repcsepista Creative Commons License 2023.06.14 -1 0 216

Örök él élünk, élünk?
                4.: Most az hogy látok, az az hogy örök vagyok, és innen...ezzel a repcsIpita iratok alatt... ami most ugy képzeld el, nem hinni kell, hanem látni, és azt amit most... NINCSAK AZ A VAS BOLYÓ VALÓSÁG, és nem az anyaGOD va$$aLOval *law* ölik meg hanem el hitetnek, a SIVÁK DIVAK VAK VAK VAK...AZOK... fita, most odakerültükn, ládd Pitu bátám, azzal hogy az anyagot leszarjuk, mert csak az van!!! -kiszarjuk, azzal...most letöröljuk viz szintesre a föld golobisUKat, na vannak KÖZZ5TÜNK AKIK TELJESEN ODAADTÁK MAGUKAT A TEREMTMENNŐIKNEK, AKIK NEM GONDOLKOZNAK TÖBBET, MAG -MAGUKKAL, MAGA MAGA? Na hogy most képzeljuk el,hogy mit piinálunk ha nincs semminek sose napján vásárnap, jött meg a folyásomnak vége? Na apuék, amt moonDom nincs halál, na azonnal NEKED!!! Tróha szél ütés székhüdés, az az lenne, hogy te mident itt amit megköt, elkötöd, és most hol vagy? JELEN!!! -VAGY OK? NA MAGYAR OK? - A MAGYAR MAGYAR OK ÖRÖK ÉLET TÜ TÜZE SZIKRA BENNE, ÖRÖK TESTVÉRIS ÉG, EZ AZ, HOGY MI IRTÓZUNK EGYMÁSTÓL, MERT NEM LETTÜNK... ETTÜNk ESZÜNK DÖGÖT? - AZ ÉLET FA FAK?
               5.: Na én 3-om éveskoruktól, mindennap a két gyerekénket, 1 -2 óra, BbLia ismeret, ami 17 éves korukig sekerált, és nem buzerálom őket tovább, ami most azt hogy te mi ki MOé? -vagy az a TÖRVÉNYTELEN S ÉG? -jaja örök égedelmek, veszedelmek, (eszed???) akik most ha beengedtük őket, az a GONMDOLÁT VILÁGUNK, NA MEG HA MEGTUDNAK SZIVATNI, AKKOR BUZZON BUZZGÓ S VAS LETT A SZIVED, NEM KŐ? Zna itt... KIRÁLYUK KIRÁLYA RÁYA SIVA, nincsak a Brüssely láNUK? mumyJUK? AZAZ LÁDD OLYAN HOGY DZSUGAN LER? Fita, itt ugy van beadva, ládd most bántok valakit, vagy vala mit? Zna amit hogy NINCS OLYAN HOGY VÉGE, KIVÉVE HA A W.C. NA AZ LENNE AZ A TRONUK, LÁDD DZSUGAN KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD URA, NA MOST EGYÉNENKÉNT, A SORSOTOK A KEZETEKBE VENNI, ÉS MOST HA KETTEN, EGY DE RÖGTÖN JÉZIM FÉNYE KÉNE? -NA HA ÖRÖK LÁTÓK VANNAK, AZOK BANK LEHET ELLEN SEGGE, AMI MOST A SIVATAGIAK, LÁDD JÖN A DICSÖSZ ÉG, NEN HAMEM OLYAN ÜRT CSINÁLTAK, LÁDD AZ A FEJ? -NINCS NEM LEHET, CSAK NYAKUK? S NYAKOM ÉRZEM, SEGGEM MILY NEHÉZ?
                6.: Dögletes, mert ez olyan mint a Matrix filmben, hogy most az agyam, hogy a sliccem cipzár, hagyám, de ez az...ládd mielőtt törlték, nem levették, és ez óriási sia?- hogy nem e nikneven is? Zna ime A FEJ ELTAPOSTATIK, ÉS MOST UBO UBO UBO...fita, amit a két fiamnak, hogy te neked, látnod kell, hogy EZEN EZEKEN A SIVATAGIA -JAK? Zna a SIVATAGIAK SIVITANAK TANUK, MERT ŐK CSAK SIVATAGOKAT ADHATNÁNAK, DE AZ NEM MINDENKINEK SMAKKÖLNI KE? Fita, ANYAGBÓL ki lehet indulatoszkodni, de azt is mi ki MOék? -nem hanem a MI MAGYAROK, ÖRÖK EGY NAPNÉP CSALÁD VAGYOK, ÉS MI CSINÁLJUK... ezt hogy a SZÉL ÜTÖTT LETTEM, na most mi a pina, MÉGIS VAGYOK? Ez az, hogy... én csak bazz... Ezt az... hogy VANNAK A TÖRVÉNY GYEREKÉI? -AKIK ÖRÖK EGÉSZEK, ÉS MOST HOGY LETTÜKN, SIVA SIVATAGIAK SIVALKODÓ KIGYÓK ÁLDOZATAI? Fita, itt a GONDOL LÁT? -és te MIÉRT, NEM LÁTHATASZ? Na az ami KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, onnan hogy kié a föld, és abram, neked ADÓM MODA? Na Pitu bátám, rá vagytok kénszerülve, hogy magatoktól magatokról gondoskodjatok, Átok? MINDEN AMI MOST... LÁDD A KIRÁLYSÁGUK? -AZOK EGY VASGOLYÓBOL VANNAK, ÉS AZOK, CSAK VASAT ADNAK, VAS VAS VAS...HA$$ HA$$ HA$$... Fajgalamb a strasszer, stresszel galamb höss el...
               Innen... ki kell tudNUNK, NUK, gondolni magunkÁT? -napra... süss fel nap...
...zna a baszik inkom, az lenne a názi, és mire van szükségünk, ezt azok akik magukra mint másik ember társunkra KÉP? -fita, veled velem, ládd Popó MO?- a tengerÉsz, hajóját nem éri vész...
100! -oááá... nem tudok ugy, mert akkor azonnal törölnek de gig gazok? -SIVÁK VAK VAK VAK...
BABa? Fita, ezek soha, nem fogják meg engedni, hogy csak egy szem... (mely szem?) ami most az hogy mi lett? Fita, az BUGABuga, azt most, sehogy, ládd most ha nem ébrednek fel a népek, pepe? -pozdornyak? USA.fita ha nem lett atomháboruUK, SIVATAGIAK, (fita itt a népe az ellensegge mnt soha napján...) akkor is, most USA -kényserÖlve lett, mnden EMBER GYALÁZÓ FASIRTBA VÁGÓ? GÉPEZETEIKET, DEMONESTÓL, HOGY USA??? -USA??? JAJA AZ EGYETELEN (FITA MOM, DE MI MÁR NEM VAGYUNK!!! -KIVÉVE A SZIVÜNK? -SZIV-ODU DÜHÖD?) ORSZÁG,MELL A KIGYÓ FEJÉRE TAPOSA póza próza? Fita a kIGYÓ FEJE? -MINDIG LAPOS? -SZENT IRAT OK -FO$$$...
Innen, az iratokat kellett volna, de ha valakik, most ők a kigyó bigyók bogyók bögyők, ami nizzitek, mit csinál velünk?- na most a BbLiAI i mese könyv lenne, de olyan hogy mese mese móka?
100! -oááá...
BABa?

Előzmény: repcsepista (215)