cicabogar Creative Commons License 2000.04.12 0 0 16
Sziasztok,
jo a topick bar eddig senki nem mondott egy jo helyet se en speciel utalom az igenytelen helyeket.
A Ponyvaregenybe pedig elvbol nem megyek tobbet. Kepzeljetek rendeltem egy 500 Ft-os koktelt, a csajszi kihozott egy limonadet. Igaz citromle is komponense volt a koktelnak de amit kihozott az csak citromle volt. En ezt meg is jegyeztem neki nem tetszett. Aztan kertem egy jeges teat kihozott egy kolat. A baratnom beleivott. Amikor visszajott a kiscsaj mondtam neki udvariasan hogy mast rendeltem. erre o: "és akkor minek kellett beleinni? Nem lattatok hogy ez kola es nem ice tea?" mintha a gepi kola olyan nagy dragasag lenne...

Erdos cafe: vizizu, szensavmentes pisi sor van, csak kettot ittam ott egy szombat este utana egesz vasarnap nyomtam az agyat kinomban.

Raday:??? Hat vegkepp nem az en stylom inkabb nem is alkatok velemenyt. Bar multkor a Beatrice koncert tok jo volt, csiptem ahogy Fero orditotta a mikrofonba hogy "zabaljatok a hamburgert"

Itt senki nem jar dizsnyaba? Van olyan dizsnya ahol slagerzenet jatszanak es nem teknot es nem Ujvar Klub meg Ezres meg KozgazPK szintu? És persze ahol jo hapsik vannak... Es nincs nagy tömeg és tágas a hely... A Sote nem rossz csak semmi hangulata.

Előzmény: gorcsev9 (4)