repcsepista Creative Commons License 2023.06.19 -1 0 225

UFOzzuummm... miEeee... A magyarok IstenÉra esküszünk, esküszünk, hogy rabok (rabbikÁIk csöke fasa -luka) nem leszzünk, akkor mi lesz? -mi van?
                 4.: Kávézzuummm... hogy mára mi ujat, na a nagylábujom még mozog, de ismét, a Nap alatt semmi uj, éz az is örök uj jujujujujjj...Zet most az, hogy aki hisz, mint a kutya, az elől menekülj,mert az fel akarna áldozni, azaz magát kéne kéne, de látodd... az Ég és föld teremtője aki egy jó Atya, atyák apák pupák napja ma vagyon, hol a nap? Hé hé hé...királyok, hol a népetek? -egy szem se? Zna ezt azért, hogy meg láthassuk mind egyikőnk, mi köteles less? Fita, most onnan, egyenesbe. tehát ahogy már láttam, hogy a fénybe nincs folt, de olyan hogy titok, amit ti sose tudhattok, tok, de kaptok...Előbb ha az Ég és föld teremtője, akit soha senkise látott... fita itt az árok? Az árokba három kavics, megfogom a csecsed Maris, ha megfogod mit érsz vele, tele lett a marokod vele, na a markod szőrös? Sóval, de csak alsó madár fogással? Ha hinni kell benne bennük, most benne vagyunk a belükbe, s nincs lükverc, ládd Jónás a cethal gyomrába,de az kiokádta? Sóval, ha vak vezeti a világtalant,itt csak ÖNEVÉS VAN, ami nem véletlen van az iratokba, GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, DE RÖGTÖN NE XEXÖLJ? Fita, ezt most nem tudom levezeni, hanem figyeljuk meg az élő természet korforgalma alma? Fita, itt az hogyha bele harapunk, most benne vagyunk, és porból lettél, közbe gané? -azaz mint szerves anyag od, benne vagy a körforgalomba Lomba a fák virága fübe mintha intene, árnyaimban meg pihenni? -Fita az nélkül hogy tudnád, gané vagy? Zinnen, az növényevő állatok is, láde minden egymást is xexöli meg eszi,eszünk? Zna egyetek fényt?
                5.: Ha fiteltek, most elleinte, hogy egy KIRISTÁLY EMBER ALAKU SZOBRON, jövök be,ma egy fekete vasszobor, de olyan hogy kémény? - vas acél kőkemény lenne, nem, és ezt ha olvastatok eredeti gnosztik iratokat, akkor ez nincs is, ami vissza... Na az Ég és föld teremtője -mestere, önmagát adta...apuék, most ne folyassam, egy szomoru vásárnap... mert nincs értelme! Fita itt minden a TISZTÁN LÁTÁS ÉS ÉRTELEM ELEM ELLEM...na most,azzaz a szemmel energiával, ládd itt minden conbaszó, és azzal, csak ön emészet tenyészet van, ládd akik husa kivánatos, azokat meg áldják, mig azokat akiké nem, fel áldozzák? Fita, ezt gyerekKoromtól ki akartam ugratni, nincsak...fita itt teljesen akik a föld alattiak, és aföld belseje, na azok, vigyáznak az áldozataikra, Kivéasztottak meg akik azokat irigylik, elől, avaga, nem minden ami állat =hushozam ábRam,neked adom a földet ham ham ham..fita ténleg van a cobra mérgeis kigyó fajta, na most ...zitt most ha Istent? -félni kell, ez most én sose féltem, és amibe meg tudok kapoaszkodni, apu töke szára szőre? Most hogy gondolsz a magyar ok szüleinkre, és most az hogy magyar ok?- Fita most a szemünk szemük, mü, előtt dül el, hogy ahoz hogy uj eget földet teremtsenek, NA ITT AZOK, AKIK CSAK FÉLELEM ÉS MINDEN PERCBEN RETTEGTET A HALÁL ADÓK??? HITEL KÁRTYA, HAMIS KÁRTYÁSOK?
                 6.: Ime a hellzet, most ahogy a fénybe, nem a fényből kijöttem, hanem most megjelent alatta, egy olyan, mint a kristály üveg ember alak szobor, most egy vas ember szobor, de elfekve, és azon azzal...egy pillanat sem, bent vagyok a záp -kotlós tojáSUK supp...közepin ázok? Na most, egy pilllanat, amit a föld? Ezt most hosszu lenne, mert azokkal, akkikkel ezen látomásokat meg tudtuk jelenteni, mit jelent? Na mi,akiket ezek a jelenések az Égen fények, csak ha esetleg, azaz ezen gondolátokat... na most minden, mert mi is hozzá szoktunk a vakseggbe veréshez... fita, csak a a aaa... ha mi lennünk az hogy annyi fattyud lészen, mint a tenger fövénye pora, csillag az égen, csak azt... nicsak több teremtő van, és itt elől a méreg keverők, akik a financia, és itt... nincsak ha egy az egy kapcsol lát? Azaz nekemneked olyan hogy megöllek, eseleg megölellek, na kinyilt végre vallhalla a szemed, szemetek, csak az van!!! Nincsak a ganéjuka satan tan szartaNUK...na csak az ugy...itt lehetséges, mert az UTUNK, UTUK? Zna azt hogy állatkinzók áldozók?- elég volt, és ezt csak ti ti ti.. tá tá dá, s az van, hogy mintha a föld magától meg ujjulna? Zna apuk azt várhatjÁtok? Na ahol vagyunk most? -vagy vagy...
                  Innennn... ismét felvettem egy dokumentő, ami akik itt... voltak, most hol vannak?
... Fita, a teremtők, de most az mnden olyan, ládd india kina az arabok-africa stobb...ja ha befektetel 1000 dollcsit kinába, legalább 20 zorozza magát... fite itt játcák a bazári majmot, (ellenseggeskedhetnek seggbe verősdi (bossok) meddig?) na itt velünk kezdődik, hogy esetleg a vég belük, azaz fényt beléjuk? Fita, az egész örökös örökÖlt habiruzásAIk, egy árJátékuk, átverik a népeket, mint sárt a szulápon, klatty...mit gondoltok, ki mi ki MO, az ellensÉg?
100! -oááá...
     ...Ancient Aliens. Decodink the Drqgon Gods
Available DVR . HISTHDE
BBa!

Előzmény: repcsepista (224)