UFOzzuummm... miEeee... Ne ne ne ...akasszátok fel a kiráLYUKat, ne ne ne...enegedjétek be a sivatagAIkat, mert semmi? -emléketek sem maradt, maradt?
7.: Kávézzuummm... gondolkozz -gondolkozzatok Átok? -jaja a hazÁtok? Fita,mert hogy tudjuk NUK, na ha már valakik minden egyén egy én gondolkozik, az lenne a vallagUK vége? Zfita, Jenőnek teljesen igazat adok, mert csak a VILÁG VILÁGOSSÁGA VAN, és azt hogy ha én valamit nemugy értelmezek, mint a másik halandó, akkor azt ha nem hallgat a jó szóra, elhallgatattják, de örökre? Fita az bennünk van, és most akárhogy erőlködök ködök? -na köldök zsinór? Fita az akkor, hogy mama kifingot, nem mama, na ezt megint kaciFán tosszt? Sóval, én a magyar szavakkal, nincsak ming nem tudtam... Fita, akik ezt olvasztjátok, Átok? Most hogy behatoltam a vasboly boyboy... lukba, az valóban ...na csak átmentem amit láttam, hogy megolvadt, és vissza oda...na milyen lehetett, mikor Jé Zeus, Jó Zeus, az előbb,ládd az megfurt minden kaszzát, na nem azzal, hogy ezek megtudták ugy murdirozni az ég és föld teremtőjét, mint soha senkit az jó zuzz zuzza... vasárnap jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom, na monduk, állandóan lüktet? -luk luk luk...
8.: Azt hogy csak hogy lehetséges, hogy mi magyarok, mi a mi világunkban vagyok, és most az lenne...fita,csak nagyon rufon raff raff röff...GONDOLKOZZ! Ezt 10 ezerze ezer...hogy valami irtózatos volt nekem, az álmAImra, álMOM RÁ? Most ha tudtok követni, akkor az az...hogy lehet hogy mi nem vagyunk mulandók, és a jelenÜNK? -naz nekem most is, miEeee... Talán hogy iskolás KOROMba, fita itt az ami iskola az a kula, ék csak kulát (sártan) lehet enni is, meg kula, nincs spekula, ládd a tanárok bizon szigoruk voltak? Zna leveles a Május virágos a rét, és mielőtt elindultunk, egy közeli érdőbe, név olvasás volt, és megérkezésünkor is, és majálisoztunk, a tanárokat kilestük, keféltek, nem a feleség férj, ami piros piros piros, háromszor is tilos, latrok vagytok kurvák vagytok piros könyvesek, pirul a pofátok, nem ég? Zerintem pervertek is voltak... hizz az erdő közepin ázunk? Zna ugy estefelé, sorakozo, szintén mindenki nevét fel olvasták, és egy hiányzott...rögtön szét szélledtünk és megtaláltuk a hiány? 100?
9.: Most kezdődne a bonyodalom, hogy most az hogy... BUGABuga, csiga? Nem hanem egy gigantika óriási ÉGI HAJÓNK, amiben ugy ahogy a bugába a magok, ugy fülkék (csésze aljak) vannak, és ez az lenne, UFO-k? -made in Hu? -who oooo... Tallpra magyar ufóra? Fita, ami az, hogy egy szem szemünk sem,veszhet el, hanem meg kell keresnünk, na most az a játékunk, játékuk NUK? Ami van, itt én csak az enyéimhez jöttem, na most akármit hadobáznak, nekünk az utolsó mag szem mag jankó, kell fel Jancsi, ne aludáj, elveszett a csengős bárán, nem aluszom csak heverek, NEM IS IGAZ HOGY ELVESZETT!? Zna fita, itt akik ládd... ha valami nem meggy, cseresznye, de nem erőltetem, hanem itt minden mese s móka? Vegyük ugy, az hogy Tengerén az életnek, van egy mentócsónak, most legyen bármi, s itt most neked nekem ész, eszünk, na fényt! Apuék, most amit megint be villogok, nem használ semmit, mert itt... fita, az ami az itti test -teszt anal tesztikullal, na ami sár, az nincs! Most az hogy ami történik, semmi! Sóval ez most ugy egyenesbe, ládd én egyenesbe akarok lenni, ami én nem láttam, hanem én egy vagyok azok közzül,aki az ÖRÖK ÉLETÜNKBEN BEN VANNAK!!!
10.: Ha ezt tudod olvasztani, akkor mi olyanok vagyunk, ami mi az ÖRÖK JELENÜNK -BENN...ezt ugy hogy még nem talákoztam...ami hogy NE HAGYD ITT, A TESTVÉREINKET, tehát nemcsak fizikailag, ami talán ez a valami, mi? -töröl mindent, de azt mondani hogy ez rossz? -esetleg nem jó, nem esik jól, hogy valami huzó erő, a tökünknél mint a satuba, na meg a szőre, huz lefele? Na most... hogy hogy... Kihagytam, hogy valóban itt KÉPEK -SZOBROK VANNAK, és most csak szellemek vagyunk, és itt a gnosztik iratok, ami olyan ládd...veletek vagyok e -világ? Zitt... csak fel ébredni lehet, és ha egy? -mind! .nincsak itt angolba (romAI lat in) minds, Open minds? Ez az agya (velő?) töröl mindent...ami ha most a KIRÁLYSÁG UK? Fita, te nem mindent megtennél el követnél hogy ismét egy vagyunk, ÉGI CSALÁDÁK, és most ténleg az ÉGIEINK, akik az övék, azokat megtartják!!! Na midennek van helye, helle, és mindent a helyére, és kezdődik mag magam -al? Zitt okvetlen, nekünk, magyaroknak, mi a mieinkkel kell, azaz előbb magunk al? -na én most, hogy hogy... én nem vagyok senki multjába,utjába, és hogy vagyok én, fita, mi valóban, most ez az is, hogy hova lettek azok a népek, akik voltak? -mi voltunk, te lesztek? -csak a sivatag marad,na látod...por humu, kamu? Fita, az hogy te meg adósa, anyósa vagyunk az adóztatóink? -jaja copiink? -copoink, kakas bátyóink? Szól a kakas már, majd meg virrad már... is késő? -meghalni?
Innenn... azt amit álmodtam, meredek, és minden vissza... az eredeti helle hell hell hell...
100! -oááá...