repcsepista Creative Commons License 2023.06.18 -1 0 224

UFOzzuummm... miEeee... A magyarok IstenÉra esküszünk, esküszünk, hogy rabok (rabbikÁIk csöke fasa -luka) nem leszzünk, akkor mi lesz? -mi van?
                1.: 6/18. A KÉP? A fény .honainkból ide be jövetelem, most előbb, a Luczi halluczinázi dami-domináczi fekete vasszobrom ÁBRÁM ANGYALI RUHÁM, na ez az, hogy amit a KÉPEIK, FARAGOTT SZOBRAIK, NA AZ A PORHÜVELY IS, és akinek nincs lelke, annak NINCS VASA, HASA? Most ami mindennél ürük ÜRÜ LÉKUK siralmas -röhelyes, hogy végül is, mi magyarok NEMESEK VAGYUNK, és kik a jobbágy bárgyui (fiteljal olyan keverés kavarás kezdődött, ugganés senki de előbb a magyarok, ne tudja ki fia bornya, csak a NEMES ÉK, MOÉK???) van bárgyubb köcsöGÉik? Fitaljatok, én az vagyok, ami ládd Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, zna az hogy ÖRÖK NAPPAL VAN CSAK, CSAK AZ VAN,JÓ NAPOT! Fiteltek, Az nem lehet, hogy annyi sziv hiába onta vért, s keservben annyi kebel, szakadt meg a honért, na a TE HITED, MEG GYÓGYITA TÉGEG,na az is erő, és azoknak már fekete rüha -rühe van, azaz angyali pongyolájuk? Lyuk azért mert fekete, és az az aurája is! -selátni se sejteni, hogy ők miért vannak Uj Jerusálom? -leszálla az ürbül rühühühühüüü...most annak a közpin ázunk, fázunk? Fita, most ténleg amiket ide be JEGYZETELEK? Előbb a sajáta közvetlen család tagjaimnak, és most a nagycsaládÁInban bank, vagyunk olyanok, ládd akik a Mi is ufo-k vagyunk! -nem tartották furcsa, hogy ezt kijelelntés, nincs vita? Fita, eddig minden kezdemennyezésem törölték, s ha én nyitom ki a szám? -ja de a kis bugyli bicskám?
             2.: Na a kerszténység fel vátelével, amit ma is tüzzel vassal, nincsak a NUKI sok na meg akik az Egedbe?- hágnak, miért? Zna fita, itt hogy én kora gyrrekKorom óta, a seggembe egy zabbszem, mert a barátaimat...(fita a sját egy lukbul butnk ki, édes husom tesóim???-fita a Pitu bátámat, na nem tudták mert mi nem ismerünk halál? -őt nem!!! -de ládd Jessuk, egyetek meg itt a husángom, fita most jönnek Xrokdezertek, és összjátk, mert most ki gunolják a a aaa... KirályUk coffolt abárdül juhusUk a kurávkt latrrok meg eleőzik őket, tehát valami olyan, hogy minden ami vakkan, kakkan) először ellenem tudják heccelni, az ugy hogy vagy megölik (ládd a közvetel bátám, hugom) vagy beteg lett, vagy át helyezik, de mindenhogy vagy pénzükké vasuká teszik,fita itt most...na nyiltan nem merek, de az Idex hu? -haza akarták vágni, na most én megelőztem őket, és ők is angyalok!!! Nincsak az összes ami itt sikér sakkIlla sekullóseköl? Az UrUK Sionba? Seol trónöl? -akik életet adnak veszenk, de mi az hogy élet? AIzok angyali ördögöik démonya vas szobrUK grádicsok? -csók? -csokolod a kezét? Fitelunka, na most eddig, hogy voltak olyanok mint én, azaz a MAGYAR OK? -FITELJAIL, MI IS VAGYUNK? -na most, kimondottan, a magyarok emléke végleges ...fita, ezek tudnak ténleg...LÁDD UJ EGEKET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK (fita a magyrok nélkül csak ür ürülékek nincs semmi, senki csak por hamu s az $$$...Napfény nélkül???)de kik ezek azok miki MŐék? -akiket teremtettek? Na az én meg a magyarok fekete hadAInk, mi amit ládd...MOST AZ, NA AMIVEL VÉGZŐDTÜNK, AZ 1948 Derbő, ami csak ládd...fita, én gyerekkoromba el voltam ájulva, ugy a valáSOS mint az összes amit világerek képek, hogy olyan...Fiteljal a legjobbak a KARA GÖRÖG MITOLOGIÁSOK? (nincsak miért nem marad ha Jézus él, egy irat INRI, és fita, az emlékét is, nicnsak a magyaroknak olyan, hogy meghalt??? -na az az!!! -na annak...ládd ha te nem magyar RULL hallol látol gondolkodok, ez egy nem szeny hármasság, hanem egy, ládd te örök egy egybe vagy, csak azokkal akik egy egy másolatod azaz fénye van, JézimMarim seggit? Fita, maga az épitményeiktól, ma is mindenki hasra vágja magát, ilyen nincs!!! -mase?-mese? -de most ezek pora hamuja te muja, se maradt? Fita,Jn8:51?
               3.: Zna, megmaradni, fiteljal, apuék, erre az időre, MARADJ... MEG, na már nem kell hogy mondják, mert én apu, és olyan fatuskónak érzem magam, jaja éd fát vágnak a hátunkon konék?-jaja az AIdások? -áldások? -na mát át kok át ok? Fiteljatok, itt az hogy addig ming a papir, pap iratok,addig nincs vége? (fita, mit mondanak neked, az iratok??? -véres lábnyomUK a levegőba??? -a homokba csikok) Zna én azért is, csiki csiki csilköli a gizs gilisztámat, hogy mit titkolódnak ezek, na most mindennél (él?Ö bődületesebb, hogy a magyarok sose tudják meg, hogy kik mik miki MO?-bidi BudinzAIk és a SwarcAIk? (osztRákok Cszara magyarok CuráLYUK ciróka baróka hányat tojtá az ólba) Nincsak a királyi popság, szent nemzetseggsÉg, égnek, azaz modani mindent lehet, lehet? Na mikor sLuth tesónk, Jövendő bondóba, hogy a végén, azaz előbb a két Sárkan szája nyitva, és az pondrók, két sorba, gondtalanul sétálnak a két nagy Sáskan Óriásra tatott szájába, ami most, ládd csak EGY NAGY SÁRKAN LENNE, NADA VAN A KIS MÉRGES KIGYÓ NEM RÉZ, HANEM ARANY? Zna ennek a vége, hogy A MAGYAROK MÉGIS MEG TUDTUK, VÉDENI A HAZÁT? -IGAZ ÁT NA MI LETT A GAZÁVAL? NA MEG A GAZDAGAIK! -ABRA HAMIK BUZOGÁNA Fita, BUGABuga amit BBa? -nincsak baba? Amit itt az egész fekete vasut vasuk pongyolások lássuk, napot fény beléjük, mi vana a beletekbe? Na most vannak olyan valamik, akik ezt magukra értik? MAG UK? Fita, KITARTÁS!!! -mind halál? -ezt hogy érititek? -hogy miért? -hját a püspök falat?
              Innenn... ha elhallgattok, a kövek? -faragványuk (kőkövön?)meg szóllalnak, nincsak ess (kiss ess) hassra, á négykézláb...főleg a szent Warrosok Warrosa rosa a szentek szende camu hamu nemzetseggek pu! -apu? -a pu? Itt ma pupák napja, nap?
100! -oááá...
BBa! Fita, mindentöknek ott van hellye jel jelen? -látjÁtok?
...https://www.coasttocoastam.com/
---rád beléd bossnak,az okosabbak bak?

Előzmény: repcsepista (223)