Topiktársak! Nem szokásom belefolyni ehhez hasonló vitákba, de a történtek mellett már nem tudok elmenni. Én 2007 tavasza óta követem ezt a fórumot, a hatvanival és a pesti Volánbusszal egyetemben. Hosszú éveken át nagyon jól szórakoztam, mert informatív és segítőkész volt, szó szerint (járműkiadás, beszerzés, elosztás, sofőrségről mint szakma, stb...).
Manapság már inkább szomorú vagyok. A bántás-sértés minden mellőzésével szeretném megkérni az(oka)t a fórumozókat, akik az utóbbi hónapokban szó szoros értelmében széttrollkodják az egészet a véget nem érő, már-már erőszakos, de annál értelmetlenebb és nyugodtan mondhatjuk: butább okfejtéseikkel, FEJEZZ(E)ÉK BE! Egy lassan 20 éves, értékes párbeszédet akaszt(asz)otok meg, minden belesüllyed egyfajta obstrukcióba. A vége az lesz, hogy azok a topiktársak hagyják el a felületet, akiknek a jelenléte épp fenntartotta a 16 éve megszokott színvonalat.
Kérem, hogy akire a "Mindenkinek velem van baja!" vonatkozik, az gondolkodjon el picit ezen. Köszönöm!