UFOzzuummm... miEeee... MI VAN? -CSAK AZ, AMI -AKI VAN, CSAK AZ VAN, ÉS AKINEK MOM JÉZIM SZEME VAN, AZZAZ A NAPPAL -NÉPEMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, NYERD -MERD MEGNYERNI, AZAZ OLYAN HOGY VESZTES -GYŐZTES NINCS, CSAK GÉ-PEK KÉPEK LETTEK, S EL KÉPZELNI -CSÉPELNI, VAGY BE S ELKÉPZELTETIK MIT? -AMI VAN? KRATI KIN KINBA A PRICSI PERCS PIRCS PROCCS...
1.: 6/12. A KÉP? -NINCS (NAP NAP PALI) MERT CSAK ÖRÖK AZ ÉLET, ÉS JÉZUS HUS? -MEGHALT ÉRTED ÉRTED? Na mi, MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGEINK, zitt most Jézim él, és én magam magam tul, Tulrull Turul Madár vagyok, szá szá madárrr... Amit mára, hogy AMIT A MAGYAR NÉPEM KIVÁN, AZT TALÁN AZ ANYAFÖLD IS, MEGTEREMNÉ TALÁN, TÁN TÁN TINTA TANTA...Na most itt van a legulluba ABRAHAM ACCORD OK ÉS A AIDA AMI A BbLiAI jóslatok, hogy végül is, gépek, gék gigig giCsek lettek, AMI amit nagyon sokzor, hogy az örök magyar -magyarok családok EMLÉKÜNK, UNK, UK KUK LUKUK? Na ezért, most a sajátAIm fog, BITÓFÁRA SZEGEZNI, DE A HUSA? USA $$$...O $$$... SZEGRE UBORKÁDRA NE ESS? NINCS!!! JÉ HUS? BÜNTELEN BÜRTELEN,CSAK SZAGA? ÉS HA NINCS KIGYÓÓGYIK BŐRE, NEM CSUSZO MÁSZÓ FÁRA MÁSZÓ KUSZÜ TOSZÓ ÁLLAT? NA AZ EWO (ÁVO CIA) LUCZIONUK, A MELEGVÉRÜ HUS ÁLLATUK? Nassóval, most az ami a magyarOk bank, van? Van a magyaroknak bankja? -BIDI BANKA? Fitelem, az ür és Ür UrAI akik MESTERSEGGES LÉNYEK, MI A LÉNYEG? Na ezt meg látni, mert olyan hogy lenne baj, annak van oka, toka? Most láttam, hogy az hogy ABRAM? -FITA, HA A TERMTŐKÉSEK...Zelőbb vak vezeti a világtalant, na minden ami van, előbb a MAGA -MAGAM OKA!!! Zett itt is trilliÓszar, az Ó meg U szüvetseggesek, hogy letörÖllek bennetek, és UJ KÉPET teremtek nektek, ami örök ugganaz a GANÉ DOM BOOK BUK RÁ? GAZ GAZDÖGÖK DÖGÖLNEK, MonjÁtok,mehhal é az UR?
2.: Minden bennünk van? -most apuék, ja a halál? -na most mi az? Treganap, egy régi ismersőm, csak ugy, jött hozzám beszélgetnmi, na leritam neki a FŐ -UFŐ RUMUNKAT, BROM BROM BROOO... hogy olvassad vassza, mert a szárnyunknak ISMÉT KI KELL NŐNIA, ÉS MEG KELL TANULNUNK ISMÉRT REPÜLNI ÉS EZ LENNE AZ ÖSSZES IRATOKBA A REPCSE, ÉS ITT VAGYOK, NEM VÉLELTEN HIVTOK REPCSE PIT-ÁTOK TÁTOG? Naz, először ha össze tudtunk dörreni...na azért a NUK, jönni, most az nem a fizika meg a testünk, ami van? -NINCS! -tröha elalfÖldelnek, azaz MESTER, KELL E ADÓT FIZETNÜNK? FIZET NUK? NUK UK NÉLKÜL? Zna most,azért jöttem, hogy JÉZIM FÉNYÜNK VAN, CSAK AZ VAN, AZAZ NEKED IS KELL LEGYEN JÉZID, ID ...IDŐD? -VAN OLYAN HOGY IDŐ? Sanyink, AZ IDŐ ÁLL, TALLPRA MAGYAR, DE ELMULNAK... MIT LÁTNAK SZEMEITEK? VAN, LÁDD MINDEN ELMULIK, AMI VAN? Zna az álmom, az amit BABAY LÓNAY AIDA, IDA, IDŐ, AZT A FEKETE ...na a bőre, azaz VAN EGY OLYAN IDEA? NA AZ AZ ANY-JUK ANY UJA? -S FITA, MOST HA TE FELETTED VANNAK FELETTESEK? SZÉK? SZÉKEK, NA AMIT ITT THE HORR OF BABY LÓNAI LOAN DONUK? Az hogy ARANY BORNYU IJMÁDAT, ami senkit semmit még gondolátban sem,szabad lenne imádni, de olyan hogy nem szabad, itt csak az a szabadság elvtársak, és az volt, tehát mikor AZ A NŐ, AMI SZÓ SZAROS ÉRTELMÉBEN ESZ-TER??? -VAGY NÉZZÜK MEG AMI BRÜSSEL EL, NAGY AS-SZONÁT? Fita CsarmaLina, kin a kloákká...nyitva, nem tátongana,vonaglik, na most akik most mindenki az Ő ŐK KÉP-E?
3.: Fita, mert akik amik? -többet nincs magánál, azok mind az a KÉP -GÉP Ő ŐK? Na láttam azt a FENE FENEK FENEKEK FENEKET CSODÁT (BISZT BESTIA, AMI AZ A NŐI KÉP, AMI NEM NŐ, LÁDD MONDUK MOST AZ EGÉSZ LÉTEZ Ő ARAN BORN JEW? -JUH JUJU AMI AZ AZ IDEA, AMI SOSE NAPJÁN VASSÁRNAK, JÖTT MEG A FOLYÁSOM... EGY HELL RIA RIHA? Fita,erre a felsÉgem is, meg a fiam, hogy az idősebb? -hallgat, mert mi örök egybe együtt vagyunk,na most, a MAGYAR OK? -FÉNY VÉRE (HUGYSAVA DE SZAr VAK?) PIROS, HÁROMZOR IS TILOS, TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, ÖRÖK EGYBE EGYÜTT VAGYAUNK AMI FÉNYMAMAATYÁNK BANK? Na itt most a legjobbank, TállasInk tálalása TÁRUL HAZÁNK, TERÜL ASZTALKÁNK,ládd az az Asztalos Mester?- AMI MOST,MINDENKINEK DE CSAK ÖRÖK MAGYAROK CSILÁNT CSALÁDÁK,ANNYI FÖLDJE VAN,AMI VÉGTELEN!!! -ÉS AMIT MEG TUDNUNK NUK? MI VELNI, MÜVELNI? -NA CSAK AZ A MÜVELÉS VAN, NA MOST...AZ UR AZ UR RAK? AZ HA TE CSAK HALLOD IS HOGY MIDNEN AZ ENYÉM, AZOK KIG GIGGAZOK? IRTÓ GAZOK, VAGY GAZ IRTÓK, AMI MIND A KETTŐ, EGYSZER SZAR GANÉ DOM BOOK OKOSOK?! EGYMÁST IS ROHASZTJÁK, ÉS PÁRUKAT RITKITJÁK? NEMÜK NEM ÜK? Zitt.. csak ÖRÖK ÉLET NAPPAL VAN, ÉS AZ AMI MOST AZ ÜR ZÜR ÉS AZ ÜRÜLŐ ÖLT ÖLŐ UR-AI-NK? FITELJAL, MENNYI AZ EGYÉNI TARTOZÁSUNK, (MIHEZ KIHEZ TARTOZOL???) FITA ŐK AKIK JES HUS, JUHUS, AZAZ ANNAK KELL LENNETEK, ÉS EZ NEM LETT, HANEM AZ VAN!!! ADDIG? Ki tanyája ez a nyálfás? Nem hallatszik a kurjantás, Vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán nem is akarják, hizz a juhusUKká káká vált, BLACK MAGIA -SzUK UK? ---meghalt értük, itt a husom, rágcsa marcinga de biza, a HUSÁNGOM BANGG...EGY HUS UK? Jaja az van! -van? -husikám vagy? KAIN? -NA NEM MERT NINCSAK, KAIN NÖVÉNY TERMESZT Ő? -EVŐ? Jaja demost jehhh hu hu hu...na UFO-k? -made in Hu? -Wo ho ho hoooo... menekülnünk? BABa? Fita, az álmom az...amiért Tállasinkat 2 évre, börtönbe zárták... na Ő talán, bitta hogy őis Tulrull Turull Madár, na most egy az egybe szemtől szembe találkoztam, meg örök egyek egybe fasirt?- és az üzenetét leirtam, a Mi is ufo-k vagyunk! BABa?
Innenn... fita, az ififiam, az agyunk foss... na most ő jobb nálam is, egyenyes Nimród apunk, le származott unokaja, akit rögtön törÖlnétek, de szerncsénk van, szerecseny szerencsétlenek... Fita ma hogy éjel... bili, na fita, ha csak a Napra a mi napunk, vagy napuk NUK, márt örök egybeegyütt vagyunk, s van más ut? ADÓ A DOLF ÉS AIDA ALDÓK DO RE MI? -FAK? -KEZDJÜK UBŐ UBŐ... SEHOL EGY KÉGLI LUK UK UUU ...FFF...LU FA?
100! -HÜ HUHOCSKA VAN KAJA, MIND EGYÜTT LEGEL...
...Oááá...