S=k*logW Creative Commons License 2023.06.19 0 4 507706

Ja, ja..

 

A  nagyszámú  bevándorlás demográfia  a kulcsa mindennek ugye ???

Ekkora  balfax  marhaságot  rég  nem hordott a hátán a Föld....

 

 

OKOSKA !!!!

Kalifornia ÉPPEN ÜRÜL KIFELÉ !!!!!

 

Márciusban volt az első hónap, hogy Kalifornia lakosságszáma csökkent.

Pedig ő a leggazdagabb állam.

Tudod miért ?

Mert a cégek jelentős része elköltözött, és a KÖZÉPOSZTÁLY  jelentős része is költözőben van. Méghozzá  jobbára a szomszédos  konzervatív  TEXASba.

Tudod miért?

Mert már besokalltak a balliberális agyamentségekből.

 

És hogy újra  orron töröljön a valóság:

 

Brit újságíró az iszlámveszélyről: Félő, hogy drámai meglepetés fogja érni Európa lakóit

https://mandiner.hu/cikk/20230619_a_nematalakitasuk_eltitkolasara_buzditjak_az_amerikai_diakokat

 

Harminckét másopercenként bővül az Egyesült Államok népessége egy-egy új bevándorlóval, az elmúlt években már milliók ostromolták délről az ­országot. Az afroamerikai alsó középosztályt érinti a legsúlyosabban az 1965 óta létező tömeges (legális és illegális) bevándorlás. A jövevények ­kevesebb pénzért is hajlandók dolgozni, nem panaszkodnak, lenyomva a béreket az alsóbb fizetési kategóriákban. A kialakult helyzetről az amerikai–mexikói­ határon is tapasztalatot szerző migrációs szakembert kérdeztünk meg.

 

Az USA  NEM megoldja a problémát, hanem  generálja.

 

Friss kutatás: drasztikusan csökken az amerikai fiatalok IQ-ja

 

Ez a tendencia még a főiskolai vagy egyetemi végzettségű személyeknél is megfigyelhető.

Elizabeth Dworak és William Revelle, a Northwestern Egyetem professzorai, valamint David Condon, az Oregoni Egyetem pszichológusa a 2006 és 2018 közötti intelligenciateszteket vizsgálva „a 2006 és 2018 között megfordult Flynn-effektusnak megfelelő mintázatot” tapasztaltak a közel 400 000 ember eredményeit vizsgáló tanulmányukban.

De mi is az a Flynn-effektus?

A „Flynn-effektus” az IQ-pontszámok idővel történő növekedésére utal, „a fordított Flynn-effektus” tehát egy csoport IQ-pontszámainak idővel történő csökkenését jelenti.

A tanulmányban 20-as és 60-as éveikben járó férfiak és nők által kitöltött intelligenciateszteket vizsgáltak. A fiatalabb korosztályban drasztikus csökkenést figyeltek meg, még akkor is, ha az illető főiskolára/egyetemre járt. „Mivel az újabb résztvevők [a fiatalabbak] pontszámai minden iskolázottsági szinten alacsonyabbak voltak, ez arra utalhat, hogy vagy az oktatás kalibere csökkent vagy bizonyos kognitív készségek észlelt értékében történt változás” – áll a tanulmányban.

 

Az USA  már nem az európai  jólszituáltak  életcélországa..

Igaz, a bevándorlók összetétele az idők során változott, az Európából érkezők száma csökkent, a tipikus mai jövevény Yuri Canton havannai buszsofőr, aki az amerikai sajtónak elmondta:

 Senki nem fogja megállítani a kubaiakat, még két további határfal sem, mert Kubában a helyzet rendkívül kényes.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (507696)