Trilexhu Creative Commons License 2023.06.25 0 7 61279

A 707 engem is meglepett, nem gondoltam volna, hogy ilyen állapotban mutogatják. Főleg, hogy már tavaly sem volt kiállítva, pedig akkor még egyben volt. Na meg az 590-et most is rejtegetik, nem mintha kintről nem lehetne látni. De nekem magasan a legfurcsább volt, hogy a 707-es mellett mindenki elsétált, de egy szót nem szóltak róla a vezetők. Mert én nyilván tudom, hogy mit látok, de sokan csak találgattak, hogy mégis mi ez a "roncs". Nem tudom az év végét ki mondta, én mikor rákérdeztem az ottani szervezőnél erre, ő azt mondta, hogy szerinte még évek, mire elkészül. Nagyon lassan halad, nincs rá kapacitás. Azt sem tudtam hová tenni, hogy a 16:15-ös látogatáson még ott volt simán a 707, pár órával később pedig már körbe volt tekerve sárga-fekete szalaggal. Ennyien akartak volna felszállni rá? Amúgy a kibontott cuccokat (fülkefal, ülések, ajtók, stb.) csak a látogatók kedvéért tették be az utastérbe? Nem tűnik logikusnak, hogy benne tárolják ezeket.

Az esőnek pedig nagyon sokat köszönhetek. Konkrétan kiürült a hely, olyan simán lehetett ember nélkül fotózni bármelyik járművet, mint az elmúlt években soha. Mintha nyitás előtt mentem volna :)

Előzmény: DMR busz (61277)