Eolomea14 Creative Commons License 2023.06.28 -3 1 6234

Jo kerdes (komolyan), amit tobbfelekeppen is tudom ertelmezni (es lehet, hogy egyik sem az igazi).

 

Negativot (emlekezetem szerint) soha senkinek nem adtam (ha ellenvelemenyem volt, annak hangot adtam.). Pozitivat sokat - viszont ujabban hiaba klikkentek ra a "+" gombra, az nem regisztralodik (csunyan mondva).

 

Az onertkeles szempontjabol igyekszem targyilagos maradni onmagam tekinteteben is. Az, hogy masok mit gondolnak rolam - es hogyan "mutatkozom be" masok szemeben -, az az olvaso hataskorebe tartozik. (Van azonban olyan gyanum, hogy mas lenne a fogadtatas nemelyeknel, ha uj nev alatt kezdenem kozolni a mondandomat.)

 

Az iment felhozott problemam azonban nem az ertekelessel van, hanem annak hianyaval. Ugyanis, ha csupan a hozzaszolo szemelye donti el, hogy a delikvens negativot ad, az nem ertekeles - az legjobb esetben eloitelet (legrosszabb esetben pedig vak gyulolet/ostobasag - ha pedig egy egy hozzaszolasra nem erkezik ellenvelemeny, csak egy "-" kilkkentes a sotetbol, akkor meg lustasag/gyavasag is :)

 

Ugyanez vonatkozik arra, amikor egy rajongo oldal targyat ertekelo, vagy akar magasztalo, velemeny kap [szinten a fentiek szellemeben] negativot. Ugyanis az termeszetes, hogy egy Led Zeppelin forumon Jimmy Page-et tartjak a legjobb gitarosanak, mig egy Pink Floyd oldalon David Gilmour-t. Es ezekre a zeneszekre barmely rajongo nyugodtan ramondhatja, hogy "egy isten" - meg akkor is, ha se' Page, se' Gilmour nem tud kezratetellel gyogyitani.

 

 

Előzmény: Patreides (6233)