Veressy Creative Commons License 2023.06.29 0 0 8782

Sarti: van egy  2 emeletes nagy bolt a központban, nagybevásárlás ott tanácsolt. A Google-ban "KRITIKOS Super market" néven található meg, gyk. minden vehető itt. Parkoló van mindkét oldalán. Ha javasolhatom, kötelezőnek gondolom kipróbálni a padlizsánkrémet (kilóra adják, amennyi jólesik annyit, és meglehetősen olcsón), valami isteni friss görög kenyérrel. Szintén javasolt a Sarti Sign (felirat) melletti téren  (Google, közel a Sithonia Travel irodájához) minden este fellelhető görög helyi árusok kirakodóvásárában olívaolajat illetve olajbogyót vásárolni, utóbbi hatalmas méretű, és különösen a fokhagymával töltött okozhat maradandó emlékeket.

Étterem, kisbolt ezenkívül szinte mindenhol, mellélőni nehéz, én csak kiváló szolgáltatást tapasztaltam. Kenyeret ne vegyél sokat, minden reggel ajánlatos a helyi kisboltban venni. Kiemelném azonban a "ΑΡΤΟΧΩΡΑ - ARTOHORA - SARTI" nevű pékséget, mely termékei egyszerűen olyan állapotba helyeznek (pozitív értelemben), hogy én napokig nem tértem magamhoz. A magyar pékek miért nem tudnak ilyet?

Rengeteg Fast Food elárusítóra rákereshetsz a Google-ban, ott (és nem kizárólag) kaphatsz girost, suvlakit, esetleg pizzát. Tényleg rengeteg lehetőség van, este egymást érik a vendégcsalogató helyek, ezen kívül a központban lehet mindenféle vásári kacatot venni, olcsón. Meg persze élvezni a vásári forgatagot. Az arra hajlamos egyéneket ne hagyd egyedül nagy pénzzel, én erre már párszor ráfaragtam! Szoros kontroll, vagy kihagyás a javasolt.

Amúgy jó nyaralást, irigyellek, én is inkább oda mennék.

Előzmény: Veressy (8779)