97ótaArsenalfan Creative Commons License 2023.06.26 0 1 206269

A gondolatmeneted logikus, egyetértek veled. Egy dolgot egészítenék ki. Az átigazolási árak növekedésében a "pénz nem számít" hosszú ideig benne volt és egy-két esetben még most is benne van. Pl. a csúcson már régen túl lévő Messi horribilis fizetése a PSG-nél puszta marketingfogás, három nem védekező támadó egy csapatban egyszerűen nem működhet. Nem is működik. Egy nem túl magas színvonalú francia bajnokságot nyilván megnyernek, de a CL-ben már csak hatalmas szerencsével lehet sikerük. Szóval a marketingérték is növeli az árakat, ami húzza magával a többit.

Szerintem meg pont a belső középpálya gyengesége okozta, hogy a végén nem lettünk bajnokok. Xhaka tényleg sokat javult, de csak magához képest. Hol volt az ő teljesítménye a bajnokcsapat poszton játszó játékosához, Bernardo Silva, vagy Gündoganéhoz képest?

Pertey-t sajnálnám ha menne, de a posztjára jön (jön?) Rice, mögötte padozni nem akar, ami érthető. Havertz jön Xhaka helyére. Tehát még két belső középpályás kell (6-os és 8-as), mert ESR Odegaard backupja és szélső backup. Kérdéses Elneny és Lokonga jövője is.

Előzmény: adamskij (206268)