UFOzzuummm... miEeee... magyar OK iskola (Nap is tan -ten tanu vagy taNUK UK) Világegyetem bEgyetem, a bögyembe bögyőmbe, vagy kigyó bigyó bogyók, potyognak az égbu égi manna MOé bota, robotAIk NUKi puss fsss... huzod a beled?'
4.: Kávézzuummm... bedobok egy fabatkát, semmi de semmi uj nincs a nap alatt, tröha a mára álmom, az az hogy van a rémálom, és itt csak az van, hogy mi az oka? -a testünk, teszt, tesztikol a hasunk- husunk, vagy a kis bigyó? -na meg a bigyólyUK? Zitt most Nabugonosz ur álma, király? -zett most ténleg vannak a teremtett lények vagy alkotott, ami rögtön itt! -történt, hogy Isten... na te mit látol, értel hallol az a szó alatt, Isten? Fita, az Atyánk!!! -és csak örök egy Atyánk van, a mennyekbe, és a ÖRÖK SZÜLEINK SULLINK EGY MAMAATYÁNKBAN BANK, BENNÜNK S MI Ő BENNUK, VAGY BOSSHOTTNUK?- EGYMÁST? Zamit akarok, hogy ha a husunk, s sitt NEM az a film, hogy We serve juh? -hanem akik hust esznek, azok az idegnyók...most rögtön, azok intelliGENes GÉpek, és azok létre, látra jáccók létrája hozóik? -zitt vissza, hogy nekünk nincs olyan hogy halál? Ezt most az mit mára álmodtam,hogy ez a fizikai anya GOD testünk, porhüvelyünk, nincs is!!! Ellenben, miért fálünk, a farkasoktól? -megfarkalnak,(első nájsz éccaka) na itt megint, mert semmit szinte, nem tudok ugy, hogy akik még csak pss... hogy étvágyat gerjesszek bennük, mert itt csak a has, azaz ez agy agy? -velő, mindent törÖl? -csak az állati ösztön érzékszervek, maradnak?
5.: Amiért én gyötrődök, hogy mi lesz a gyerekéinkkek, ami monduk, itt csak törvényes gyerekek (ezért aput nagyon ledidóztam is, meg többet nem vettem komolyan, te didóbb akaná lenni?)vannak, akik most... A fiaim, öngyilkosok akartak lenni, de ténleg! (fita, ez én, akkor most ládd állandóan szoritom a a aaa...) Na most sajtónapon valánk, és kiütik a kezéből a papirsörös poharat, és a kezébe nyomtak azonnal egy másikat, a barátAI? Na most...amit tüllük tudtunk meg, hogy 5szörös extázsi adag volt a sörrel keverve, és a fiam, FENT VAGYOK MAGASAN A FEJEM FÖLÖTT, ÉS NEM TUDOK LEJÖNNI, A TESTEMBE!? Fita, itt pontosan az van, amit az éjjel, ládd a talmudban, hogy vannak az öv alattiak, na az az AL -VILÁG! -UK? NINCSAK Survivel Anglia, Animal Kindom? Most ehez, fenti fény kell, és csak azok akiknek ládd a fiamnak, na mind a két fiamnak meg van, az a a aaa...azaz ha van halott, akkor az, vagy el altattak? -KÁBITANAK? -Fita itt minden KIGYÓ MÉREG, az a a aaa...na az éjjel, teljesen el kell szakadni a xexÖlőktól? Fita, most nem tudom ugy, de amit mára is,hogy okvetlen az iratokat, ami repcspita niknév allat, meg találtok, most tudom hogy ne hülyéskedJ, (ki mi vagy te...na azidücsém,még ilyen süket dumát nem hallott, ha msot te az öcém vagy, NEM!!!- Nde fény van benne,(itt az öcséimbe is, mert látták, ha ha ha...az ufonkat!!! -mikor kihozattam őket!) és ha valakiban csak egy szikra, (helle, ez apuék, hogy amennyek Kapu fakapu örök tárva nyitva) azzal most seggit eszünk, Mária seggit, azaz itt van egy olyan, hogy csak elájult, a tenger parton, és most felocsoduk, és látom, hogy nincs megettem nyomok, homok?
6.: Most az hogy... FITA, HA ATOMHÁBURUIK...ezek nem emberek, és én csak az iratokból meritek, és az hogy ÁLLATOK ÁLDOZÁSA, na az az már nem TwZoo... és jönnek az ufok, hanem azok Jn8:44! -azaz azok az ALIENEK,MILYENNEK? Fita ezt sem tudom jobban piszkálni, mert most az elhitettet... fita, Kain megöli Ábelt, mert kAIn kaja? (fideljad ennek a végét, ét lap?) -Na meg gig a kaja elosztók, kiosztók, ha nem a CAJUN UK? Fita uk, azok GÉPEK, és most itt vicsorog az idöcsém,mert van a növény világAI, Fita, semmit se tudhatunk, ha a legkisebb konyitás, rögtön most megbántam hogy embert teremtettem, amit NEM LEHET, MERT AZ NAPBA VAN ÖLTÖZVE!!! Sóval az növényből kitenytésztik az állatokat, s onnan már azokat akik ÁLDOZNAK AZ ÜR TE VAGY AZ ÜRÜLÉKUK KUKT LERBE PEST, AZ URNAK,nincsak az egész állat állomáNUK,a bisztekkel, bestia dögök, AIZeusuk husukkal, ami fita, ezek ládd esetleg a Swordfish filmekben, de minden fa meg állati bőrbe, át tudnak venni, ládd a Damion filmekbe! Zna most...monduk...mennek az összes rém zommbuzi filmek, és most monduk, na azzal...ha a legkisebb Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, na most én nem láttam... hanem én egy vagyok az Égi fény...(fita azok akik ha nem bánt senkit, had hadobáljon, mellesseg olyan iermerő bruhahahahahaaa... és most az amit ők bejósoltak, az az ... jogy az amit A VÉGIDÓ -VIG ADÓK, azaz amit TRIBULLIK MOST KIBORULT A BILI LÁCC... na az az hogy itt, lesz, vissza mindent a felAdóknak, és az ADÓS ÓDA TATA, NA AZ EGY CON PUCÉR PUTER UK? Monduk ez az álMOM, hogy miért vagyunk mi itt, magyarok? Zitt a BbLila iratok, csak a FIU? -MARAD? -NA MEG A LÁNY, LÁDD CSAK ÖRÖK PÁROK A MI JÉZIMMARIM MELLET, KÖR (ÖKÖR) LIBA KACSA? -SORBA...VAGYUNK!!! -EGYSORBA, Ó MILY SORS ÓH MILY SORS... Értitek,csak aki ért, az meg ért? -ládd a jó gyömölcs a fán, lotty...a szÁtok tátva...
Innenn... ez az, hogy semminek nincs vége, mig az ollo...
100! -oááá...
...fita,ma este éjjel, jó traccs lesz a c2c -on...