bibike
2000.04.11
|
|
0 0
9619
|
Ez az amiről beszélek.
Egyébként én biztosan tovább fokoznám az egész szolgáltatást. Ötleteim vannak bőven. Keresőképes kereslet pedig biztosan lenne, még a drágább szolgáltatásokra is. Mindent külön számítanék fel, hogy ne legyen nagyon feltünő. Én megtoldanám a kocsi sort egy fitnes kocsival is.
Aki 2-3 órát kénytelen leutazni és nem jut magára ideje, szivesen venné ezt a kezdeményezést. Gondoljatok csak bele. Reggel feszál a vonatra. Szoba biciklizik egy kicsit vagy éppen súlyzozik, aztán 10perc szoli, egy zuhany, aztán reggeli és meg is érkezett. Visszafele ne adj'Isten szaunázna egy kicsit, hogy méregtelenítsen a nehéz nap után, majd relaxálna egyet, a gyógy masszőrrel a helyére tetetné a helyre tetetni valókat, vagy csak egyszerűen kérne egy frissítő masszazst.
Sok üzletember és üzletasszony (köztük én is) lecserélném a kocsit vonatra. Már akkor is vonattal akarnék utazni amikor nem kell.
Előbb utóbb azon kellene gondolkodni a MÁV-nak, hogy több ilyen fitness kocsit indítson.
Egyelőre itt Magyarországon ingyen adtam az ötletet. Ha külföldön be akarják vezetni, nekik fizetni kell.
|
Előzmény: FOMA (9571)
|
|