repcsepista Creative Commons License 2023.06.17 -1 0 221

UFOzzuummm... miEeee... 100 Frntnak 50 a fele, megette a fészkes fekete fene, azaz tudjuk hogy vannak jó angyalok a fele, de mellik fele fele fele...
                4.: Kávézzuummm... a kugli golyo bedobbva, szinte mnden ami uj a nap alatt, az hogy, minden nap? -Mikor eljön az este, óra, 6 óra, állok az ablak előtt...Tudom hogy senki se nem jó, mégis ott állok az ablak előtt, várom hogy eljő? Fita, ezeket én nemtudtam volna... ha nem töltenek fel fényünkkel, Jézim fénye kéne, mikor elszőr ebben a a aaa...fita, ez egy fasötvözvözet váz,(Luczi halluczi Ferrum) amit vazelinezni kell, mert nyikorogna, na majom kenőcs? Fita, azok a habblattyok, ládd ez egy vasgolyó, és goyhók hógolyóznak, na inkább sárt dobálnak, meg sárt eszen, és itt csak sártan(sátáNUK, mi van utánNUK?-sivatagUK, fita az a prófécia? Na mindig van valami uj, a nap alatt? Előbb, akik had beszÉljen., ha nem bánt senkit, és itt csak azoknak a magyaroknak, na előbb a két öcsémet biztos hogy meg tudom közeliteni, hogy ti is Isten vagy tehenek, vagy nem azok vagyunk, csak mi magyarok csak fssni tudunk? Fita, itt van az hogy nekem adatott minden hatalom? -ez nem allattam hat a lom, hanem ÉN AZ ÉN JÉZIMMEL, MINDENEK ELŐTT VAGYOK, VAGYUNK? Na itt van az irás a falon, Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? -who ho ho hokedli? Most hogy olyan hogy meg bántani valakit, az először ő magát, lerita, azaz átment VAS SZOBORBA, és most minden azt sajnálja? -na meg most jön az okádéka, hány deka? Só, ha mégis, de ez az hogyha MINDEN BENNÜNK, NA MIG A BELÜNK MÜKÖDDIK? --akor most olyan, hogy bocsássÁtok ki, fingani? -vagy befingok? Na itt midnen CONok CO-NUK? - conus csavar?
                5.: Na mott, van amire homályosan,de amit mára, azt csak körbe körbe bögre, na az! Fita, aki emlékszik az öve övé (MOricka?)feletti álmára, az jelenkezzen! Na az az a a aaa...ládd gondol lát ember!!! Most hogy mi a fene, AZ A FEKETE VASGÖMB, AZ ITT VAN, DE HOL? -HOGY, MOST AHOZ KÖZELEBB KERÜLTÜNK, ami most olyan, hogy a föld, az is mit értel az alatt hogy föld? Fita nem menek bele, mert Jenő, Cellő hello..elflejtettem a másik nevét, na látod, nekem eza gyengém, és én a nevekre nem emlékszek, hanem csak a gyelekedetekre,na az is ha serkentő? -vagy keseritó, van ennél keserübb KES LEKES KE$$ KE$$ kess amit szeret a kecske< Fida, csak akik vassal vasban bank gondolkodnak, és akik fényben, azoknak nincs hogy éjben élj ben?(nincsak a föld allatt beleséjben bunkerAIkat, városaikat, doodmsday gépezeteiket, ami láde előbb a patkányok eltüntek repturáznak?-na ott várják őket, ládd a The Tine mashin?) ládd ugyjön mnt a tolvaj? Na most itt nincs olyan hogy ez zsidó imádó, ez meg firditbatva, is zsidó imádó adó?-adól alDÓk álldók, az egekbe, vagy az ürbe hágnak, harapnak, seggüket ne türd be? Csak akik vasbank pénzbank gondolkodik, meg akik ÖRÖK FÉNYES AZ ÉG, KÉK? Zitt az, hogy ezt a mi magyarok gyere kid, verekedik? -ami vissza, hogy most nekted, kell hogy vegyél ingyen fényt, és most velem vagy a mi MOM országAInkban bank? Nincsak eoőször itt ebbe bőrbe találkozok azokkal, akik ti is ilyenek vagytok?-mikor katona vagy, és olyan borzalom kinba lettem, hogy na mi felderitók, és a mieink, elő őrsek? -osztán olyan fény lett, amit nem tudok itt..nemtudtam volna elképzelni, és egyek lettünk, és ha az nincs, most már igen katonák vagyunk, de most Égi szép haza...csak az van nekünk? Fita, fény nélkül, még gondolát sins sin $$$... 00 $i$$$... Tudod mi a baj, apám, nincs pénz?
                6.: Na azt hittem... ládd hinni, de az mi, mert ITT TE MEG "ÉN" A MI JELENÜNKBE VAGYUNK, ami olyan volt...na ez megint az éjjel elő ugrott, nincs Volt? Most leritem, hogy berohantam az ürbe, és olyan nincs, csak Csillagok -Napok közte? -de az sem, mert mindenütt van fény, akkor is ha gyéren? Zna itt az ami...nincsak itt esetleg, most ha AZT TEDD AMI KELL!!! Na ahoz, te neked nekem örök lenni kell,és ténleg, na ezt egyre jobban látom,mert az én Jézim, hogy hogy meg miért szeretni, mert ha valaki vissza szeret, annál jobb nincs!!! Zitt most vissza, hogy csak egy bárÁtkozót keresek, ami most fita, ISTEN KEZE? -jaja ha sLuth nem nyit egy topikot, lehell betöltve (értitek, a puska? -na meg duda?) na most ha vissza mentek, akkor ugy ahogy apuék, ládd én nem eszem meg azt a véres husuk, Anum, kis buta, csak azt kell mondani, na nekem a maradék urvacsora kenyér ke...(amit nem áldoittak meg)na ma is az egyik lefinobabb... ellenberger, itt mindennek elment az ize az pinaszórszálnyi is, ami most...valami olyan van, hogy nagyon bele szart mindenbe Lőrinc? Fita vissza, hogy a francosok elátják buza élelmiszer, az egész világot, nem beszélve USA _CABADA... na most én FÉNY UFOS VAGYOK, ÉS ITT VANNAK...AKIK LÁDD ÁT ÁLTAK, AZAZ JUDÁSUK, JÓ PÁ
SZTORUK, PÁSZTOR KERESEI A JUHÁT, NA MA A KROSZ -TRQNSZ NUNS,,,JUHMÖRDÖRIZSÁKOK... LUHMURDIZSÁKUK... kilóg a lu lába, nincsak Szetn Erzsébet, az éhen döglőknek a kötényében...FITA, NEMFOGYOTT KI, MIG MINDENKINEK TELE A HASA?- és le akarták buktatatni hess hess hess...üres? -ez igaz vala? Fita ma ugyanaz van? Na Africa földteke,a leg vasasabb... és most azért nem a vasasok vasalnak, de most esetleg... EMPIRORRR...KÖZBE HORRR... - fita, itt aki ezeket irja, sirja, na hogy csak veletek, vagyok e világ?-na az de ez most azok akik belül a vasut, vasuk, na a hasuk? -erszényük? -esetleg ki lett...nyitva? -TITOK no mór?
               Innenn... egyszerühen,azt amira a napnépeinknek nincs szüksége, az olvasztó kemencékbe, (és ekéket belőle? -fita az jó angyal de mi pináljuk. na a nem jókat is, mert ha nem, nem mensz abra hamikád akádba bozomjára?) amit fita, itt minden az!!! Nincsak mindennek ami van, és amit ők teremtettek, az a vas vasut UK aranyvarosok, vasbeton dzsugelek és dzsugAIk, dzsugaNUK Na lád a csia, kocsánAIk,csajka köcsögeik? -gig a kórcsok?-fosőr...masinista...
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (220)