UFOzzuummm... miEeee... 100 Frntnak 50 a fele, megette a fészkes fekete fene, azaz tudjuk hogy vannak jó angyalok a fele, de mellik fele fele fele...
1.: 6/16. A KÉP? Na hol van az fekete záp -kotlós tojás 0 vasgolyo? -Vannak a fény világAInk,és vasvilla Negra villágAIk, és az árny -világok, vasferrum -grafit anyag árny... fita, most mára, ezt a GÖMBÖT át világitottam,és msot az a része, ami napsütötte, az fényben van, de ezt ugy, hogy most látod, hogy van Nap, (csak te általad!!!) és azt, hogy az anyagod GOD? -NA CSAK A HANGOD VAN, MERT MINDEN ÖRÖK SIRÉNÁZIK názi?- ÉS AZ AMI LÁDD... HALÁL? -na az ami még ha az illetőnek van hangja, ládd ha valakit NEM ENGEDNEK HOGY SIRÉNÁZZON, az még nem halt? Na az az, hogy HA ŐK NEM LÁTNAK, AKKOR ABRA ACCORD UK?- SENKI!!!-és azt itt, ládd EZEN LEHETŐSÉGEK NÉLKÜL, nemtudtuk eddig...LÁDD A VASASOK HASASOK VAS VAKSISOK HAJBÓKOK HAJBÓKULÓK... SOK SOKK, na azok akik ABBA (VASBA BABA BÁBUUK?) ÖLTÖZTEK, AZOK MOST...Na ha ezt a gömböt most ugy...hogy MINDEN SZELLEMI ---AZ LÁD GONDOL LÁT KÜNNYÜ, VAGY TE NEM VAGY, S GONDOL OD ODU DUD? AZAZ MINDEN ELEM -ELLEM-ATOM MOTA ELEKTROMOS ZZZ...REZGÉSE VAN, AKKOR AZ AMI MI A FENE AZ A FEKETE ...Fita, amit hogy behatoltam a fekete gömbbe, (FITA VALÓSÁG ÉS SZÁMOM KÉRTÉK A BUGABuga) az a VAS LÁDÁIK LÉDYIK,(fitreljal itt csak ANGYAK LUK? -FITA FIJELJUK AZ ÖSSZES TUDLMÁNUK ALLATT KÉPEIKET, ÉS GÉPEIK???) NA A KÜLSŐ NAPLÁTTA FELSZINE (HOGY VAN OLYAN HOGY NAP SOSE LÁTTA, NINCS!!!) ENNEK A GÖMBNEK FÉNYBE VAN, (mindene csak azhoz MOMOM Jézim szem szem e???) MOST... azok akik TITKOLÓDZÓK? Azoknak NINCS FÉNYE, DE AZ IS MÉG REZZEGŐ VALAMI, CSAK AZOK AZ ANYAGOK, AKIK AZ ANYAGOKBAN (ANYA GOD UK?) VANNAK, AZAZ AZOK A SZELLEMEK MÁR NEM LÉTEZNEK A NAP -NAPOK GYEREKÉI SZAMARAI! -JAJA NEM ORDITVA FORDITVA???) Szamárianak leánya Jácobra kutjánál...fiteljal, kié a föld? -vize?
2.: Tróha, mnden a fényben, és azzal minden azé, aki lát! GONDOL LÁT ÁT EMBER!!! Akinek van szikrája, az örök mindent lát, és minden az övé, ezt itt... engem kora korom gyerekkorom óta, te nem láthatsz, nem beszélhet, csak azt ami a BbLiába, vagy most menekültem volna a nagyvilágba,(nincsak mnden vallásos csak az van, és az Virágzik, mint a világ rossz???) azaz az ha te nem vagy zsiDOM BOOK ODUD, adód élet adód imádó dom bukkba, na azok a ataista kommunisták? -ami ha nem vagy a piros könybe? -azok még szarabbak voltak, mint a zsidó =stein imádtatók? -na az az arany bornyusUK, és jön már a arany bika, tehát...itt leirtem, hogy az idöcsém, NEM ISMER MEG MEG NEM VAGYOK A TESVÉRE, NEM MERT?- NEM IMÁDOM AZ ARANY BORNYUSTYUK MEG JÖM MÁR A BIKA FFF...ITT CSÖKE ZUGG AZ ERDŐ, MEG A NÁTOK?- MEG AZ ORA LIKA...na azok már csak vasba, az avasba,és itt azok, a jó vagy nem jó UN( GYALUK? SIVATAGIAK? Fiteljal, mert most ezért... FITA ÖRÖK EGYBE MEG EGYSZERRE VAN MINDEN AMI VAN?- VILÁGEGYETEM? NAPISKOLA VAGY KULA? Na most, itt minden VAS ÖNTVÉNUK!!! Zirt az hogy a vasat, olvasztani (ha most ezt tudod olvasni ol vas, és olvasztod? -fabul vaskarika de vissza?) na meg minden ami itt forma, aannak a váza vaskarbon pára, azaz aza a váza, ládd a sia formák, és hol a mák? -csak mázli, ha van mázlid?
3: Fita, itt a magyarok, az emLEkünk is kiirtandó tüzzel vassal törölEnd ő ők, gigazok? Na most, itt apuék mostanRÁ, maradjmeg...na fita... NEKÜNK AZ HOGY AKÁRKI PARANCSOLNA AZ ELEVE A HALÁL FATTYA, ÉS ABBA NINCS FÉNY -ÉLET -ÉL LÉT? Na ezek csak KÉPe. Szobra esetleg,(nincsak az ami a forma, az az álló, idő áll?) és itt az ogy... MINDEN HIDEG, RIDEG ÉS TÖRÉKENY, AZ ÉLET? Zna koránt sem tudom ugy be villogoni, na LEHEL TESTVÉRÜNK, leirtam, na most főleg a repcspita niknév allatt, hogy EGYMÁST LEHELL? LEHEL? -AZAZ AZ LENNE EZ A KI BE SZÉL? Zitt... fényesebb a láncnál a kard, akard, nincsak a szabadság haracAInk, na mert most azok akik ANTI KRIZANTI MAGYAROK?- AZOK A JÓ ANGYALUK? Fiteljad meg a CIMERÜKET, KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLÓSÁR? Na itt a TUL DE TULON TUL, AZ ÓPINARÁNCOS TENGEREK IS TUL, AHOL HOL A KISMALACC SE TUR, DE RETUR? -MALACCA ACCORDUK VAN, MALACUK VAGY?DO RE MI FAK SZÓ LÁ TI DÓ? ŐK ŐK TEREMTETTEK (TEREMÉNUK, MENÜK LÁDD AKIK EMBER JUHUS HUS UK???) MINKET, NEM MI MAGUNK!...FITA MOST SZINTETÜ ANYAGOGBÓL CSINÁLTAK AI DAK MAGZATOT? Na ahogy most ÁT ÉS ÁT ÁT OK, VILÁGITOTTAM (FITA TE EZ UGY MINT ÉN, MERT EGYEK VAGYUNK, EGY SZEM SZILVA DURÁNCAI TE IS LÁTOD?) EZT A GOLLOWBIS, AMI TÉNLEG TOJÁS ALAKU, ÉS AZ AMI A VAS ÖTVÖZETEI, ABBA VANAK AZOK AKIK VAS ÁRUK ÁRUSOK, ÉS MOST MINDENT VASUK KÁ KÁ... HA NEM LENNI ITT...nincsak milyen szerencsénk van, mert nekünk is van ufo,UFO-k? -made in jaja mada meg BABBa? Hu? -Who ho ho hooo... Fita, nekünk akik HADD EL HAD BESZÉLJEN HADOBAZZON HA NEM BÁNT SENKIT KID- DIK? -TÖKETLENKEDIK, most kapjatok a fa fejetekhez, mert ilyat kitalálni, csak a magyaOk tudnak, na meg oi oi oi... ismerős, a HUN GOM A HAN GOD A HANGOM... NEMZETI BOMM BOMM,BAMBA A BAMBA BAMBA... MINDENE A BANKBA? Zaz ürbe az ürbe, jó nekünk?
Innenn... képzeljétek el, hogy ez mind van, meg több is, azaz mid van? tMünk? -jaja te is siTiM piTIm timünk be, na itt...miért van energia hiányUK? Na meg, én a gyereKÉnket kid, dik,meg a testVéreimet nembeszélve szüli sullynk, na Ki tudja merre merre visz a végzet, na meg a nagy világ,vagy vsallaGUK UK?- na az a miénk, és mindenkié akik lát? -vak pali vak pali mindent lát...kapacka de egymásba, vagy egy másba?
100! -oééé... BugaBuga...BBa?
...a gyerek, samurAI zsidó az apukaja az aNUKaja chrristilán,oroszlán, zsidónak áll...csak a világ? Fita, az amiben ők vannak, az nekik valóság!!! Fita a vasa sok hasa sok, vas sUKat, vasut? - nem szabad lene etetni, és itt csak az a tunuls ág?-ága? -kiverte a szemed, szemetek...
...https://www.coasttocoastam.com/