul tul és vissza lehet menni? -igen, de most a testem előttem, és hogy mi rongallódott meg benne, ami nem sok, és vissza tudz menni, és még mindig a halált kerestem, nekem nem kell semmi, senki, de itt a szeretteim IGEN IGEN IGEN...Na fita, ott ugyanugy gondolkodtam mint most, és itt!!! Sőtt... ez olyan őrület -bődölet hogy csak a testünk nélkül, és maga a GONDOL LÁT, men ott,ahol az illető amibe bele gondol lát, és mikor Szadamot fel akasszák, nem voltam ott, hanem a kötélen amin felakasszák táncot jártam...s nemsokára Szadam is, és ezt csak gondoltatják, a következő pinnalat egy FEHÉR ARANY VILÁGBAN VAGYUNK! (de találkoztunk Sadam családjával) Na fita, állanódan szoritni kell a sggem luk,(nincsak Sadam Jitler, na most megint, ezek törölnek, mert engem érdekel csak, hogy ténleg magyar OK haza, és Szadam az vala) hogy nem tudom a gyerekémnek,mnt az enyém egybe, testvéreimnek mnd az egész egy egybe tesvérem van csak Jézim! Na most csak azok, akik az enyéimek, ami a BbLila iratokban is, én az enyéimhez jöttem, és ők hallják látják a napom? Nincsak az arcunk? Na ha engem tudz gondolni, ölni? Fita az hogy TE KANIBÁL VAGY, ÉS OLYAN HOGY TÜZEMBER, HÁT MÉG FÉNYEMBER, na nem tud olyat, zitt ha ŐK IS TUDNAK GONDÖLNI, az csak éhes dizsnő makkal álmodik?- arany bornyu, arany bika, arany város, s bolyongok a város peremén...
6.: Na az álmomba, olyan csoda tudomány? -technika, de az mindenki szám ára, ládd itt midenkinek kellen hogy tudja, hogy csak örök boldog élete, nemadta senii hanem van, vég nélküli, na most csak az van! Fita apumék, neked! Zna olyan nincs, hogy a HAN GOD, NEKIK ADTA A FÖLDED, ez maga azonnal, nem Isten kár rom láss, hanem ez a HALÁL, HALL ÁLL? ADÓ = HALÁL!!! De irtóra azon voltam, hogy most rögtön, még gyerek és iskolába se jártam, megtudnuk NUK? Fita, ha senki se bánt senkit, és midnenkink sajátföldje és ugy hogy midnen ami élet, az csak éltet, azaz most látod mi történik? naha nincs adó, nincs beadás, akkor csak ezt kóstold meg, na most olyan szóllő félék, valának, ami ládd mindenki akar szemet, az mag de oltványt belőle, és én ennek a magyar ok közepin áztam, és én csak azt akartam volna tanulni, mert én is nagyitom a gyümölcsöket, és monduk egy dió, egy fürt szőllő két szöcsek ciepeli egy gerndán szarásig, és kész a terülj asztalkám, na most az se...ládd ITT... fita, hogy csak az van, hogy MAKING MONEY? mak mak mak...Akik ezt létre hozták, azokra vár az arany vár, és amit itt meg kell tanulNUK, hogy össze kell olvadNUK, na most akik olvasztanak, azok vassá, VAS UT VASUK KÁiró? -válnak! Na le van irva, hogy minden vasat ekékké s monduk a TERMÉSZET szolgálat tára, ára?
Innenn... nagy erőt érzek én mind a két karomba, na meg szarszag...szarba a haza, hol vagy Zorba, itt nem lehet nem beszarni, ládd a legbátrabbak bak... Atám a gatyám...
100! -oááá...
BBa ba ba baaa...
...fita de vannak szárnyas vas (pl ez ami test, ez az!!!) angyalok, és itt midnen Luczi Ferrum hal -halluniázi pináci cicis vasemberek, vasember a szerelmed? De az a film, Pitsh Black, igaz! -de mos mégis ha fényember talán a szerelmed, szereled? -a legerősebb szebb... a napnál?